tapka4a написа:Каквото и да пишете за вируса и да сте най-големите скептици (щрауси със заровена глава) всички влизате с маски в магазини, градски транспорт, банки и др. учреждения на закрито, нали ? Що като сте толкова ербап не им кажете, че вируса е лъжа, измама, конспирация и демонстративно да влезете без маска ? Не ви стиска, нали ?
Влизам с маска, защото я изискват, а не, че ме е страх от зараза.
Нямам излишни нерви за да ги хабя, а и все пак това е изискване за посещение.
Вчера бях в един мол в провинцията (за пореден път) вътре маски се носят от не повече от 3% от посетителите, а в този град епидемиологичната обстановка си е еднаква.
Следващата световна идиотщина ще е големите да се скарат, кой ще извади първи ваксина, защото е ясно, че той ще обере лаврите и лъвския пай. Не бях гледал новини няколко дни и сега засякох репортаж, че Русия след две седмици пуска ваксина и веднага останалите световни сили им скочили с мотива дали е била надеждна и подобни.
Ще ми е интересно да прочета мнения от тези, които са се спекли, септември като бъдат произведени ОФИЦИАЛНО първите ваксини и им бъде предложено да се ваксинирате, ще го сторите ли?