Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2021 19:46

pomiqrat написа: Всички големи конфликти през н.е. са следствие на евреите. Без евреи нямаше да има мюсюлмани.
То, потеклото на онези, дето останаха в Щатите, може и да е "еврейско" ( макар че аз силно се съмнявам, по-скоро отиват към египетските клонове, от там през Римската Империя, както твърди Дейвид Айк ) ... Обаче ако мислиха толкова за Израел, нямаше да ги бутнат в онази клоака, заобиколени от врагове.
Освен т'ва нито Зукърбръг, нито онзи пендел Гейтс, нито останалите милиардери имат намерение да живеят в Израел.
Та, толкова за това, че помагат на "евреите".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 май 2021 20:28

Thsmith написа:
Sstefanov написа:Ами тогава Сащ да си приберат всичките евреи и да се приключва. Защо ги финансират от близо 50 години ? Защото управляващите в Сащ са същите/потомци на тези, които през и след ВСВ ограбиха всичките европейски народи и изнесоха милиарди към Америка. Отвориха банките и почнаха да финансират терористични организации за да създават изкуствени конфликти.

Защо да си прибират някого? Как Федералното правителство разпределя бюджета си и дали помага на свой съюзници, как точно те бърка теб? И представи си, ако някой финансира къде що има боклук и терорист от 100 години, това е точно СССР и днешна Раша. Техен патент са и атентатите и разните червени бригади, дрън дрън, пантери, ети и подобни. Реално и те докараха Иран до сегашното положение с любезното съдействие на Джими Картър.

п.с. Как точно ограбваш някой докато го спасяваш? :lol:

Да бе, муджахидини не седяха в Белия дом, а Бен Ладен не беше герой, когато СССР се изтегли от Афганистан.
Всички в региона им оказаха логистична подкрепа след кулите, тия за благодарност вдигнаха добива на опиум до небето.

https://www.google.com/amp/s/www.businessinsider.com/1993-independent-article-about-osama-bin-laden-2013-12%3famp
Гледай какви деца си отглеждат. В Москва ли е обучаван, дето викаш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 май 2021 21:04

Това ако ти е старо, да ти напомня за един американец споминал си на полигона край Анево.
Как си замълчаха всички. Ни име, ни какво е търсил там... А по това време се разбиваше поредната държава и то мега нагло - умерено-опозиционерски.
И тия ми били загрижени за Европа. Ай вземи тая Арабска пролет и последиците Европо. Ний сме далеч.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 май 2021 00:48

Израел се хвалели, че разрушили 100 км подземни тунели на Хамас :lol:
Метне бомбата, срути 10 етажен жилищен блок връз нещото на Хамас, ако изобщо нещото на Хамас е отдолу, пa после задраска 50 метра разрушен подземен тунел у тефтера с резултати :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 май 2021 01:09

pomiqrat написа:Теб какво те бърка на кого Иран си дават парите. Дали САЩ финансира Ладен или Иран Хизбула няма разлика. Всички големи конфликти през н.е. са следствие на евреите. Без евреи нямаше да има мюсюлмани.

Бърка ме до толкова, че това са терористи и бандити, които застрашават светското поведение в цял свят. Да не говорим, че законният управител на Иран е Шах Реза, а не брадатите терористи.

Без евреи щеше да има много повече мюсюлмани. Като цяло даже имам някаква надежда, че брадатковците са достатъчно глупави за да нападнат твърде яростно Израел и онези да имат повод просто да ги заличат.

fcb_bg написа:Да бе, муджахидини не седяха в Белия дом, а Бен Ладен не беше герой, когато СССР се изтегли от Афганистан.

Принципно в онзи момент брадатковците са по-малка заплаха за цивилизования свят от комунистите. Иначе винаги съм казвал, че Рузвелт е основен виновник за тази каша с натиска си за разпад на колониалния свят и пускането на духа от буркана. Всички тези държави щяха да са много по-добре с генерал-губернатор и следвайки заветите на един истински Рузвелт - Теди.

fcb_bg написа:Това ако ти е старо, да ти напомня за един американец споминал си на полигона край Анево.
Как си замълчаха всички. Ни име, ни какво е търсил там... А по това време се разбиваше поредната държава и то мега нагло - умерено-опозиционерски.
И тия ми били загрижени за Европа. Ай вземи тая Арабска пролет и последиците Европо. Ний сме далеч.

Сериозно? Онзи ден пък един китаец с "спомина" на поляната пред кокошево. :lol: Ебати трагедията!

