Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Игра, тоя Путин още по-лош ще стане, само почакай. Както инвестира в пристанища и железници и мърмори за нещо си там Северен морски път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
THE G.A.M.E написа:Ем не желаеш да се дискутира по "голямата картина', а се взираш, "кой, колко, кога и от кого" ще взема или няма да взема газ.
Да е, аз не искам, сигурно... Пишеш общи неща, които не можеш да поясниш, ама голямата картина дай да дискутираме

САЩ с реални действия срещу нашата мафия, а? Реално едни крадци ще опоскат по-малки такива, ако нашите селяци са имали
неблагоразумието да вкарат заграбеното от държавата в банки и финансови институции под американски контрол.
По-важният въпрос е защо чак сега и преди изборите се случват санкциите и международното осветяване на нашите мутри, кои родни мафиоти и политици американците не разкриват публично, както и защо не го правят.
Голямата картина вика... Айде, опиши голямата картина тогава.
Като падне злият Путин и ко ша стане

България трябва ли да пусне макетата с крадената от нас история у ЕС според теб? Да се съобразим със съюзниците, които ни натискат, не

-
Както си и знаех, безсмислено е.
Не си схванал и 1 % от това, което ти пиша.
Няма и да схванеш, докато си пристрастен към изток.
В крайна сметка не съм тук за да убеждавам който и да било, в каквото и да било.
Имам си мнение, вярно, крайно националистично, нЕкои го схващат, други - не
Не е болка за умиране.

Не си схванал и 1 % от това, което ти пиша.
Няма и да схванеш, докато си пристрастен към изток.
В крайна сметка не съм тук за да убеждавам който и да било, в каквото и да било.
Имам си мнение, вярно, крайно националистично, нЕкои го схващат, други - не
Не е болка за умиране.
THE G.A.M.E написа:Имам си мнение, вярно, крайно националистично, нЕкои го схващат, други - не
Taкa e, имаш си мнение...
Аз те карам само да дадеш подробности за мнението си, ама нъцки

На въпроси не отговаряш, не описваш голямата картина, подробности не коментираш, нищо...
Па после пиши как не съм разбрал и 1 процент от епохално изложеното ти мнение

Кажи за северномакетата. Виж какъв прост въпрос ти задавам: да се съобразим ли със съюзниците ни и да ги пуснем у ЕС, въпреки че северномакетата крадат и изопачават нашата история

Айде, дай отговор и ще съм разбрал 1.5 процента от мнението ти

Последна промяна от Groucho на 05 юни 2021 19:25, променено общо 1 път.
-
Безсмислено е да давам каквито и да е идеи за сриване на настояща Русия.Groucho написа:Taкa e, имаш си мнение...
Аз те карам само да дадеш подробности за мнението си, ама нъцки
На въпроси не отговаряш, не описваш голямата картина, нищо...
Имам ги, адекватни са, но нито ще се приложат, нито ти ще ги възприемеш, просто щото си русофил.
Такива дискусии водя само с българофили.
THE G.A.M.E написа:Безсмислено е да давам каквито и да е идеи за сриване на настояща Русия.
Имам ги, адекватни са, но нито ще се приложат, нито ти ще ги възприемеш, просто щото си русофил.
Такива дискусии водя само с българофили.
Не те питам за сриване на Русия. Питам те за северномакетата.
Да си пристъпим ли интереса заради съюзниците

Кажи, българофиле, можеш да го направиш.
Айде, давай, темата се чете и от други, не сме само аз и ти. Напиши отговор, да го прочетат поне другите българофили, след като не споделяш с русофили мислите си

-
"Макетата" са такива заради Кремъл.
Гадориите, които продължават на наш гръб, отново са подкрепени от Кремъл.
Преди 2-3 години бяха поомекнали, когато получиха "зелена светлина" от ЕС за преговори, отново "изведнъж" започнаха с простотиите.
Сякаш, всеки път когато проявят разбиране към нашите изисквания, "изведнъж" се случва нещо... Обикновено от хора близки до Сърбия/Русия.
Обобщено, външни фактори подклаждат анти-българизма там и можем да ги отрежем само ако С. Македония попадне в ЕС.
Целта на външните фактори е това да не се случи.
Според мен номерата им в ЕС няма да минават.
Трябва да се направят известни компромиси, влязат ли веднъж, ще са малко по-малко податливи на простотии.
Просто от това ще зависят евро-субсидиите им.
Гадориите, които продължават на наш гръб, отново са подкрепени от Кремъл.
Преди 2-3 години бяха поомекнали, когато получиха "зелена светлина" от ЕС за преговори, отново "изведнъж" започнаха с простотиите.
Сякаш, всеки път когато проявят разбиране към нашите изисквания, "изведнъж" се случва нещо... Обикновено от хора близки до Сърбия/Русия.
Обобщено, външни фактори подклаждат анти-българизма там и можем да ги отрежем само ако С. Македония попадне в ЕС.
Трябва да се направят известни компромиси, влязат ли веднъж, ще са малко по-малко податливи на простотии.
THE G.A.M.E написа:"Макетата" са такива заради Кремъл.
Не те питам заради кой са такива.
Питам те прост и ясен въпрос: да си пристъпим ли интереса заради съюзниците, които искат да пуснем макетата в ЕС

Може да отговориш и ти просто: "да, може да си пристъпим интереса" или "съюзниците да го духат, по-важен е нашият интерес".
Аз ще отговоря на този въпрос "съюзниците да го духат, по-важен е нашият интерес". Давай, българофиле, напиши твоя отговор.
-
Като ти пиша, че трудно схващаш, не си правя ташак.
Кое не схвана от това ....
Влизането в ЕС на "макетата", макар и с някои компромиси, ще е изключително и само в наша полза.
Национализмът не означава непременно омраза и смачкване на някого.
Понякога трябва да се направи крачка "назад", за да нямаш след т'ва пречки пред десетките крачки напред.

Кое не схвана от това ....
THE G.A.M.E написа:Обобщено, външни фактори подклаждат анти-българизма там и можем да ги отрежем само ако С. Македония попадне в ЕС.
Влизането в ЕС на "макетата", макар и с някои компромиси, ще е изключително и само в наша полза.
Национализмът не означава непременно омраза и смачкване на някого.
Понякога трябва да се направи крачка "назад", за да нямаш след т'ва пречки пред десетките крачки напред.
THE G.A.M.E написа:Влизането в ЕС на "макетата", макар и с някои компромиси, ще е изключително и само в наша полза.
Така де, да отменим ветото и да ги пускаме веднага, с крадената българска история и измисленият им идентитет

Съюзниците затова ни натискат. Да отстъпим ли сега на съюзниците

Давай, българофиле, конкретен отговор дай. Примерно: "Да, пускаме ги веднага с фалшифицираната българска история", "Да, отстъпваме на натиска на съюзниците" и т.н.
Не са нужни чаршафи с подробности. Нали не си по писането на подробности