pomiqrat написа:Теб какво те бърка на кого Иран си дават парите. Дали САЩ финансира Ладен или Иран Хизбула няма разлика. Всички големи конфликти през н.е. са следствие на евреите. Без евреи нямаше да има мюсюлмани.
Бърка ме до толкова, че това са терористи и бандити, които застрашават светското поведение в цял свят. Да не говорим, че законният управител на Иран е Шах Реза, а не брадатите терористи.
Без евреи щеше да има много повече мюсюлмани. Като цяло даже имам някаква надежда, че брадатковците са достатъчно глупави за да нападнат твърде яростно Израел и онези да имат повод просто да ги заличат.
fcb_bg написа:Да бе, муджахидини не седяха в Белия дом, а Бен Ладен не беше герой, когато СССР се изтегли от Афганистан.
Принципно в онзи момент брадатковците са по-малка заплаха за цивилизования свят от комунистите. Иначе винаги съм казвал, че Рузвелт е основен виновник за тази каша с натиска си за разпад на колониалния свят и пускането на духа от буркана. Всички тези държави щяха да са много по-добре с генерал-губернатор и следвайки заветите на един истински Рузвелт - Теди.
fcb_bg написа:Това ако ти е старо, да ти напомня за един американец споминал си на полигона край Анево.
Как си замълчаха всички. Ни име, ни какво е търсил там... А по това време се разбиваше поредната държава и то мега нагло - умерено-опозиционерски.
И тия ми били загрижени за Европа. Ай вземи тая Арабска пролет и последиците Европо. Ний сме далеч.
Сериозно? Онзи ден пък един китаец с "спомина" на поляната пред кокошево.

Ебати трагедията!