Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Ами не е така брато. Да си чул нещо от румънците. Или гърците. Турците. Испанците. Всички знаем че това е война, но хората са умерени и предпазливи с изказванията си в такъв момент. А тоя нашия министри уволнява, понеже Янев е решил да бъде умерен в изказванията си. Е тва ме дразни Иван56.
DanailG написа:Ами не е така брато. Да си чул нещо от румънците. Или гърците. Турците. Испанците. Всички знаем че това е война, но хората са умерени и предпазливи с изказванията си в такъв момент. А тоя нашия министри уволнява, понеже Янев е решил да бъде умерен в изказванията си. Е тва ме дразни Иван56.
Според теб дали Йоргос, Николае или Хосе са чули нещо от позицията на Кирил или от нечия друга в БГ? От чисто любопитство питам, понеже ти очакваш да си чул какво казват там
https://news.bg/int-politics/klaus-joha ... a-mir.html
https://trud.bg/клаус-йоханис-руската-ф ... законен-а/
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Чу ли са със сигурност да. Както и ние щяхме да сме чули тяхната, ако имаше такава. Все пак се говори и пише навсякъде за войната по 24 часа на ден.
DanailG написа:Ами не е така брато. Да си чул нещо от румънците. Или гърците. Турците. Испанците. Всички знаем че това е война, но хората са умерени и предпазливи с изказванията си в такъв момент. А тоя нашия министри уволнява, понеже Янев е решил да бъде умерен в изказванията си. Е тва ме дразни Иван56.
Не си чул, защото не си търсил.
Турците затвориха Босфора и Дарданелите, украинците масово бомбят с турски дронове Байрактар военната техника на руснаците.
Румънците бяха едни от първите които им изпратиха военна и хуманитарна помощ.
-----
Така и нищо не се разбра за кво се събираха на тая среща вчера.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Човек говоря за изказвания на главните органи в тея страни. Айде ти като си чул и чел кажи ми президент или министр-председател на Румъния Гърция и Испания да е свикал среща и да се е изказал по този въпрос. По 5 пъти на ден.
Смити, горе ти прати линкове.
Няма да повтаряме едни и същи неща.
Няма да повтаряме едни и същи неща.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Добре смисъл..ти какво искаш да ми кажеш. Че ти харесва и одобравяш държанието на управлението ни.
-
favaca8888
- Контакти:
DanailG написа:Добре смисъл..ти какво искаш да ми кажеш. Че ти харесва и одобравяш държанието на управлението ни.
Дани Джи,
Какво стана със страшния кРомид и що така изведнъж се СПРЕ да се говори за тва , хм ?
Много се паникьосваш, пий два лексотана да се успокоиш
В уволняването на министър няма кой знае какво странно,както и позицията ни спрямо офанзивата на Русия.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
DanailG написа:Добре смисъл..ти какво искаш да ми кажеш. Че ти харесва и одобравяш държанието на управлението ни.
Да, харесва ми.
Малко от правилните неща, които са свършили до момента.
Добре. Мен пък не ми харесва.