История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2024 16:34

Eminem написа:Колкото повече тези утайки - политици и влогърчета го плюят, толкова по-симпатичен става!

Това е така, но за тези дето са склонни да видят и другата гледна точка. Много хора са прекалено високомерни и предубедени и изобщо не стигат до там. Казват си - щом сипят толкова неща отгоре му - значи 100% има нещо. Пък то реално няма!!!

Някои пък въпреки всичките лъжи, все още вярват на някои политици и влогъри. Общо взето тия, които решат да се заинтересуват и следят и другата гледна точка могат да видят, че всичко е скалъпено и да си променят мнението.

Все пак сме толкова некадърно управлявани, че в даден момент всички ще си променят мнението волю неволю :))) Ама е хубаво да стане по-рано, за да стопират вредните за страната модели и процеси!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2024 19:38

Ако някой иска да го унещожи ще го унищожи, а няма да му правят евтина реклама, на която простолюдието да се върже и да въздишат по ивелинчо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2024 23:45

pomiqrat написа:Ако някой иска да го унещожи ще го унищожи, а няма да му правят евтина реклама, на която простолюдието да се върже и да въздишат по ивелинчо.

Замисли се, че може просто да не е толкова лесен за унищожаване ;)

https://www.youtube.com/watch?v=sAXMhF_xkI0 - ако имаш достатъчно време и желание, изгледай това видео и ще разбереш, дори е още прясно от днес :) Точно отговаря на въпроси и на някои притеснени хора като теб дето говорят за унищожаване!

Понеже няма да го гледаш, накратко - има много контакти, срещал се е с бизнесите си с много хора, много хора е обучавал и не е толкова малка организацията колкото изглежда на повърхностно ниво!

Много хора се връзват на евтината реклама и манипулации, защото не следят ютуб каналите и т.н., а телевизиите, платените влогъри и т.н. други неща говорят.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 сеп 2024 23:54

"Замисли се" към Помияра?! Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 сеп 2024 01:01

ogrizko написа:
pomiqrat написа:Ако някой иска да го унещожи ще го унищожи, а няма да му правят евтина реклама, на която простолюдието да се върже и да въздишат по ивелинчо.

Замисли се, че може просто да не е толкова лесен за унищожаване ;)

https://www.youtube.com/watch?v=sAXMhF_xkI0 - ако имаш достатъчно време и желание, изгледай това видео и ще разбереш, дори е още прясно от днес :) Точно отговаря на въпроси и на някои притеснени хора като теб дето говорят за унищожаване!

Понеже няма да го гледаш, накратко - има много контакти, срещал се е с бизнесите си с много хора, много хора е обучавал и не е толкова малка организацията колкото изглежда на повърхностно ниво!

Много хора се връзват на евтината реклама и манипулации, защото не следят ютуб каналите и т.н., а телевизиите, платените влогъри и т.н. други неща говорят.

Без да се обиждаш, ама да те питам.
И ти ли си от сектата им?
Щото не виждам как нормален човек може да им се върже на глупостите, още повече, като излизат почти всеки ден нови и нови данни за тия измамници.
Макар, че като слушах оня пич, където той и жена му изтеглили пет кредита явно не само тъпаци му се връзват на тоя измекяр.
Кво ще кажеш за рекламното лице Сводника от село Павел?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 сеп 2024 01:46

ivan56 написа:Без да се обиждаш, ама да те питам.
И ти ли си от сектата им?
Щото не виждам как нормален човек може да им се върже на глупостите, още повече, като излизат почти всеки ден нови и нови данни за тия измамници.
Макар, че като слушах оня пич, където той и жена му изтеглили пет кредита явно не само тъпаци му се връзват на тоя измекяр.
Кво ще кажеш за рекламното лице Сводника от село Павел?

Зависи какво имаш предвид под секта. Реално Ивелин е православен и го казва във всяко видео. Гледал съм му видео отпреди 2 години как доброволства на света гора Атон, как строи църкви и т.н.

Реално и аз съм православен християнин и дори съм се изпускал да споря навремето във форума, въпреки че избягвам.

Така че секта в реалния смисъл няма. Ако говорим преносно, то подкрепям "сектата", но нямам взаимодействие нито с Ивелин, нито с хората около него. Говоря си по мои убеждения следствие, че ги следя от няколко месеца (от срещата им във Варна преди изборите) и виждам, че нещата не са такива каквито ни ги внушават и ни ги представят по медиите и каналите държани от олигарсите и статуквото.

