Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 28 фев 2022 23:32

Groucho написа:
Ключов свидетел по дело срещу Бобокови се спънал в някакъв завод, паднал и умрял.

Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2022 00:28

rhaegar написа:Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?

В завод се е разхождал ключовият свидетел, а не в затвор. Не е ясно засега защо точно в завод се е случвала разходката.
А и едва ли на някой ще му се занимава да разследва, след като се чака ТСВ, ядрени взривове и края на света :roll:
Ако заводът е бил съборен, може да е ходил да бере медна жица. Или да разходи котката си... Варианти много :roll:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 мар 2022 01:17

THE G.A.M.E написа:
modor написа:Зад Шумкаря стои СТАНКО :lol:
Или "Доктора", ама се пра'Й на ударен ... :mrgreen:

Това се казва комплимент. Де да бях. Няма толкоз акъл в мен. Иначе имам още 1 профил, в който рядко пиша, отдавна не съм. Предполагам че мненията ми там са двуцифрен брой и не е плод на бан. Няма да кажа обаче кой е той. Оставям го за домашно на тия които искат да си блъскат главата. :lol:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 мар 2022 01:51

С няколко клика мога да видя :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2022 02:01

modor написа:С няколко клика мога да видя :mrgreen:

Не злоупотребявай със служебното си положение, ща докладвам за нарушение на GDPR :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 мар 2022 08:18

Groucho написа:
rhaegar написа:Що ще ключов свидетел в затвора, ако смея да попитам?

В завод се е разхождал ключовият свидетел, а не в затвор. Не е ясно засега защо точно в завод се е случвала разходката.
А и едва ли на някой ще му се занимава да разследва, след като се чака ТСВ, ядрени взривове и края на света :roll:
Ако заводът е бил съборен, може да е ходил да бере медна жица. Или да разходи котката си... Варианти много :roll:

Завод, затвор, от къдя на къдя се разхожда тоя? Какви са тия изроде, да вървят пеша?

Сега сериозно, не трябва да коментирам в сънено състояние.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 01 мар 2022 12:46

Аз искам да изкажа тоталното си разочарование от правителството, което до преди месец защитавах. Смея да кажа че съм адски разочарован от действията най вече на примиера ни и говоренето, което не спира от негова страна. Хората са казали говори по малко така ще изговориш по малко глупости. Явно този не знае това. Дипломи хубаво, но когато стане въпрос за действие си проличава кой кой е. Не зная на този шут за какво му е цялото слагане пред НАТО и ЕС, но потъпване по рамото няма да получи, най много да ни докара бели на главите с непрестанните изявление относно конфликта в Украйна. Смяната на Янев и обращението му вчера под формата на АЗ и МОЙ няма да коментирам. Не мога да повярвам и че за първи път съм съгласен и съм на едно мнение с лице като Копейкин, но когато е прав за нещо не може да се кажена бялото черно. Не знам на къде отива всичко, но дано се стигне до някакво примирие в Украйна час по скоро, защото това което очаква света и България не съм въобще обнадежден. Мобилизация, запас със радиационни препарати, дано това правителство осъзнава на къде ни тласка с приказките и дупенето пред Европа.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2022 13:49

Абсолютно правилно решение.
Ако живеете в някоя пещера да повторим.
Членове сме на НАТО и ЕС, най-логичната позиция е да сме на тяхна страна.
Защото утре, не дай боже стане нещо, ще ни кажат: евавайте си ма.., като стоите на два стола, а ония прасета това чакат.
Нещо неясно?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 01 мар 2022 14:11

На мен това ми е ясно и е вън от съмнение. Проблема за мен е че никой в момента не ни пита нито ни е искал гласно позицията. От което следва че по доброто решение е да си траем. Не да сме по натовци от американците. Разбираш ли ?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 мар 2022 14:23

DanailG написа:Проблема за мен е че никой в момента не ни пита нито ни е искал гласно позицията. От което следва че по доброто решение е да си траем. Не да сме по натовци от американците. Разбираш ли ?

Просто Киро определено е получил заповед за изразяване на гласна позиция, няма как да е иначе.
Всички страни, които открито заявиха, че ще пращат каквато и да е форма на оръжие в Украйна са получили заповед от шефовете на НАТО и ЕС според мен.

Върни се в “Свободна зона”