Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2019 13:13

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Три изречения ... три, меко казано, неистини ... Момко, 2019 година сме, 1999 остана далече, далече в миналото... Самолетоносачите били щатски ... ба си майтапа ... А напъни се, просветли се и отгатни какви са им по произход самолетоносачите :mrgreen:
Няма нищо НЕвярно в написаното.
Всеизвестно е, че са най-съдената Държава за кражба на патенти.
Половината ги крадът, половината действително ги плащат ( така, както платиха на САЩ за самолетоносачите преди 11-12 г ) ... Смешни са ми опитите да се изкарат свръх сила, при положение че по БВП на човек ( който е най-важният фактор за икономическо развитие ) едвам влизат в челната десетка ( не съм проверявал, може и да не са ) ... Това, че са огромна икономика, не ги прави автоматически развити и силни.
Количеството никога не е означавало качество. 8-)

П.С.

Проверих, даже не са в 20-цата. с тези 17 000 долара на човек.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 мар 2019 18:54

THE G.A.M.E написа:
THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Три изречения ... три, меко казано, неистини ... Момко, 2019 година сме, 1999 остана далече, далече в миналото... Самолетоносачите били щатски ... ба си майтапа ... А напъни се, просветли се и отгатни какви са им по произход самолетоносачите :mrgreen:
Половината ги крадът, половината действително ги плащат ( така, както платиха на САЩ за самолетоносачите преди 11-12 г ) ... Смешни са ми опитите да се изкарат свръх сила, при положение че по БВП на човек ( който е най-важният фактор за икономическо развитие ) едвам влизат в челната десетка ( не съм проверявал, може и да не са ) ... Това, че са огромна икономика, не ги прави автоматически развити и силни.

П.С.

А за самолетоносачите ни вопъл, ни стон :mrgreen:
Както са "келяви"( според теб) китайските комунисти, победиха у Сирия и за сега здраво държат фронта у Венецуела, където им требе Мадуро да устиска 6 месеца на саксонските напъни и ще отбележат нова победа на международния фронт... Китайската компартия е опасен противник, до 2030 година ще положи Щатите в положение партер. Докато вие ми се мандахерцате с Русия и Путин, отървахте китайската панда ... :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 мар 2019 18:58

pampi написа:
THE G.A.M.E написа:
THE G.A.M.E написа:

П.С.

А за самолетоносачите ни вопъл, ни стон :mrgreen:
Както са "келяви"( според теб) китайските комунисти, победиха у Сирия и за сега здраво държат фронта у Венецуела, където им требе Мадуро да устиска 6 месеца на саксонските напъни и ще отбележат нова победа на международния фронт... Китайската компартия е опасен противник, до 2030 година ще положи Щатите в положение партер. Докато вие ми се мандахерцате с Русия и Путин, отървахте китайската панда ... :mrgreen:

П.С ... и колко като бройка са китайските самолетоносачи и точно за кой от ДВАТА платиха на Щатите, и защо точно на Щатите. а не на Незалежная ( ба си как тежко звучи ... Незалежная ...) :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 мар 2019 19:24

Пак тоя Китай.
Защо забравяте, че там управлява военна хунта.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2019 20:16

pampi написа:
Ей туй да ти е познато от нейде?

LIBERTÉ, ÉGALITÉ, FRATERNITÉ... (СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО)

Позната ми е справедливата съдба на цялата шайка бандити. Като почнеш от Дантон и минеш през Марат и завършиш седин Робеспиер :lol:

pampi написа:
Капитализмът идва с претенциите да унищожи наследствените привилегии и да възцари справедливост, тоест всеки да получава само това, което заслужава. Наследяването на средства за производство е характеристика на феодализма, но остава съвсем "невинно" и при саксонския капитализъм, барабар с кралицата. Затова, накратко казано "етиката на капитализма" и самия капитализъм са една голяма шашма . На всичкото отгоре англосаксонския капитализмът е нещо, което се самоизяжда, понеже унищожава с развитието си обществото, което го е създало и затова постоянно цвъка от криза в криза ... но това са сложни неща за твоята главица, чети си Вебер и сие и се чуди защо абжеба са тез постоянни кризи в които изпада "пазарът" ... :mrgreen:

Пак се опитваш да коментираш неща, които не са ти в капацитета.