Ако данните за нови и нови измами имаше нещо вярно, в момента Ивелин щеше да е в затвора. А ти погледна ли другата гледна точка? Какви отговори дава Ивелин на тия внушения дето пускат срещу него? Щото както "измамника" уж имаше да плаща данъци и не знам си какво, всъщност наскоро се оказа, че след проверката НАП има да му връща 28к, защото е надвнесъл.

Реално и тия дето свидетелстваха в комисията бяха престъпници и наркомани. Можеш да видиш, че тоя полк. Калчев дето говореше там е пребивал жена си, ощетил дъщеря си, дори сина му излезе срещу него и се е отрекъл от баща си. Симо тека дори няма да го коментирам...... В същото време, срещу тия 5 човека дето успяха да намерят, излезнаха всички останали инвеститори пред БТА, за да подкрепят Ивелин. Що така като е такъв измамник?!

Относно Киро Брейка, какъв е бил навремето не знам, какъв е модния му стил не ме вълнува. В момента прави едни от малкото смислени видеа по нета. Изказът му е малко по-емоционален и непремерен, но за мен казва доста истини и ми допада. Някой трябва да налива малко акъл в главите на младите, пък било то и с леко нареждане :)))

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2024 08:33

THE G.A.M.E написа:Всички факти сочат, за изключително многоброен Български етнос и сравнително нищожен "славянски" такъв.
Да не говорим, че така-наречените "славяни", не са етно-хомогенен елемет.
А са най-разнообразни и разнородни колена и племена.
Пък съвсем отделено, че въпросните шемети, въобще не са се самонаричали "славяни", а са си имАли конкретни-собствени наименования.
Но тук вече отиваме към тотален погром относно идеята, че въобще, някогас е имало етно-хомогенна сплав от народи, незнайно поради каква причина наречени "славяни".

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2024 12:51

Ние никога не отбелязнаме подобни дти, за са не разсърдим руските си началници.

Събитието бе организирано от Общинския съвет в града. На него присъстваха всички официални лица от общината - кметът на Враня Слободан Миленкович и председателят на Общинския съвет в града Зорица Йович.

Сред присъстващите бяха още и държавният секретар Зоран Антич, депутатът Горан Николич, шефът на полицията Саша Неделкович, както и местният ръководител на контраразузнаването Милош Ристич.

След изпълнението на националния химн на Сърбия участниците в "научната дискусия" подчертаха, че "германските сили влизат в града на 9-ти април 1941 година, а на 22-ри същият месец те са предали Враня на българските фашисти". "Само за четири години българите във Враня извършиха ужасяващи зверства - застреляха около 700 души, а други 4000 бяха арестувани", каза един от докладчиците.
Според Зорица Йович "сърбите са се борили за запазване на тяхната идентичност и за защитата на тяхното културно-историческо минало".

Известният германски дипломат Карл Закс публикува подробна етнографската карта за състава и етническата принадлежност на населението на Враня през 1877 – 1878 г. Той е категоричен, че "жителите на Враня по това време са българи екзархисти". Той припомня, че населението от областта участва активно в борбите за църковна и национална независимост. Враня е част диоцеза на Българската екзархия. След Берлинския договор през 1878 година Сърбия придобива Враня и околността.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2024 16:24

Drunken_Master написа: .............................................
Давай, изкарай нещо срещу думите ми.
Артефакти, източници, архитектура на "милионите славяни" ?
И по-важното, поне един средновековен надпис, от "славяни", да речем, от руснаци, поляци, чехи, сърби, хървати, в който, те да се само-определят като "славяни" ?

Когато други ти дадът наименованието, това какво означава според теб ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2024 16:39

Drunken_Master написа:Кво стана с източниците за това, че сме българи? ............................................
Като прочетеш хрониките на авари, хазари, ромеи, маджари, франки, латини и османци, да, те всички са останали с впечатление, че са се били срещу "славяни". :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Особено пък последните две интервенции, при които вече 100 % "пра-българите", би трябвало да са се "разтворили в славянското море". :roll: :mrgreen:

Нали се сещаш, че Поми-то може да те смачка само като изкара ромейските хроники ?
Що влизаш в дебилни спорове ?
След Русия, ние сигурно сме другата Държава, която най-много е воювала срещу определяните за "славяни".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”