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 май 2021 01:10

THE G.A.M.E написа:Обаче ако мислиха толкова за Израел, нямаше да ги бутнат в онази клоака, заобиколени от врагове.

Че къде другаде можеха да ги бутнат според теб :?: :lol: Между Италия и Швейцария :?: :lol:
Или там, или някъде в Африка, където местните аборигени нямаше да могат да направят нищо по въпроса :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 май 2021 08:18

Принципно, мринципно, ала бала. Резултатите виждаш ли ги? А Китай от лост срещу СССР се превърна в оле мале. Пак чудна рожба изродиха и се чудят какво да я правят.

Относно другото - освен да се направиш на луд, какво друго ти остава. Такъв гаф няма замазване.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 май 2021 08:50

Thsmith написа:
pomiqrat написа:Теб какво те бърка на кого Иран си дават парите. Дали САЩ финансира Ладен или Иран Хизбула няма разлика. Всички големи конфликти през н.е. са следствие на евреите. Без евреи нямаше да има мюсюлмани.

Бърка ме до толкова, че това са терористи и бандити, които застрашават светското поведение в цял свят. Да не говорим, че законният управител на Иран е Шах Реза, а не брадатите терористи.

Без евреи щеше да има много повече мюсюлмани. Като цяло даже имам някаква надежда, че брадатковците са достатъчно глупави за да нападнат твърде яростно Израел и онези да имат повод просто да ги заличат.

fcb_bg написа:Да бе, муджахидини не седяха в Белия дом, а Бен Ладен не беше герой, когато СССР се изтегли от Афганистан.

Принципно в онзи момент брадатковците са по-малка заплаха за цивилизования свят от комунистите. Иначе винаги съм казвал, че Рузвелт е основен виновник за тази каша с натиска си за разпад на колониалния свят и пускането на духа от буркана. Всички тези държави щяха да са много по-добре с генерал-губернатор и следвайки заветите на един истински Рузвелт - Теди.

fcb_bg написа:Това ако ти е старо, да ти напомня за един американец споминал си на полигона край Анево.

Сериозно? Онзи ден пък един китаец с "спомина" на поляната пред кокошево. :lol: Ебати трагедията!

САЩ унищожиха нормалния свят бавно и незабелязано. Срещу агресията на исляма можеш да се бориш, но срещу промиващата мозъци медийна империя - не можеш.

Властта не е вечна, нито ти принадлежи. Щом не можеш да се приспособиш към новите условия - излиташ и друг заема мястото ти. Явно не ставаш за владетел, ако са те свалили някакви брадатковци.

Евреите са в основата на войните срещу исляма, което води до увеличаването им, защото това е начинът им да се обединят срещу общия враг.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 май 2021 18:54

Groucho написа:Че къде другаде можеха да ги бутнат според теб :?: :lol: Между Италия и Швейцария :?: :lol:
Или там, или някъде в Африка, където местните аборигени нямаше да могат да направят нищо по въпроса :lol:
Имало е идеи за Европа, до колкото съм запознат. И то на територия на Германия ( каква ирония... Явно за назидание :lol: ) ... Имало е идея и за Мадагаскар, но вече, кой и защо решава Израел да възкръсне в територията на Давид, Соломон и т.н. официалната история мълчи.
Ясно е само, че британците предоставят земята... Там вече не съм запознат те пък как точно придобиват контрол... Явно е след разпада на Османската империя.

За мен Израел са оръжие, чиито спусък ще бъде дръпнат в обозримо бъдеще.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 май 2021 03:26

fcb_bg написа:Принципно, мринципно, ала бала. Резултатите виждаш ли ги? А Китай от лост срещу СССР се превърна в оле мале. Пак чудна рожба изродиха и се чудят какво да я правят.

Относно другото - освен да се направиш на луд, какво друго ти остава. Такъв гаф няма замазване.

Какъв гаф? Къде има изобщо гафа за да се замазва с нещо?

pomiqrat написа:САЩ унищожиха нормалния свят бавно и незабелязано. Срещу агресията на исляма можеш да се бориш, но срещу промиващата мозъци медийна империя - не можеш.

Властта не е вечна, нито ти принадлежи. Щом не можеш да се приспособиш към новите условия - излиташ и друг заема мястото ти. Явно не ставаш за владетел, ако са те свалили някакви брадатковци.

Евреите са в основата на войните срещу исляма, което води до увеличаването им, защото това е начинът им да се обединят срещу общия враг.

Напротив, можеш. Просто бойкотираш всичко от което правят пари. Парите винаги са били най-силното оръжие.
С исляма може да се бориш само с червен кръст и бяла униформа в стил Дьо моле.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”