Така е има го тва.
Руснаците по границите с републиките се насират през ден от разни -станци
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:Съвсем изтрещяха тея англоговорящи джендъри. Дали помислиха за горките негри в Африка?
Global heating: Study shows impact of 'climate racism' in US
https://www.bbc.com/news/science-environment-57235904
И е смешно, и е страшно. И овцете стоят, гледат псевдонаучните им "открития" и си траят. С парцал на устата. А псевдонауката им вече взема реални жертви. Но особено важна част от плана ИМ са медиите и безскрупулните мърши, които работят в тях. Дали един ден ще осъзнаят, че са участвали в геноцидни действия? Човешкото същество официално влезе в подмаймунско състояние и доказа, че деволюция ИМА.
fcb_bg написа:Ще доведе до операция Пълен Памперс. Преди 3г. един радиоводещ се обърка в ефир, че Кимчо изстрелял ракета към Хаваи и се изпонасраха на улиците.
Принципно нормалните хора не стоят и не чакат нещо да им падне на главата. Правят нужното да избегнат удара. Ако успеят добре, ако не и стане като с Пърл Харбър, след това пращат подарък, който приключва играта.
Знам, че всеки форумен Рамбо е готов да спре ракета с гърдите си и след това смело да поведе ордите на отмъщението към Олимп, но реалността е малко по различна.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
pomiqrat написа:https://money.bg/companies/dokumenti-google-lazhe-potrebitelite-i-sabira-danni-za-mestopolozhenieto-mu.html
Това с местоположението ич не го разбирам. Какво толкова печелят, ако знаят къде съм. Случвало ми се е да отида някъде и след това фейсбук да ми предлага някой от посетителите за приятел. Това го забелязах, че става като пусна wifi и като се зазяпам в хората установих откъде са тези хора
Е, то като с ваксините - важното е ТЕ да знаят какво печелят, ти няма нужда...
pomiqrat написа:Съвсем изтрещяха тея англоговорящи джендъри. Дали помислиха за горките негри в Африка?
Global heating: Study shows impact of 'climate racism' in US
https://www.bbc.com/news/science-environment-57235904
Много информативно четиво, сега знам що наш'те сигани не се образоват и са неефективни в работата си - топло им е на хората. Веднага трябва да се организира обслужване на ма'алите с камиони с водни струи, а за по-необразованите и неефективните - да се осигурят хладилни камери, тип "Родопа".
- paceto
- Контакти:
Един журналист от Чикаго е завел дело срещу кметицата на града, заради това, че му се отказват интервюта понеже е бял. Тая беше казала, че ще дава интервюта само на цветнокожи и сега журналиста ще я съди за расизъм.
Ми браво на него, крайно време е някой да направи първата крачка и в тази посока.
[strike]--[/strike]
Репортер от Чикаго ще заведе дело срещу кмета на града Лори Лайтфут заради отказа й да дава интервюта на „бели“ журналисти.
Лайтфут е първата чернокожа жена и първият открит представител на ЛГБТ общността на кметския пост в Чикаго.
Преди две седмици, на 19 май, тя обяви, че ще даде интервюта, посветени на втората годишнина от нейното встъпване в длъжност, само на цветнокожи журналисти.
Журналистът на изданието Daily Caller Томас Катеначи обаче обвинява кмета в расова дискриминация.
Катеначи твърди, че Лайтфут е нарушила правата му съгласно първата поправка на Конституцията на САЩ, както и правото му на равна защита, тъй като тя не е отговорила на искането му за интервю нито във въпросния ден, нито през следващите дни.
Делото е заведено във федералния съд в Чикаго от консервативната организация Judicial Watch.

Ми браво на него, крайно време е някой да направи първата крачка и в тази посока.
[strike]--[/strike]
Репортер от Чикаго ще заведе дело срещу кмета на града Лори Лайтфут заради отказа й да дава интервюта на „бели“ журналисти.
Лайтфут е първата чернокожа жена и първият открит представител на ЛГБТ общността на кметския пост в Чикаго.
Преди две седмици, на 19 май, тя обяви, че ще даде интервюта, посветени на втората годишнина от нейното встъпване в длъжност, само на цветнокожи журналисти.
Журналистът на изданието Daily Caller Томас Катеначи обаче обвинява кмета в расова дискриминация.
Катеначи твърди, че Лайтфут е нарушила правата му съгласно първата поправка на Конституцията на САЩ, както и правото му на равна защита, тъй като тя не е отговорила на искането му за интервю нито във въпросния ден, нито през следващите дни.
Делото е заведено във федералния съд в Чикаго от консервативната организация Judicial Watch.
Като изключим парите и подредения живот друго в САЩ харесва ли ти
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:fcb_bg написа:Ще доведе до операция Пълен Памперс. Преди 3г. един радиоводещ се обърка в ефир, че Кимчо изстрелял ракета към Хаваи и се изпонасраха на улиците.
Принципно нормалните хора не стоят и не чакат нещо да им падне на главата. Правят нужното да избегнат удара. Ако успеят добре, ако не и стане като с Пърл Харбър, след това пращат подарък, който приключва играта.
Знам, че всеки форумен Рамбо е готов да спре ракета с гърдите си и след това смело да поведе ордите на отмъщението към Олимп, но реалността е малко по различна.
Айде по-лекичко с приключването на играта, че си се запътил към свят дето ако оцелееш ще ти се наложи да се научиш да разпознаваш коя е женската хлебарка. Щото друго за чукане надали ще е останало.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Ще доведе до операция Пълен Памперс. Преди 3г. един радиоводещ се обърка в ефир, че Кимчо изстрелял ракета към Хаваи и се изпонасраха на улиците.
Айде по-лекичко с приключването на играта, че си се запътил към свят дето ако оцелееш ще ти се наложи да се научиш да разпознаваш коя е женската хлебарка. Щото друго за чукане надали ще е останало.
Абе знам, че някой сте свикнали като стреляш по Сирия да целиш Океания или нещо подобно, но това не важи за всички. Също както рядко някой бърка пътнически самолети с военни или сваля свой транспортен самолет докато търси Ф-ка

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Така е. Докато Щатите разбиваха ИДИЛ ония си отвориха монетен двор и сякоха монети. Успехи от най-големите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Кога изобщо си ме видял да пиша за ИД и за нуждата или не от участие на щатите там? 

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]