mizantrop написа:това не е схема....
това е обичайното залагане на случайни събития,при което букито има математическо предимство и в дългосрочен план си вътре
още по-зле - играл си колонка,хептен си ги улеснил да ти вземат парите
схема за губене на пари е твоето
Е, аз не съм казвал, че е "схема".
"Схемата" е да гледаш мачове, и да слагаш на не повече от два-три мача на седмица и може да си на плюс. Ако си завършил осми клас, със сигурност ще си на плюс. Аз пък да ти кажа понеже гледам само испанското (и турнирите и италианското, но ги избягвам да слагам) и слагам най-вече на Ла Лига и Сегунда, спокойно, ако не бях себе си (това е важно), можеше да си прибирам добри кинти. Осасуна определено не беше изненада за мен. Не е представителна извадка, но гледайки темата за прогнозите за първия кръг на Ла Лига, е било изненада за някои. Както това и че Валядолид не падна. Друг пример Тенерифе - Малага. Ако знаеш какво се случва в Малага, знаеш, че няма да бият (Гугул Транслейт ми помага с испанския). И така, с това знание:
Кадис - Осасуна 2
Валядолид - Сосиедад - 1х (Сосиедад и Хетафе просто спукаха гумите в тая коронакриза и не могат да отлепят)
Тенерифе - Малага - 1х и
Ним - Рен - 2
се получава един много вкусен коефицент. Само че аз играя като дете в сладкарница - на което се надява и букито - схващаш.
Иначе сингъл от уикенда, които хванах - Жиру да вкара на Хърватия. Това дърво не знам върви ли му, що ли, но това нямаше как да не го познае човек. Тоя много вкарва за Францата. Коефицент 2.50. В началото го заобградих с още два мача, единият от които беше двойката на Осасуна, другият гол-гол на ЦСКА (Москва) - Спартак обаче се уплаших и ги махнах, оставяйки го сигнгъл, просто вкарах малко повече стотинки. Другите два излязоха...
Зачитам се в темата и ми е интересно, но лично аз не играя със схеми. Даже и системи не играя.
Играя просто така:

С изключение на Спартак, другите не са на случайност сложени. На Атлетико МГ тренер е Саопаоли. В Европа не му се получи, но в Южна Америка е добър. За селекциите на Челси и ПСВ няма какво да се говори. Нямаха мачове в Европа, така че не са притиснати от нещо. Прочетох и кои са контузени и така...