Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Siegfried » 16 май 2010 21:41

slavia_forever написа:
Siegfried написа:
Siegfried написа:Да , той ходи подир мен и ми се вайка . Няма да е зле да бъде усмирен .

Преди малко ми цитира точката за писане на кирилица. Тази тема как е публикувана, още със заглавието й? Защо не цитира нея например, а цитираш ЕМИЛ? А и наистина ли според теб Емо провокира?

gong/viewtopic.php?f=&t=47643

Ами , можеш да провериш . Ходи подир мен навсякъде и се вайка .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 май 2010 21:46

Ок. Разбирам, Siegfried. Емо, не се занимавай с него, щом като толкова го дразни.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 май 2010 17:40

А в твой стил е да дразниш безсмислено.....Фенът на AC\Dc oт два дена!!А и така както разбрах значи нямаш батьовец а имаш какица!

Rodn1

viewtopic.php?f=53&t=11437&start=37190
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 май 2010 08:45

Имам питане, г-да и г-ци модератори?! От едно известно време постоянно срещам не'акъв Вироглав ли, Въртоглав ли, който във всеки свой пост храчи яко наред, за щяло и нещяло!... Учудващо (лично за мен - не) не е санкциониран от вас и продължава да вилнее с настървение в най-различни теми (най-вече във форум "Левски")... Та питането ми е (всъщност задавам отговор) - ще ми разрешите ли да се включвам в тези теми (с подходящото споменаване на родата му по женска линия до девето коляно и всички дупки на 100 м около Вироглав) или да продължавам да се въздържам (а него пък да продължава да го сърби задника без да знае откъде му идва сърбежа)?! :( :evil: :o

Това е едно от последните му "изпълнения": :oops:
gong/viewtopic.php?f=34&t=47765&st=0&sk=t&sd=a
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 май 2010 09:43

Deliba6 написа: Та питането ми е ще ми разрешите ли да се включвам в тези теми (с подходящото споменаване на родата му по женска линия до девето коляно и всички дупки на 100 м около Вироглав) или да продължавам да се въздържам (а него пък да продължава да го сърби задника без да знае откъде му идва сърбежа)?! :( :evil: :o

Това е едно от последните му "изпълнения": :oops:
gong/viewtopic.php?f=34&t=47765&st=0&sk=t&sd=a

Отговорът на въпросът ти е: НЕ, не можеш да се включиш в темата в стила, в който желаеш, но съм взел отношение по мнението на потребителя, като ти благодаря за информацията.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 18 май 2010 11:33

Искам да попитам модераторите - дали има имунизирани тук ? Когато Родни ме заяде , не го пипате . Когато му отговоря , аз съм лошият :?: :!: :?:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 май 2010 12:13

Siegfried написа:Искам да попитам модераторите - дали има имунизирани тук ? Когато Родни ме заяде , не го пипате . Когато му отговоря , аз съм лошият :?: :!: :?:

Никой не е имунизиран. Не видях да са нарушени конкретно определени правила, а и дори да се изтълкува така, едно от наказанията е предупреждение. Аз съм си поговорил с човека и реших, че не подлежи на друга санкция! А и той и тук написа, че няма повече да се занимава с теб. Не смятам, че някой те е изкарал лошия, а се направиха постъпки за запазване на добрия тон, насочени към участниците в тази ситуация.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 18 май 2010 12:26

slavia_forever написа:
Siegfried написа:Искам да попитам модераторите - дали има имунизирани тук ? Когато Родни ме заяде , не го пипате . Когато му отговоря , аз съм лошият :?: :!: :?:

Никой не е имунизиран. Не видях да са нарушени конкретно определени правила, а и дори да се изтълкува така, едно от наказанията е предупреждение. Аз съм си поговорил с човека и реших, че не подлежи на друга санкция! А и той и тук написа, че няма повече да се занимава с теб. Не смятам, че някой те е изкарал лошия, а се направиха постъпки за запазване на добрия тон, насочени към участниците в тази ситуация.

Това обяснява ли честите му неадекватни намеси ? Вече разбрах , че той НЕ ПОДЛЕЖИ , а и явно никога няма да подлежи по една или друга причина . НО НЯКОЙ ДЕН ще сгафи и спасение няма да има ....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 май 2010 12:35

Siegfried написа:
slavia_forever написа:

Това обяснява ли честите му неадекватни намеси ? Вече разбрах , че той НЕ ПОДЛЕЖИ , а и явно никога няма да подлежи по една или друга причина . НО НЯКОЙ ДЕН ще сгафи и спасение няма да има ....

Ако сгафи, пусни линк тук и уточни по кое правило според теб е сгафил. Не забравяй, че тук не сме само за да бъдем падари и да гоним този или онзи, а да редуцираме проявите на простотия, по един или друг начин.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 00:32

viewtopic.php?f=55&t=47929&p=1039515#p1039507
Човекът има нужда да си почине известно време!

Върни се в “Свободна зона”