Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Авторът само е забравил да спомене, че никой няма да нахрани свободните хора 
Jürgen написа:Авторът само е забравил да спомене, че никой няма да нахрани свободните хора
Поне не канибалстват като през развития социализъм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Kaгебейците, които уж отровили Скрипал се оказва, че взривили и нещо си в Чехия.
Взривът трябвало да се случи в България, но по неясни причини станал по-рано. Чепига и партньор явно са объркали държавите или са навили будилника на бомбата грешно
Взривът трябвало да се случи в България, но по неясни причини станал по-рано. Чепига и партньор явно са объркали държавите или са навили будилника на бомбата грешно
Еми то напоследък атентатите им обикновено свършват като останалата руска техника или онзи танк, който закъса на представянето си на червения площад 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Еми то напоследък атентатите им обикновено свършват като останалата руска техника или онзи танк, който закъса на представянето си на червения площад
Като гледам, добре отиграват всички топки напоследък. Ти си се хили...
Ама на мен не ми е смешно, такива като Чехия са пешките на дъската. Шах играл ли си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Thsmith написа:Еми то напоследък атентатите им обикновено свършват като останалата руска техника или онзи танк, който закъса на представянето си на червения площад
Като гледам, добре отиграват всички топки напоследък. Ти си се хили...
Ама на мен не ми е смешно, такива като Чехия са пешките на дъската. Шах играл ли си?
Виждам, направо в Цугцванг вкарват съперниците си. Ето онзи ден лишиха директора на ФБР от мечтаната му почивка в Сибир и унищожиха всичките надежди на редица американски сенатори да си отворят сметни в рубли или да развиват бизнес в Чечня. Направо безпрецедентен отговор! Или пък тоя Пат с оставането на само 24 часа на чешки дипломати да си тръгнат от Русия заради това, че две маймунки са гръмнали бомба в Чехия и ги разкрили
Все така да играят!
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Разкрили са ги... години по-късно. Гебрев умело пасува, трай и ти.
Този срок от 24 часа е безпрецедентен, по-големият брой изгонени също е показателен.
На дипломатичен - ЕМП.
Този срок от 24 часа е безпрецедентен, по-големият брой изгонени също е показателен.
На дипломатичен - ЕМП.
fcb_bg написа:Разкрили са ги... години по-късно. Гебрев умело пасува, трай и ти.
На дипломатичен - ЕМП.
Мда... щеше да е интересно сега Чехия да си изтеглят посланика и след това да изгонят руския и да му дадат 12 ч да напусне. Не че нещо щеше да излезе, но....
Аз много пъти съм казвал, че това са булшит мерки. Финансовите инструменти срещу персонални лица, това е начина.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Щеше... ама Бабиш ми се видя бая оклюмал на пресконференцията, коментирайки ответните мерки.
Щеше, ще, ще.... това не беше ли кредото на руснаците?
Щеше, ще, ще.... това не беше ли кредото на руснаците?
Откакто Байдън е президент съм на страната на Русия. Поне имат ценности, които изповядвам. САЩ с либерализма си са една западаща империя, която предизвиква отвращение и в Смитито.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.