pomiqrat написа:Защо трябва да се съединяват? Просто им пада режима и копират китайския модел. Не съм чул да са обесили някой американски предприемач.
Един се беше обзаложил, че ще духа, ако Великобритания напусне ЕС.
Кой? И на кого?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Защо трябва да се съединяват? Просто им пада режима и копират китайския модел. Не съм чул да са обесили някой американски предприемач.
THE G.A.M.E написа:Всъщност, Земята без проблем може да изхранва 30-на милиарда жители.Soulen написа:Между другото популацията на света се увеличава с 81 милиона души годишно. Още в началото на пандемията казах, че при над 100 милиона жертви, наистина коронавирусът би бил изключително опасен и би трябвало да затворят и блокират всичко.
Светът има нужда от спешно намаляне на населението, най-вече в Азия, Южна Америка и Африка, където се плодят безразборно. Сигурен съм, че хора като Бил Гейтс работят по този въпрос. Някой ден дори ще бъде представено като добра идея, да се редуцира полулацията на Земята. Все пак ресурсите са ограничени, а други планети нямаме, че да игнорираме този проблем.
Сега сме около 8... + - няколко милиона.
Просто ресурсите не се разходват правилно, тоест, някои имат повече, много повече, от колкото използват, което е фатално за други, които имат съвсем минимални, или пък просто липсват.
В ТОП 10 на богатите Държави, ресторантите и като цяло хранителните заведения и вериги, изхвърлят толкова храна за 1 година, че ще стигне да се храни цяла Африка... цели 3 г.
И това е изчислено от експерти.
Nilim написа:pomiqrat написа:Защо трябва да се съединяват? Просто им пада режима и копират китайския модел. Не съм чул да са обесили някой американски предприемач.
Кой? И на кого?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Nilim написа:pomiqrat написа:Защо трябва да се съединяват? Просто им пада режима и копират китайския модел. Не съм чул да са обесили някой американски предприемач.
Кой? И на кого?
Май на синчеца. Познавам го и няма да го издам
Thsmith написа:И накрая излизат извратеняци от всичките глупости, които ги потискат
paceto написа:Thsmith написа:И накрая излизат извратеняци от всичките глупости, които ги потискат
Колко такива пък си видял от Япония?
NOMER14 написа:Чистят хартийки....
А някога ще си почистят ли последиците от Фукушима?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта