Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот tiamat » 28 май 2020 01:07

tapka4a написа:Айде, айде... В САЩ расизма е срещу белите. Всеки ден има убийства извършени от чернилки и латиноси срещу бели, но властите потулват всичко. Сега че някаква печка пукнала (вероятно престъпник), щото в САЩ 90% от черните се занимават с престъпна дейност, и се вдига олелия до небесата. :shock:
Ако беше обратния случай черен човекоподобен полицай да причина смъртта на бял, отново нямаше да се появи информация за случая в национален мащаб, а най-много да се появи съобщение с 2 реда в някой местен вестник! :evil:

Много си зле, пич...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 май 2020 10:16

Негъра е бил измамник, уж се занимавал с forgery. Е в никакъв случай не заслужава такава съдба. Единствено бих одобрил действията на полицая, ако си заловил някакъв педофил или изнасилвач. Такива не трябва да стигат до съд...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: !

Мнениеот pomiqrat » 28 май 2020 12:52

Drunken_Master написа:Със Смит преди много сме се драчили, но ми се промени мнението за него, оказа се пичага.
А това, че се хранил в ресторанти не виждам какъв проблем е, аз открай време съм в ресторантьорският бизнес. Стига да не се храни в долнопробни заведения с мръсни покривки, понеже практиката показва, че кухнята е пълна с плъхове и хлебарки и най-много някоя болест да си докара. Иначе ако е почитател на гурме кухнята още повече ще ми се издигне в очите...
Изображение

Мъжете ядем пържоли. Не нещо, което ти влиза в устата на една хапка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 юни 2020 15:30

Мъск, кво вика на оня Рогозин, който вие като линейка, че частните компании правили дъмпинг на Роскосмос и сега трябвало да намалят цената с 30%. :lol:
"Батута работи" :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 юни 2020 10:57

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2020 14:49

В "средните Щати", хората вече масово се разхождат с оръжие, и то гледайки репортажите и снимките, оръжия, с които по принцип водиш боеве по време на война. :lol:
Ето как едно престараване на лице с малко власт, може да отвори "Кутията на Пандора". :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2020 15:31

Русофилите как ще коментират?

Решението на президента на САЩ Доналд Тръмп да изтегли хиляди военни от Германия е неприемливо, заяви координаторът на германското правителство за трансатлантическото сътрудничество Петер Байер, цитиран от Ройтерс.

В петък американски представител съобщи, че Тръмп е наредил на въоръжените сили да изтеглят 9500 военни.
"Това е напълно неприемливо, особено като се има предвид, че никой във Вашингтон не помисли да информира предварително своя натовски съюзник Германия", заяви пред в. "Райнише пост" Байер, член на консервативната партия на канцлерката Ангела Меркел, предава БТА.

След решението на Тръмп германският външен министър Хайко Маас заяви в интервю за вестник, че съжалява за изтеглянето на американските войници от Германия. Той описа отношенията между Вашингтон и Берлин като "сложни", припомня Ройтерс.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 юни 2020 15:36

Русофилите трябва да коментират коментара на германски министър за решението на американския президент :? Мистър Путин му падна цената на петрола, натисна го коронягата, немците и 10 хил. военни там са му през к*ра, според мен :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2020 01:31

Един криминален престъпник(брикет) стана национален герой в САЩ!!! :twisted:
А някои тук плямпаха, че трябвало да взимаме пример от тях.
Леле-мале...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2020 02:41

Какъв пример от тези, те не могат да си намерят държавата на картата.

Върни се в “Свободна зона”