Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2016 15:29

1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:
1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:Тези които са против ЦСКА, Литекс, Локо сф да бъдат върнати в една Висша лига, да ги попитам какво щеше да им е мнението, ако се създаде такава лига без тези отбори.
Обръщате темата на клубни пристрастия, а не дали ще е полезно създаването на подобна лига.

Милене,
А на теб какво тие мнението за отбори, които не могат да покрият елементарните изисквания, а се бутат за ВЛ?
И мнението ми е, че нов бардак със стари кОВри не се прави!
Не виждам смисъл под каквато и да е форма да се опрощават дългове ( цдна ) или тотално погазване на правилниците ( Ловеч ) защотот това ще доведе до прецеденти с невъобразими за розовите мозъци последствия!
А на теб точно каква ти е идеята? Да се създаде ( преименува "А" група ) ВЛ, да се прегърнем всички, да се опрости всичкои...? Пак отново със същите номера? До кога така? До следващия или по-следващия път?

Ако това е цената която трябва да се плати - да.
На теб може да ти е интересна а група от ВИП отбори, но на много хора не е. За това е и толкова и са толкова ниски рейтингите на тази продукция по ТВ (освен небивалият абсурд, че е платена). Към момента А група е направена да участва само богоизбрани и се направи всичко възможно да се гледа само от такива.

Определено говориш странни неща!
Ако това било цената...на кое, бе Милене?
И не не ми е интересна "А" група-не я гледам, както и преди не съм я гледал!
Ходя на стадиона да подкрепям своя отбор-"Левски" София и не ме интересува дали някои губят от слаб зрителски интерес по ТВ!
И когато ми предлагаш да забравя как някакви тъпоъгълници са ме направили на маймуна, вадейки отбора си в края на първото полувреме и то след безобразия на негови играчи-няма как да се съглася!!!
Мястото и на тях и на "богопомазаните" от село Панчарево е в аматьорския футбол-когато си променят мисленето, тогава са добре дошли! При нас това се случи преди известно време и затова не сме при ТЯХ, но затов и правим "селекция" със свободни агенти и аймуни изгонени от "Пирин"!!!

Е на мен не мие интересно да гледам по незнам колко пъти Левски - Лудогорец нито по ТВ нито на стадиона, още повече срещу 5лв., да не говорим за Левски- Монтана пак не знам по колко пъти на сезон.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 15:30

1palq4o1 написа:Политик, пък си придоби БТ и още куп фирми без да му мигне окото, та нямало да си каже за "Левски"! И няма да се легитимира с привържениците на отбора, като вашия гном, който ви взе само за да отсрочи това което го очаква!!!

Че и нашият гном на хартия няма нищо общо с ЦСКА, той е никой в клуба по документи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2016 15:31

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Висша лига с отбори които са си го заслужили. Примерно сега отпадат два отбора и се класират от Б група 4 на тяхно място. Така стават 12 отбора, останалите до 16 се класират с т.нар. ''white cart'' по определени критерии разбира се.

Какво е "white cart"??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А,ако отборите от Б група НЕ ИСКАТ да играят в А насила ли ще ги вкараш? А после ще ги натискаш да доизкарат сезона?

Съжалявам за грешката имах предвид wild card. И не съм съгласен, че отборите в Б група не са съгласни да играят в А. Щом се работи по подобен проект, значи има желаещи освен ЦСКА, Литекс и Локо Сф. Преди как имахме 16 отбора пък не помня някой да се е отказал сам от участие или пък да не е искал да влезе в А група.

Щом не си спомняш как Нафтата искаше да спре на полусезона,значи си много зле. Беше по-миналата година.
По "подобен проект" се работи ЕДИНСТВЕНО заради ЦСКА. На прасето Караиванов не му дреме за отбори от Б група!Миналата година НИКОЙ не говореше за ВЛ.
Локо Сф НЕ ЖЕЛАЕ да участва във ВЛ!!!
Ако желаещите са 22 какво ще правим??? Лига от 22 отбора??? Ти нормален ли си?
Какво значи "желаещи"? Какво значи отбори с wild card???
Леле-мале...

На теб приятно ли ти е да гледаш по 10 еднакви мача на година.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 фев 2016 15:33

milen.hristov написа:
1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:
1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:Тези които са против ЦСКА, Литекс, Локо сф да бъдат върнати в една Висша лига, да ги попитам какво щеше да им е мнението, ако се създаде такава лига без тези отбори.
Обръщате темата на клубни пристрастия, а не дали ще е полезно създаването на подобна лига.

Милене,
А на теб какво тие мнението за отбори, които не могат да покрият елементарните изисквания, а се бутат за ВЛ?
И мнението ми е, че нов бардак със стари кОВри не се прави!
Не виждам смисъл под каквато и да е форма да се опрощават дългове ( цдна ) или тотално погазване на правилниците ( Ловеч ) защотот това ще доведе до прецеденти с невъобразими за розовите мозъци последствия!
А на теб точно каква ти е идеята? Да се създаде ( преименува "А" група ) ВЛ, да се прегърнем всички, да се опрости всичкои...? Пак отново със същите номера? До кога така? До следващия или по-следващия път?

Ако това е цената която трябва да се плати - да.
На теб може да ти е интересна а група от ВИП отбори, но на много хора не е. За това е и толкова и са толкова ниски рейтингите на тази продукция по ТВ (освен небивалият абсурд, че е платена). Към момента А група е направена да участва само богоизбрани и се направи всичко възможно да се гледа само от такива.

