Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Plovdiv 100

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Plovdiv 100 » 21 апр 2014 14:04

Аз съм легенда написа:Наказанията требе да са следните: всички папагали в Турция, закриване на недоразумението Металик (Сопот) и възстановяване на автентичният ФК Ботев ПД, с неговият законен собственик- г-н Димитър Христолов! :mrgreen:

gong/viewtopic.php?f=34&t=176601&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 21 апр 2014 18:58

Изпратено на: 21 Апр 2014 17:56
От: plan-2012
До: stenly

Здравей Стенли !

Имам един процедурен въпрос относно днешните действия на глобалните модератори .
Защо теми от под-форум Ботев Пловдив се местят в под-форум Локо Пловдив ?
lokopld/viewtopic.php?f=&t=176591
Това с цел за отмъщение от медераторите на Локо ПД ли се прави или се няма доверие на отговорниците на под-форум Ботев Пловдив ?

Благодаря!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2014 19:08

plan-2012 написа:Изпратено на: 21 Апр 2014 17:56
От: plan-2012
До: stenly

Здравей Стенли !

Имам един процедурен въпрос относно днешните действия на глобалните модератори .
Защо теми от под-форум Ботев Пловдив се местят в под-форум Локо Пловдив ?
lokopld/viewtopic.php?f=&t=176591
Това с цел за отмъщение от медераторите на Локо ПД ли се прави или се няма доверие на отговорниците на под-форум Ботев Пловдив ?

Благодаря!

Нови теми се публикуват в съответните подфоруми, за които се отнасят.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 21 апр 2014 19:29

Един тон обиди:

fire написа:А ти селянино ще кажеш ли, защо най-продажната публика в България-вашата, след като няма страна в случая хвърли ракети по нас и защо бяха ужасяващите "коктейли молотов" по пистата след прекратяването на мача :?:
Между другото аз също смятам, че когато се хвърляха пиратките, не трябваше да се скандира против вас, а само против Динев, но станалото станало!

Питаш, какво трябва да правите вие? Ами на първо място, да замълчите и да се скриете, защото ви беше показано, как се действа, когато някойси...съсипва клуба на живота на едни фенове, независимо от не-лошото състояние на отбора, а не като вас, да търпите кротко, цели 11 години, само и само за да ви има! СРАМ! Ето така се прави, когато ножа е опрял до кокала и търпението е изчерпано, а не да се трае и даже да се взимат пари от някои фенове, като вашите тартори за да си траят! ФАКТ!

Сдружението ви, както и вие самите, трябва да спрете да се занимавате по какъвто и да е начин с Локомотив Пловдив, защото всеки нормален човек и клуб би го сторил при фактите, които се случват в клуба ви! Просто и ясно! Всичко останало може да се интерпретира САМО като КОМПЛЕКСАРЩИНА и нищо друго!
Само може да си дрънкате, че Караибрахим, Бареков и останалите подлоги на ДПС нямат пръст в създаването на напрежение в Локомотив! Говорете си, че не е така, обиждайте си и т-н, но едничката истина е, че редом с "големия план", който уж стои пред клуба ви и строежа на стадиона и базата, стои и стратегията за оставането ви, дори и временно, като единствен клуб в елита ни от страна на Пловдив! Това го знаете и вие, най-вече тези от вас, които са "по-вътре в нещата" и които присъстваха на срещата с Бареков през февруари, когато самия той в прав текст обещава, че "щял да ни затрие"! :twisted:
Защо някой не излезе и каже, кой плати заплатите в Локомотив преди 2 седмици... :?: И това се знае от половината град......! Ако такива като теб не знаят, да попитат някой от своите или някой от нас! Толкова сте прости и нагли жълтурите, че нямате стигане! Затова ви наричаме съвсем основателно, сган!

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=176561&p=5917287#p5917287

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 апр 2014 16:18

MAXIMUS написа:
DrAvalanche написа:
Plovdiv 100 написа:Кажи кой е този закон господин лаладжийо!

Тренировъчната база в Коматево, която иначе е чудесно съоражение за подготовка, не е пригодна за официални футболни срещи. Само че се иска да имаш мозък малко повече от този на пернато за да го разбереш. Много ми е интересно как ще се проведе там дерби с Локо Пд, как ще има шествие на Локо Пд от Лаута до Коматево, откъде ще идват феновете на Локо Пд и Ботев Пд, при положение, че до базата се стига само по една улица с две платна? Забавно ли ще е да гледаме бомбички и ракети между две агитки разположени на 20-30 метра?

Ето заради такива олигофрени като теб хората не ходят по стадионите в България !!! Какви шествия, какви ракети, какви бомбички , к'ви пет лева !? В Коматево сектора за гости е за 300 човека . Дават на гостите триста билета, а останалите го гледат по телевизията ! Идиоти като теб трябва да бъдат линчувани и съдени на момента ! Писна ми от фенчета, които дори не знаят правилата на играта !

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=10&t=176663&p=5920061#p5920061
Сигурни сме, че ще се подходи справедливо.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 апр 2014 20:23

alexdb написа:Розови комплекси :)
Интересно колко може да издържи и да си задържи отбора тимче, което почти няма приходи, а харчи близо по милион на месец?
Питайте Люпи, че и номера с акциите няма да мине и пак няма да има пари за чартър. Дано Черно море мине пред Левски, че иначе пак ще трябва вместо розовите да ходим да се излагаме в Европа.

Писна ми от подобни карикатури. Явно наказанията от по 24 часа им се виждат прекалено малки.
viewtopic.php?f=34&t=176659&start=20

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 23 апр 2014 18:16

санди 74 написа:Канара помаци канари помаци, така ще ехтят трибуните в Коматево на евромачовете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

botev/viewtopic.php?f=&t=176727

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 23 апр 2014 20:31

LokoMaina написа:Егати финала за купата на ...ТУРЦИЯ!!!
И все пак мисля, че Ахмед Доган ще наложи волята си и Лудогорец ще падне, зашото ДПС-то хвърли много турски лири по поекта "Ботявспор", а засега няма нищо насреща.

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=176737&st=0&sk=t&sd=a&start=20

т.6

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 24 апр 2014 16:11

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Я да видим кои са неградските и кои са циганите на Пловдив.Някой да е канил кюстендилци в Пловдив или някой друг да е имал трима турци и една туркиня за президенти в последните 30 години.И колко от тях са убити.Цигани,докато не спрете да си измисляте и самонаричате,няма да спрем да изнасяме информация за вас.Цигани се родихте,цигани ще умрете.Колко и да се турчеете.А, Дпс винаги ще е зад вас докатао повечето фенове са депесари.Цигани.

gong/viewtopic.php?f=34&t=176743&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Един тон обиди. Не знам докога ще го търпите този?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2014 18:24

Обърнете внимание на хората, които отговарят за форум "Ливърпул", защото най-нагло трият мнения за мача Ливърпул - Челси, които не нарушават нито едно правило. Обикновените потребители не сме виновни, че Ливърпул е загубил и на някой модератор му е криво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”