Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ronnie
Контакти:

Re: Станишев подава оставка, избират нов лидер на БСП на 27 юли

Мнениеот ronnie » 05 юли 2014 14:00

Балкански Орел написа:И със Станишев и без Странишев боко пак си идва на власт.А и по-добре боко отколкото тези дпс-арски подлоги за мен.

Не е вярно, абсолютно едно и също е. Има само малка разлика в получателите на откраднатите пари, но тя не е съществена за народа. Той страда еднакво и при едните и при другите.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 юли 2014 14:01

CTAHKO написа:
Gonzalez1914 написа:Боли ме хуя !

Тогава що пишеш в темата :?:

..щото след това , което ти си написал като коментар , какво друго може да се напише ...логично е ...

..да не говорим , че в твоя коментар нещо не е казано за факта , че според инфото най вероятно на мястото на станишев ще сложат човек от най близкото му обкръжение - т.е. никаква промяна .. да не говорим , че хора като миков са дори по противни .. но ..нормално ...няма да сложат Кадиев я ... кликата си остава същата , щото и партията е същата - бкп ...и сега на Бузлуджа пак ще преобладават плакати - искаме си социълизъмъ ...

..а дали ГЕРБ ще загубят или спечелят изборите - нека да дойдат , да минат , да се преброят гласовете и тогава ще се види ... само тогава ...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 юли 2014 14:05

Кашчей написа:
Балкански Орел написа:И със Станишев и без Странишев боко пак си идва на власт.А и по-добре боко отколкото тези дпс-арски подлоги за мен.

Колкото по-тъп и нагъл, толкова по-добре, нали :evil:

@ Любопитно ми е какво е това "свикване на заседание на Конгреса на БСП"? Такова животно в партийният живот въобще срещам за първи път.Лидер на партия се избира на конгрес, ама свикване на заседание на конгреса ми иде в повече :roll: :evil:

И най-големия нагляр е по-добре от това 70% от министрите да са от дпс и да ни променят историята.Така че к*р за дпс, бсп и битака.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2014 14:06

batceko написа:
CTAHKO написа:

..щото след това , което ти си написал като коментар , какво друго може да се напише ...логично е ...

..да не говорим , че в твоя коментар нещо не е казано за факта , че според инфото най вероятно на мястото на станишев ще сложат човек от най близкото му обкръжение - т.е. никаква промяна .. да не говорим , че хора като миков са дори по противни .. но ..нормално ...няма да сложат Кадиев я ... кликата си остава същата , щото и партията е същата - бкп ...и сега на Бузлуджа пак ще преобладават плакати - искаме си социълизъмъ ...

..а дали ГЕРБ ще загубят или спечелят изборите - нека да дойдат , да минат , да се преброят гласовете и тогава ще се види ... само тогава ...

Дано ГЕРБ получи по-малко гласове, отколкото са твоите многоточия в постовете ти :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2014 14:08

Балкански Орел написа:
Кашчей написа:

Колкото по-тъп и нагъл, толкова по-добре, нали :evil:

@ Любопитно ми е какво е това "свикване на заседание на Конгреса на БСП"? Такова животно в партийният живот въобще срещам за първи път.Лидер на партия се избира на конгрес, ама свикване на заседание на конгреса ми иде в повече :roll: :evil:

И най-големия нагляр е по-добре от това 70% от министрите да са от дпс и да ни променят историята.Така че к*р за дпс, бсп и битака.

Коя партия първа влезе в коалиция с ДПС, преди повече от 20 години?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 юли 2014 14:29

Историята трябва,не само да се чете,но и да се помни.Кой си спомня за булката при този брак?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2014 14:35

petko.h.markov написа:Историята трябва,не само да се чете,но и да се помни.Кой си спомня за булката при този брак?

"С малко, но завинаги!", ама не им стигаха гласове за бройка над 120 и.....
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2014 15:01

batceko написа:
CTAHKO написа:

Хайде бе ;) Станишев като го избираха за първи път, не беше ли от обкръжението на Гоце 8-) Къде е сега Гоце, къде е Серж 8-) Цеко, Цеко, пишеш си колкото да не заспиш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 юли 2014 15:19

Сега се прибирам вкъщи и чета новината, но доколкото разбрах Серьожа подава оставка като лидер на БСП, но остава лидер на Коалиция за България, което е по-важното. :mrgreen: Тоест - промяна никаква. Единствения в БСП, който ми е симпатичен е Кадиев, въпреки, че в тази партия много хора се правят на опозиция, а си следват "правата вяра" - коалиция с ДПС. Между другото няма партии БСП и ДПС има една обща партия БСП-ДПС, коалиция во веки веков. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2014 15:45

Целият отруден български народец очаква с трепет избора на нов Генерален секратар на Комунисическата ни партия.
Дано да е роден в България и да е учил и живял в родината.....Щото пак за Стойнев се шуми.

Върни се в “Свободна зона”