* Не се чудя изобщо. Такива като теб може да се "чудят" :lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2019 13:29

pampi написа:П.С ... и колко като бройка са китайските самолетоносачи и точно за кой от ДВАТА платиха на Щатите, и защо точно на Щатите. а не на Незалежная ( ба си как тежко звучи ... Незалежная ...) :lol:
Самолетоносачите им са по US планове, помня, че платиха за тия планове ( патенти ) руските са мааалко по различни.
Не казвам по слаби или там нещо такова, просто са различни.
По онова време китайците бяха ОК с администрацията на Обама.

Те и с Тръмп ще се разберат... Само дето вдигат пушилка. :lol:

pampi написа:Както са "келяви"( според теб) китайските комунисти, победиха у Сирия и за сега здраво държат фронта у Венецуела, където им требе Мадуро да устиска 6 месеца на саксонските напъни и ще отбележат нова победа на международния фронт... Китайската компартия е опасен противник, до 2030 година ще положи Щатите в положение партер. Докато вие ми се мандахерцате с Русия и Путин, отървахте китайската панда ... :mrgreen:
Е, келяви, що да са келяви ? :roll:
Напротив, за момента са напипали някакъв баланс и страната определено върви нагоре.
Това с което аз лично имам проблем е едно-партийната система, която рано или късно дава "на късо", щото знаем приказката, че там където нямаш алтернатива, нямаш и напредък, щото няма кой да ти посочва грешките.
За сега Китай вървят във възходяща линия, но не смятам, че това ще продължи дълго.
Не и ако не променят системата си на управление. :roll:

Честно казано смятам, че ще го направят рано или късно.
Имаха достатъчно смелост да преминат от държавен капитализъм, към пазарен такъв.
Със сигурност там виждат, че промените не са за лошо ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2019 14:08

К'во е станало в Н. Зеландия ? :o :shock:
Тая страна я мислих за една от най-сигурните от към простотии. :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 мар 2019 14:55

И аз не ги харесвам мюслитата, ама не можеш да ги избиваш по джамиите им, не е това начина.

Виж, ако става въпрос за Саудитска арабия и прилежащите държавици в Близкия изток съм за натискането на червеното копче и заличаването на всички хлебарки там.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 15 мар 2019 15:23

Този от Нова Зеландия е утрепал 50 човека излъчвайки го в Фейсбук,още около 30 са ранени до момента...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 мар 2019 20:23

Thsmith написа:
pampi написа:
Ей туй да ти е познато от нейде?

LIBERTÉ, ÉGALITÉ, FRATERNITÉ... (СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО)

Позната ми е справедливата съдба на цялата шайка бандити. Като почнеш от Дантон и минеш през Марат и завършиш седин Робеспиер :lol:

pampi написа:
Капитализмът идва с претенциите да унищожи наследствените привилегии и да възцари справедливост, тоест всеки да получава само това, което заслужава. Наследяването на средства за производство е характеристика на феодализма, но остава съвсем "невинно" и при саксонския капитализъм, барабар с кралицата. Затова, накратко казано "етиката на капитализма" и самия капитализъм са една голяма шашма . На всичкото отгоре англосаксонския капитализмът е нещо, което се самоизяжда, понеже унищожава с развитието си обществото, което го е създало и затова постоянно цвъка от криза в криза ... но това са сложни неща за твоята главица, чети си Вебер и сие и се чуди защо абжеба са тез постоянни кризи в които изпада "пазарът" ... :mrgreen:

Пак се опитваш да коментираш неща, които не са ти в капацитета.

* Не се чудя изобщо. Такива като теб може да се "чудят" :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yBnCo2SKafU[/youtube]
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”