ivan56 написа:Без да се обиждаш, ама да те питам.
И ти ли си от сектата им?
Щото не виждам как нормален човек може да им се върже на глупостите, още повече, като излизат почти всеки ден нови и нови данни за тия измамници.
Макар, че като слушах оня пич, където той и жена му изтеглили пет кредита явно не само тъпаци му се връзват на тоя измекяр.
Кво ще кажеш за рекламното лице Сводника от село Павел?
Зависи какво имаш предвид под секта. Реално Ивелин е православен и го казва във всяко видео. Гледал съм му видео отпреди 2 години как доброволства на света гора Атон, как строи църкви и т.н.
Реално и аз съм православен християнин и дори съм се изпускал да споря навремето във форума, въпреки че избягвам.
Така че секта в реалния смисъл няма. Ако говорим преносно, то подкрепям "сектата", но нямам взаимодействие нито с Ивелин, нито с хората около него. Говоря си по мои убеждения следствие, че ги следя от няколко месеца (от срещата им във Варна преди изборите) и виждам, че нещата не са такива каквито ни ги внушават и ни ги представят по медиите и каналите държани от олигарсите и статуквото.
Ако данните за нови и нови измами имаше нещо вярно, в момента Ивелин щеше да е в затвора. А ти погледна ли другата гледна точка? Какви отговори дава Ивелин на тия внушения дето пускат срещу него? Щото както "измамника" уж имаше да плаща данъци и не знам си какво, всъщност наскоро се оказа, че след проверката НАП има да му връща 28к, защото е надвнесъл.
Реално и тия дето свидетелстваха в комисията бяха престъпници и наркомани. Можеш да видиш, че тоя полк. Калчев дето говореше там е пребивал жена си, ощетил дъщеря си, дори сина му излезе срещу него и се е отрекъл от баща си. Симо тека дори няма да го коментирам...... В същото време, срещу тия 5 човека дето успяха да намерят, излезнаха всички останали инвеститори пред БТА, за да подкрепят Ивелин. Що така като е такъв измамник?!
Относно Киро Брейка, какъв е бил навремето не знам, какъв е модния му стил не ме вълнува. В момента прави едни от малкото смислени видеа по нета. Изказът му е малко по-емоционален и непремерен, но за мен казва доста истини и ми допада. Някой трябва да налива малко акъл в главите на младите, пък било то и с леко нареждане :)))