Groucho написа:
Ключов свидетел по дело срещу Бобокови се спънал в някакъв завод, паднал и умрял.
Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:
Ключов свидетел по дело срещу Бобокови се спънал в някакъв завод, паднал и умрял.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?
THE G.A.M.E написа:Или "Доктора", ама се пра'Й на ударен ...modor написа:Зад Шумкаря стои СТАНКО
modor написа:С няколко клика мога да видя
Groucho написа:rhaegar написа:Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?
В завод се е разхождал ключовият свидетел, а не в затвор. Не е ясно засега защо точно в завод се е случвала разходката.
А и едва ли на някой ще му се занимава да разследва, след като се чака ТСВ, ядрени взривове и края на света![]()
Ако заводът е бил съборен, може да е ходил да бере медна жица. Или да разходи котката си... Варианти много
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
DanailG написа:Проблема за мен е че никой в момента не ни пита нито ни е искал гласно позицията. От което следва че по доброто решение е да си траем. Не да сме по натовци от американците. Разбираш ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта