Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот metodito » 16 сеп 2020 08:57

mizantrop написа:
metodito написа:Малоумен коефицент в бет365 за над на Кадис.

имаш някаква схема с малоумни коеф. ли :)

Еми, за маааалко да излезе. Иначе двойката също беше малоумна (Кадис са си за Сегунда, а Осасуна направиха чудесен сезон в Ла Лига, като за последно треснаха Барса на Ноу Камп) - 2.70 и я хванах.
Имаше поне три двойки с малоумен коефицент тоя уикенд - Суонзи, Рен и Осасуна.

Изображение
:cry:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 сеп 2020 15:20

това не е схема....
това е обичайното залагане на случайни събития,при което букито има математическо предимство и в дългосрочен план си вътре
още по-зле - играл си колонка,хептен си ги улеснил да ти вземат парите :)
схема за губене на пари е твоето

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2020 17:38

mizantrop написа:това не е схема....
това е обичайното залагане на случайни събития,при което букито има математическо предимство и в дългосрочен план си вътре
още по-зле - играл си колонка,хептен си ги улеснил да ти вземат парите :)
схема за губене на пари е твоето

Е, аз не съм казвал, че е "схема".
"Схемата" е да гледаш мачове, и да слагаш на не повече от два-три мача на седмица и може да си на плюс. Ако си завършил осми клас, със сигурност ще си на плюс. Аз пък да ти кажа понеже гледам само испанското (и турнирите и италианското, но ги избягвам да слагам) и слагам най-вече на Ла Лига и Сегунда, спокойно, ако не бях себе си (това е важно), можеше да си прибирам добри кинти. Осасуна определено не беше изненада за мен. Не е представителна извадка, но гледайки темата за прогнозите за първия кръг на Ла Лига, е било изненада за някои. Както това и че Валядолид не падна. Друг пример Тенерифе - Малага. Ако знаеш какво се случва в Малага, знаеш, че няма да бият (Гугул Транслейт ми помага с испанския). И така, с това знание:
Кадис - Осасуна 2
Валядолид - Сосиедад - 1х (Сосиедад и Хетафе просто спукаха гумите в тая коронакриза и не могат да отлепят)
Тенерифе - Малага - 1х и
Ним - Рен - 2
се получава един много вкусен коефицент. Само че аз играя като дете в сладкарница - на което се надява и букито - схващаш.
Иначе сингъл от уикенда, които хванах - Жиру да вкара на Хърватия. Това дърво не знам върви ли му, що ли, но това нямаше как да не го познае човек. Тоя много вкарва за Францата. Коефицент 2.50. В началото го заобградих с още два мача, единият от които беше двойката на Осасуна, другият гол-гол на ЦСКА (Москва) - Спартак обаче се уплаших и ги махнах, оставяйки го сигнгъл, просто вкарах малко повече стотинки. Другите два излязоха... :evil:

Зачитам се в темата и ми е интересно, но лично аз не играя със схеми. Даже и системи не играя.
Играя просто така:
Изображение
С изключение на Спартак, другите не са на случайност сложени. На Атлетико МГ тренер е Саопаоли. В Европа не му се получи, но в Южна Америка е добър. За селекциите на Челси и ПСВ няма какво да се говори. Нямаха мачове в Европа, така че не са притиснати от нещо. Прочетох и кои са контузени и така...

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 сеп 2020 19:59

мисля,че няма смисъл да се повтарям че се занимаваш с нещо обречено....но ти си знаеш :)

п.п. - и къде пък намери сянка на Трапезица :)

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 17 сеп 2020 01:05

Добре де брат, всичко супер, ама защо изкара прогнози за завършили мачове? Кажи нещо за следващия кръг.

Иначе е друга темата на форума, да.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 сеп 2020 02:57

metodito, колкото и да следиш с такива залози от 3-4-5 мача в колонка е неъзможно да си на +, букитата точно такива обичат, това са така наречените кръводарители, от които се хранят :mrgreen: :mrgreen: единствения шанс да печелиш от залози е да играеш само сингъли, в противен случай букито тотално те доминира откъм предимство. А с дупките, дето ние играем, е точно обратното. Ние ги доминираме
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2020 10:43

mizantrop написа:мисля,че няма смисъл да се повтарям че се занимаваш с нещо обречено....но ти си знаеш :)

п.п. - и къде пък намери сянка на Трапезица :)

Да, ясно.
[offtopic]За сянката, търси ли човек, намира. :mrgreen:[/offtopic]

metodito, колкото и да следиш с такива залози от 3-4-5 мача в колонка е неъзможно да си на +, букитата точно такива обичат, това са така наречените кръводарители, от които се хранят :mrgreen: :mrgreen: единствения шанс да печелиш от залози е да играеш само сингъли, в противен случай букито тотално те доминира откъм предимство.

Не мисля, че си много прав. Просто не трябва да се оливаш.
Добре де брат, всичко супер, ама защо изкара прогнози за завършили мачове? Кажи нещо за следващия кръг

Не знам какво?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 сеп 2020 11:38

metodito написа:Е, аз не съм казвал, че е "схема".
"Схемата" е да гледаш мачове, и да слагаш на не повече от два-три мача на седмица и може да си на плюс.

Да, по принцип е така. Преди време имах един период, в който бях доста свободен и гледах доста мачове. След 3-4 седмици се развива доста добър нюх (чисто субективен, но и обективен такъв) и спрямо впечатленията, които си натрупал от играта на отборите се получава добра познаваемост. Но наистина трябва да се играе с малка колонка - до 2-3, максимум 4 мача.

Иначе истината е в единичните залози.

Аз за себе си съм си намерил схема, при която различни пазари за различни спортни събития на коефициенти около 1,5-1,7 излизат в дългосрочен план в съотношение приблизително 2 към 1, т.е 2 залога излизат, един губи. Така винаги си на печалба, а и не се набиваш в очите на букитата (тук е важно да се регистрираш в няколко такива), тъй като тези пазари са доста резонни, в смисъл например краен изход от среща.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 17 сеп 2020 12:50

bubka написа:различни пазари за различни спортни събития на коефициенти около 1,5-1,7 излизат в дългосрочен план в съотношение приблизително 2 към 1, т.е 2 залога излизат, един губи. Така винаги си на печалба.

Може ли малко по-подробно какво имаш предвид?

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 сеп 2020 15:28

Продължавате с глупостите... :)
Каквото и да измислите - било схема или дори по случайност да печелите дългосрочно - почнете ли да теглите редовно пари - следва отрязване през кръста.Лимит.Европейските букита поне са така,мисля че няма нужда от доказателства - доводът им е че си професионален играч,щом печелиш - значи не си за тях :mrgreen:

Ще ви кажа как ми обезглавиха титулярния профил в бет 365 - сигурно е на 10 години,но тая пролет през пандемията дъних само арбитражи на тенис - направих три тегления пролетта - едно 300 и две по 500 лева - и последва лимит.
Кво да говорим за по-плашливи сайтове като уинбет,биуин,палмсбет - там съм с лимити отдавна :)
Единственият вариант е да се опитваш да переш парите към някоя борса или буки без лимити - пинакъл,да кажем - но това е бавен и тегав процес...а първо трябва да имаш схема как да ги напечелиш в европейското буки....
Колегата,и мой градски вероятно metodito се обзалагам че няма лимит в нито един букмейкър - може да разберете колко е 'печеливш',щом не го закачат. :)

Върни се в “Свободна зона”