Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 19:43

blue avalanche написа:
pomiqrat написа:Комупрестъпниците много ме кефят. Никога не отговарят защо са престъпници, а питат защо биете негрите.

Твоят пост за РУСКИЯ лекар, който в РУСИЯ паднал от прозореца повече прилича на "защо биете негрите".
Нито Путин, нито руснаците са ДЛЪЖНИ да отговарят за нещо пред ТЕБ.
Или ти се изявяваш като някакъв световен борец за антикомунизъм? И говориш от името на всички онеправдани? Включително и руснаците? Без да си бил упълномощен...
Не говориш, а драскаш по форуми... Ако трябва да сме прецизни...

Трима лекари паднали от прозореца. Случва се. Русия помага на Италия, но не помага на лекарите си. Мога да говоря, колкото си искам срещу комунизма. Ако законите се спазваха всичките му почитатели щяхте да сте по затворите и да живеем нормало.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 май 2020 20:43

blue avalanche написа:Просто няма да им се платят дължими суми и ще се конфискуват тяхни активи зад граница. Нещо такова...

Такива са слуховете, да. Някакви сенатори предложили да занулят външния дълг на САЩ към Китай. Тръмп обаче каза миналата седмица, че няма да пипа външния дълг към Китай, защото това ще подкопае доверието на международната финансова общност към САЩ и ще мисли други глоби за азиатците. По принцип той доста си мени позицията, така че ще видим как ще се развият нещата и при кой ще остане сметката за Ковида :lol:

pomiqrat написа:Трима лекари паднали от прозореца. Случва се.

Дай линк към източника на новината, де, не се стискай :lol: В кой град са паднали тия лекари, от кой етаж, малко подробности...
Със сигурност Путин е наредил на КГБ-то да ги метне през джама, ама все пак :lol: Да видим международния източник на новината.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 21:14

Groucho написа:
pomiqrat написа:Трима лекари паднали от прозореца. Случва се.

Дай линк към източника на новината, де, не се стискай :lol: В кой град са паднали тия лекари, от кой етаж, малко подробности...
Със сигурност Путин е наредил на КГБ-то да ги метне през джама, ама все пак :lol: Да видим международния източник на новината.

Не съм русофил да използнам сайтове завършващи на times. Можеш да ми се доверяваш
https://edition.cnn.com/2020/05/04/euro ... index.html
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2020 21:36

Аз бих предпочел Фокс. Тези много левичеят нещо.

п.с. Ако ще всички да паднат през прозореца, все тая ако трябва да съм откровен. :lol: Само да си седят в кочината и да не пълзят към Европа. ( с изключение на курвите де, те нека идват)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 май 2020 21:40

pomiqrat написа:Не съм русофил да използнам сайтове завършващи на times. Можеш да ми се доверяваш
https://edition.cnn.com/2020/05/04/euro ... index.html

Няма нищо общо с доверието, pomiqrat. Просто така е редно да се прави. Някой е положил труд, за да напише/преведе нещото и заслужава най-малкото да бъде упоменат като автор/източник. Иначе, ползвай каквито искаш сайтове. Сега сравни това, към което води линка и онова, което пусна преди няколко часа. Къде е по-подробна информацията?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2020 22:43

Groucho написа:Със сигурност Путин е наредил на КГБ-то да ги метне през джама, ама все пак :lol: Да видим международния източник на новината.

Те хубаво, че ги "мятат", обаче тея лекари, пък, не умират. Или лекарите са някакви десантчици, или нивотов КГБ/ФСБ драстично е паднало.
Те, тези руснаци, Скрипалята не можаха да отровят, Гебрев не можаха да ликвидират, лекарите не могат да "метнат"... Много са зле нещата. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2020 00:09

Thsmith написа:Аз бих предпочел Фокс. Тези много левичеят нещо.

п.с. Ако ще всички да паднат през прозореца, все тая ако трябва да съм откровен. :lol: Само да си седят в кочината и да не пълзят към Европа. ( с изключение на курвите де, те нека идват)

Ти сигурен ли си, че не си си инжектирал белина :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 май 2020 00:10

blue avalanche написа:Те хубаво, че ги "мятат", обаче тея лекари, пък, не умират. Или лекарите са някакви десантчици, или нивотов КГБ/ФСБ драстично е паднало.
Те, тези руснаци, Скрипалята не можаха да отровят, Гебрев не можаха да ликвидират, лекарите не могат да "метнат"... Много са зле нещата. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Новобранци са били някакви сигурно :roll:

Но на мен това ми е най-интересно от цялата статия :arrow:
Local TV station TVK Krasnoyarsk reported at the time that Nepomnyashchaya allegedly fell out of a window during a meeting with regional health officials, during which they discussed turning the clinic into a coronavirus facility.

Метнали са докторката от джама по време на събрание кагебейците, но после са забравили да взривят кабеларката TVK, за да не се разпространи новината в публичното пространство :roll: Путин трябва да стегне редиците на силоваците.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 май 2020 00:14

boabbb написа:
Thsmith написа:Аз бих предпочел Фокс. Тези много левичеят нещо.

Ти сигурен ли си, че не си си инжектирал белина :lol: :lol: :lol:

Честно казано, вероятно не съм виждал белина освен в супермаркет :lol:

п.с. Това, че някакви единици не са разбрали не особено умелото чувство на Дони да се майтапи, по никакъв начин не накърнява млн зрители на на-добрата информационна американска медия. Бебчето на Роджър Ейлс си функционира по един приличен начин. Естествено има място за забележки, но сравнението с либералните цнн и ко са.... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2020 14:38

Пак да кажа, че има няколко странни случаи на "самоубийства" на медици не само в Русия.
А в България от началото на годината имаше инциденти с четирима журналиста. Редакторът на "Либерта", Силвия Зурлева, Милен Цветков и оня от "168 часа".

Иначе не схванах това на Пентагона - ни в клин, ни в ръкав - извънземни.

Върни се в “Свободна зона”