Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Лош Путин. За 5г. без изстрел разпърдя натото...
-
Много си е добър даже... За НАТО.fcb_bg написа:Лош Путин. За 5г. без изстрел разпърдя натото...

Ясно е като бял ден, че в една организация с над 20 члена, не може да се разчитана всички.
Провокациите помагат да се види, кои са "черните овце", това е страшно полезна информация за в бъдеще.
А турците щом забиват нож в гърба на НАТО, без проблем ще го направят и за следващите си "приятели".

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ясно е като бял ден, че в една организация с над 20 члена, не може да се разчитана всички.
Провокациите помагат да се види, кои са "черните овце", това е страшно полезна информация за в бъдеще.
А турците щом забиват нож в гърба на НАТО, без проблем ще го направят и за следващите си "приятели".
Няма гаранция, че поведението на дадена страна винаги ще бъде едно и също. Ние например не бяхме особено предани към Третия райх, но след това бяхме най-верните пудели на Съветския съюз и сега на САЩ. Зависи и от това кой е на власт де.
А излизане на страна от НАТО би поставило много интересен прецедент, не знам дали ще е възможно и други страни да го последват.
В петоъгълника фърлят къчове от кеф да знаеш. Само за ф35 са назад с милиарди. Поддръжката на авиацията на пуйката е за стотици милиони годишно. Бая пара си е това.
Германия надежден натовски партньор на Щатите ли е?
Германия надежден натовски партньор на Щатите ли е?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
Докато "Рамщайн" е там, ще бъдат. 

garfield22 написа:THE G.A.M.E написа:Ясно е като бял ден, че в една организация с над 20 члена, не може да се разчитана всички.
Няма гаранция, че поведението на дадена страна винаги ще бъде едно и също. Ние например не бяхме особено предани към Третия райх, но след това бяхме най-верните пудели на Съветския съюз и сега на САЩ. Зависи и от това кой е на власт де.
А излизане на страна от НАТО би поставило много интересен прецедент, не знам дали ще е възможно и други страни да го последват.
Кой ще е тоя хубавец дето ще иска да го следва? Иначе няма нищо по-хубаво от това Алианса да се обнови и да стане по гъвкав. И без това в момента НАТО е само САЩ и Великобритания + редица държави, които само на тях чакат. Някаква активност има в Полша, но и те са изцяло зависими и до там.
В момента ми бяга статията на АК от преди година за това как САЩ трябва да търсят обновяване в лицето на Израел, Южна Корея, една Япония с променена конституция и ЮК + Канада и да изхвърлят зад борда държавите, които са им в тежест.
От Турция има полза само при военно правителство и разправа с разните мюслита вътре.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Кви мюслита? Знаеш ли колко им дреме на Щатите дали ще са мюслита, педита или хермафродити, важното е да гледат диригента и да държат праавилния тон. В СА са по-малко радикални мюслита викаш? 

fcb_bg написа:Кви мюслита? Знаеш ли колко им дреме на Щатите дали ще са мюслита, педита или хермафродити, важното е да гледат диригента и да държат праавилния тон. В СА са по-малко радикални мюслита викаш?
Има огромна разлика от към цели и роля.
Турция беше стратегически партньор, СА е финансов партньор. От единия имаш една полза, а от другия съвсем друга. И нямаш никаква полза от някой неконтролируем талибан, за разлика от доста по прагматичен режим.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
-
- Контакти:
Thsmith написа:Кой ще е тоя хубавец дето ще иска да го следва? Иначе няма нищо по-хубаво от това Алианса да се обнови и да стане по гъвкав. И без това в момента НАТО е само САЩ и Великобритания + редица държави, които само на тях чакат. Някаква активност има в Полша, но и те са изцяло зависими и до там.
В момента ми бяга статията на АК от преди година за това как САЩ трябва да търсят обновяване в лицето на Израел, Южна Корея, една Япония с променена конституция и ЮК + Канада и да изхвърлят зад борда държавите, които са им в тежест.
От Турция има полза само при военно правителство и разправа с разните мюслита вътре.
Възможно е да се появят противоречия и с други страни, преди няколко години едва ли някой е вярвал, че Турция ще тръгне да изоставя съюза си със САЩ. Споменатите от теб държави и сега имат сериозно сътрудничество с американците, Канада е и в НАТО, макар че аз ако бях на тяхно място, бих вървял към намаляване на сътрудничеството и самостоятелно развитие, всички освен Южна Корея имат възможност за това.
Изхвърляне зад борда- имаш предвид, че трябва да се прекратят съюзите и да бъдат махнати от НАТО страните, които не допринасят достатъчно ли?
И американците изобщо не ги интересува дали Турция се ислямизира, тях другаде ги стяга- закупуването на руско въоръжение.
Последна промяна от garfield22 на 30 юли 2019 13:35, променено общо 1 път.
Тоз много неконтролируем талибан стана, след като руснаците му подшушнаха за преврата, а не партньорските натовски канали. Колкото и да не го харесвам Етдоган, и аз бих показал среден пръст на големия шейтан.