Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Безпрецедентна манипулация на БТА и БТВ

Мнениеот dunavfc » 11 фев 2014 22:20

@джони
Както винаги говориш наизуст....
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 1%8F_(2013)

ПП: Линка не става,ако си заинтересован просто напиши в Гугъл "Парламентарни избори 2013" влез в уикито и виж,какви прогнози са давали агенциите 1 седмица преди изборите.
Последна промяна от dunavfc на 11 фев 2014 22:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 фев 2014 22:20

Бареков печели повече гласове от Първанов - да бе да!Един капут няма как да направи това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 фев 2014 22:24

Голе,видя ли оня ден Медиана,какви резултати даде :mrgreen: Първанов и Калфин,политици с огромен опит и добър имидж с 1.9 %,а разкритият Капут,моментално събира 7-8 % :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 фев 2014 22:29

@dunavfc
За съжаление социологията се използва за манипулиране.Надявам се хората да мислят преди да се доверят на такива проучвания.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 фев 2014 22:30

Майна, що се хабиш? Идва първенството, идват мачове за Купата( май с вас играем)-дай да си коментираме тях. В Пловдив ще дойдем, пък може и да пием по нещо преди мача за да е хаирлия, заеби политиката. Тя е ясна. 99% от хората в този форум са с твърди убеждения за кого, дали и как да гласуват. Винаги съм казвал, че футболните фенове са сред най-будната част от обществото, колкото и на някои да не им харесва. Аз съм доволен, щото въпреки опитите, провокациите и дори пробването за подкуп нито една от 4-те големи агитки не поддаде и не се включи в жалкия политически маскарад. Това беше мъдро решение и подкрепя тезата ми. Не позволихме да бъдем използвани! Оттук нататък си гледаме отборите. Да, възникне ли ситуация-тогава може. Ако ние преценим. Но за кефа на някого-нанайси феродо!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 11 фев 2014 22:42

dunavfc написа:Голе,видя ли оня ден Медиана,какви резултати даде :mrgreen: Първанов и Калфин,политици с огромен опит и добър имидж с 1.9 %,а разкритият Капут,моментално събира 7-8 % :lol:

Нищо лично, но тук има хора, които са тотално скъсали както с реалността, така и с представата кой за кого би гласувал! По твоята логика все едно аз да кажа: "Пешо Стоянов е с огромен опит, значи "лепи" поне 10-ка". Нищо такова няма обаче.
Манталитетът на левия избирател е друг и той не се интересува от опит и имидж. Те ще си гласуват за БСП, защото така са научени. Заклеймят ли "отцепник" - той гори. А освен от ляво, Първанов и Калфин на други гласове не могат да разчитат, така че около 2% им е абсолютен максимум и реална цифра като резултат.
От друга страна, потенциалният електорат на Бареков/ВМРО/Петров/Любен Дилов е в спектър център-дясно и ще бъдат подкрепени от бивши и разочаровани поддръжници на Атака и Герб. Така че 7 е напълно реален и дори минимален разултат за тяхната коалиция.
Освен всичко друго, настроенията във форума нямат нищо общо с реалните нагласи на българския избирател!
Ако искаш си копирай тоя пост и след изборите го извади, за да го коментираме пак.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 фев 2014 22:49

Ще отговоря на мнението директно с предложение за бас,ако си навит пиши на ЛС ;)
Първанов е един от най-харесваните политици в България за разлика от Капута,така че дай ми възможността да вярвам,че Първанов и Калфин имат шанса да са доста по-харесвани от Капута. Ти между другото в реалността срещал ли си симпатизанти на Бареков ? Сред приятели,роднини,колеги ? Аз такова животно не съм срещал,явно Русе е някакъв изолиран случай.

Не знам,дали съм откъснат от реалността,но според проучването на Алфа Рисърч АБВ има 7 %,а Капута 2-3 %, какво правим по въпроса ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 фев 2014 22:53

@Thurman Murman
Капута има ДПС,КТБ и Пеевски зад гърба си.За това няма да е чудно ако много гласове за партията му дойдат от смесените райони.Що се отнася до десните избиратели те няма как да припознаят за техен политик човек който къса вестници в ефир,заканва се на селскостопански производители и се върти като ветропоказател .За такъв политик се гласува само с парична агитация.Капута е българският "нов политик" и дано хората да помислят преди да гласуват за него.Колкото и пари да са взели,нека размислят и да не ни го натрапват на останалите българи.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 фев 2014 22:53

dunavfc написа:Ще отговоря на мнението директно с предложение за бас,ако си навит пиши на ЛС ;)
Първанов е един от най-харесваните политици в България за разлика от Капута,така че дай ми възможността да вярвам,че Първанов и Калфин имат шанса да са доста по-харесвани от Капута. Ти между другото в реалността срещал ли си симпатизанти на Бареков ? Сред приятели,роднини,колеги ? Аз такова животно не съм срещал,явно Русе е някакъв изолиран случай.

Не знам,дали съм откъснат от реалността,но според проучването на Алфа Рисърч АБВ има 7 %,а Капута 2-3 %, какво правим по въпроса ?

и аз съм готов да се присъединя към такъв бас

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 фев 2014 22:56

Еми аз казвам,че АБВ ще вземе повече гласове от Капута и това,че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на Евроизборите.
Предлагам,който загуби да носи в продължение на 1 месец - аватар и подпис избран от победителя.

Върни се в “Свободна зона”