Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 май 2019 18:49

THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц, жителите на Екатерининбург ще се окажат соросоиди, дейба. :? :evil: :lol: :lol:

Ами в случая уцели без да искаш - http://www.rusiadnes.bg/bg/stranata/741 ... ltzin.html. Веднага след това започват проблемите на местните власти с активисти от този център. А той получава паричките си от едни фондове от една съседна държава, с която ги дели само един проток.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 май 2019 11:59

Der Schmarotzer написа:Ами в случая уцели без да искаш .........................
Ами то беше ясно, че така ще стане. :lol:
Въобще няма вариант хората да не харесват Путин, щото е некадърен политик и заложник на шайка олигарси, явно всички дето не му се кланят са соросоиди и рептили. :? :roll:

Междудругото това отношение много прилича на това у нас, който не е за Боко, бил комунист. :mrgreen:
После пак да ми разправят, че България не се развивала по начина на Русия. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 май 2019 16:55

THE G.A.M.E написа:Междудругото това отношение много прилича на това у нас, който не е за Боко, бил комунист. :mrgreen:
После пак да ми разправят, че България не се развивала по начина на Русия. :lol:

Това е най-голямата простотия. Че тоя е най-големия комунист, прекия наследник на Тодор Живков, дето се вика лично обучен от него, ама хората са овце :oops:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 31 май 2019 14:37

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZAeJJYvSok0[/youtube]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2019 13:41

Тръмп призовал Великобритания да не плаща неустойката при напускането на ЕС, която е в размер на почти 40 млрд. евро. :?
Не знам този човек дали е наясно, че без споразумение около 30-на % от икономиката на бритишите ще иде на боклука.
От там "ефекта на доминото", ще се оттеглят международните компании, което ще е = на сериозна безработица... Въобще, Бай Дони явно доста мрази британците. :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2019 13:44

Друга новина с Бай Тръмпи е, че след Китай, успя да се скара и с другият азиатски гигант - Индия. :mrgreen:
Много ми е интересно какво са намислили кукловодите зад Тръмп, очевидно стремейки се да поставят Щатите в международна изолация. :? :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2019 16:28

Не е баш таша. Принципно бритишите ги интересуват основно банковото дело и проблемите пред Ситито от евентуален развод без сделка.
Що се отнася до другото, те имат минимален износ за ЕС и при това доста по голям внос. Отдавна бях гледал статистиките, около референдума още, но износа беше около два пъти по-малко от вноса.
Немците ще получат също огромен удар от такова излизане.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 юни 2019 19:29

THE G.A.M.E написа:Друга новина с Бай Тръмпи е, че след Китай, успя да се скара и с другият азиатски гигант - Индия. :mrgreen:
Много ми е интересно какво са намислили кукловодите зад Тръмп, очевидно стремейки се да поставят Щатите в международна изолация. :? :roll:

Протекционизъм.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2019 21:06

Thsmith написа:Не е баш таша. Принципно бритишите ги интересуват основно банковото дело и проблемите пред Ситито от евентуален развод без сделка.
Що се отнася до другото, те имат минимален износ за ЕС и при това доста по голям внос. Отдавна бях гледал статистиките, около референдума още, но износа беше около два пъти по-малко от вноса.
Немците ще получат също огромен удар от такова излизане.
Без значение е кой-колко и какво губи, важното е, кой ще спечели от търговска война ЕС-Великобритания.
Мисля, че всички сме наясно, че това ще са Русия и Китай.

Нещо, което не бива да се допуска ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 юни 2019 23:07

THE G.A.M.E написа:Тръмп призовал Великобритания да не плаща неустойката при напускането на ЕС, която е в размер на почти 40 млрд. евро. :?
Не знам този човек дали е наясно, че без споразумение около 30-на % от икономиката на бритишите ще иде на боклука.
От там "ефекта на доминото", ще се оттеглят международните компании, което ще е = на сериозна безработица... Въобще, Бай Дони явно доста мрази британците. :lol: :roll:

Екстра, сега да им каже да почнат да строят стена около островите си, която французи и германци да плащат.
Ако последните не искат, мексиканците ще платят :lol:

THE G.A.M.E написа:Мисля, че всички сме наясно, че това ще са Русия и Китай.

Нещо, което не бива да се допуска ...

А, що па да не бива да се допуска? Крадливите и лъжливи "велико"британски ръководители, политици и бизнесмени да не са с нещо по-добри от руските и китайските им еквиваленти :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”