Васко, за трети път ти го пиша:
Забраната за реклама на нещо, не е забрана на самото нещо. Като им харесва да се чукат и да си духат по мъжки-ок, но да не го афишират и да парадират с него-това забранява законът-афиширане и парадиране с обратна сексуалност.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Васко, за трети път ти го пиша:
Забраната за реклама на нещо, не е забрана на самото нещо. Като им харесва да се чукат и да си духат по мъжки-ок, но да не го афишират и да парадират с него-това забранява законът-афиширане и парадиране с обратна сексуалност.
Аз се разграничавам. За мен това са болни хора и трябва да бъдат лекувани.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Кашчей написа:Васко, за трети път ти го пиша:
С какво?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:fcb_bg написа:Кашчей написа:Васко, за трети път ти го пиша:
С какво?
Абе да им направят една държава и там да правят каквото искат пе****те.П****и от цял свят, съединявайте се !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Абе да им направят една държава и там да правят каквото искат пе****те.П****и от цял свят, съединявайте се
Колега, ти говориш за ЕС!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:FLANKER написа:Абе да им направят една държава и там да правят каквото искат пе****те.П****и от цял свят, съединявайте се
Колега, ти говориш за ЕС!Отвори мойсеевата книга" Второзаконие" и забележи: всичко, описано там като грехове къде е факт? Мъжеложство, лесбийки, всякакви скотоложци, педофили, майка със син, баща с дъщеря...и не само е факт, ами се афишира, закриля и му се дава предимство! И законово се толерира! За какво говорим? Учените търсят Содом и Гомора, а те са си тук...
Значи имат огромна държава
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ами, не знам как да се лекуват. Но не може в ЕС да прокарват закони според които могат да ти вземат детето щото понякога удряш шамар за назидание, а обратните да могат да си осиновяват и възпитават деца според техните си виждания. Щото шанса дете гледано от хомосексуално семейство да стане също с такава ориентация скача неимоверно. Ок, ама кой им дава правото да променят, макар и косвено мирогледа на едно дете?
Изобщо не се връзва картинката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
sin4ec написа:fcb_bg написа:Кашчей написа:Васко, за трети път ти го пиша:
С какво?
С по-малко вазелин и лубриканти
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
fcb_bg написа:Ами, не знам как да се лекуват. Но не може в ЕС да прокарват закони според които могат да ти вземат детето щото понякога удряш шамар за назидание, а обратните да могат да си осиновяват и възпитават деца според техните си виждания. Щото шанса дете гледано от хомосексуално семейство да стане също с такава ориентация скача неимоверно. Ок, ама кой им дава правото да променят, макар и косвено мирогледа на едно дете?
Ще трябва да ходиме командировка да им прайме деца, май
Леевски, оле
Забелязал съм, че любимата тема на много колеги тук са педерастите. Ако имате нещо да споделяте, не се скатавайте, излейте си душата.