Определено говориш странни неща!
Ако това било цената...на кое, бе Милене?
И не не ми е интересна "А" група-не я гледам, както и преди не съм я гледал!
Ходя на стадиона да подкрепям своя отбор-"Левски" София и не ме интересува дали някои губят от слаб зрителски интерес по ТВ!
И когато ми предлагаш да забравя как някакви тъпоъгълници са ме направили на маймуна, вадейки отбора си в края на първото полувреме и то след безобразия на негови играчи-няма как да се съглася!!!
Мястото и на тях и на "богопомазаните" от село Панчарево е в аматьорския футбол-когато си променят мисленето, тогава са добре дошли! При нас това се случи преди известно време и затова не сме при ТЯХ, но затов и правим "селекция" със свободни агенти и аймуни изгонени от "Пирин"!!!

Е на мен не мие интересно да гледам по незнам колко пъти Левски - Лудогорец нито по ТВ нито на стадиона, още повече срещу 5лв., да не говорим за Левски- Монтана пак не знам по колко пъти на сезон.

Ами не ги гледай-следи хандбал, водна топка, ходи в любимата ти Сърбия или излез навън, разходи се, виж се с приятели! Ако те влече и може и да си организирате заведение-има хиляди други неща, които може да свършиш!
Но аз лично съм против И ритнитопковците да ни правят ( всички нас-и теб, и Тео, и кой ли не ) на маймуни!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 фев 2016 15:40

1982 написа:
1palq4o1 написа:Политик, пък си придоби БТ и още куп фирми без да му мигне окото, та нямало да си каже за "Левски"! И няма да се легитимира с привържениците на отбора, като вашия гном, който ви взе само за да отсрочи това което го очаква!!!

Че и нашият гном на хартия няма нищо общо с ЦСКА, той е никой в клуба по документи.

Цитирам ти Nuke и себе си и прекратявам:

http://www.sportal.bg/news.php?news=588946

Трети абзац!

"...Инджов: "В момента моята роля е спонсорска - от време на време помагам за издръжката в тези трудни времена."

Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2016-01-17/indzh ... -kam-tsska

Като ми покажеш такова изказване на Пеевски, тогава ще ги сравняваме..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 15:56

Като ще сме дребнави и ще отричаме очевидното, няма проблем - това не е доказателство, Инджов може да си дрънка каквато глупост пожелае, аз пък твърдя, че издържам Ню Йорк Никс, хайде, обори ме.

Фактите са неопровержими - Юлиан Инджов няма нищо общо с ЦСКА, никъде в клуба не фигурира такова лице.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 фев 2016 15:58

1palq4o1 написа:
1982 написа:

Цитирам ти Nuke и себе си и прекратявам:

http://www.sportal.bg/news.php?news=588946

Трети абзац!

"...Инджов: "В момента моята роля е спонсорска - от време на време помагам за издръжката в тези трудни времена."

Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2016-01-17/indzh ... -kam-tsska

Като ми покажеш такова изказване на Пеевски, тогава ще ги сравняваме..."

И защо трябва да искаш еднакво поведение от различни хора?Някои предпочитат да останат в сянка,защото си имат основателна причина.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 фев 2016 16:11

1982 написа:Като ще сме дребнави и ще отричаме очевидното, няма проблем - това не е доказателство, Инджов може да си дрънка каквато глупост пожелае, аз пък твърдя, че издържам Ню Йорк Никс, хайде, обори ме.

Фактите са неопровержими - Юлиан Инджов няма нищо общо с ЦСКА, никъде в клуба не фигурира такова лице.

Би ли постнал тук Книгата на акционерите на ЦСКА, за да сме убедени, че не фигурира никъде, а не само в управлението!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 16:27

Вие, левскарите, по същия начин дълго време отричахте и, че Цветан Василев е истинският собственик на БК Левски, използвайки, че по документи не фигурира никъде в клуба. Докато накрая Тити не си призна сам кой е благодетелят на БК Левски. Иначе и до днес щяхте да оспорвате очевадното.

Апропо, Цветан Василев също никъде не беше се самоизтъквал, че има нещо общо с БК Левски.

Та, пределно ясно ми е, че ще отричате истината до дупка, докато не се появи някое футболно Тити и не издъни всичките ви усилия да кажете на черното бяло.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 фев 2016 17:22

galina4 написа:
ceBep написа:Приятел, остави Георги Атанасов, четете, интересувайте се, като не знаете питайте, всичките ви опорни точки са доказано грешни, от създаването, през ореола на Гунди, първия гол на Уембли, до това, че сте били репресирани през гадния комунизъм за наша сметка. Но вие тези неща никога няма да си ги признаете, както сега това, измъквате се с доказателства, шикалкавене, и говорене с половин уста. Защо не попитате запада за коя партия и с чии пари агитираха на последните избори, защо не ги попитате с чии пари стана измисленото ви обединение в сектора, защо не попитате онзи смешник от Тръста защо започна уточнение за собствеността и после бързо забрави. И още много, много въпроси, но вие си вярвайте на поредния мит щом така ви е удобно, въпрос на време и той да бъде официално разбит.

Защо да питаме Запада, след като ти вече си получил инструкциите си от Севера?
Разбира се, че всичко е измишльотина... Нямяло е 9.9.1944 година, а ако е имало то това е бил преврат на терористичната група на Цола Драгойчева, която впоследствие като Министър на пощите и леката промишленост създава първия комунистически" футболен клуб "Левски".
А пък някакъв генерал на име Владимир Стойчев продължи славната традиция на офичрския (погрешка наричан фашистки в периода 1944-1989 година) клуб "Атлетик-Слава 23", чието ръководство и няколко десетки членове се "самоубиват" преди Народния съд или пък изчезват безследно, като го преименува в "Чавдар" за да стане след редица сливания и преобразувания славното, и велико ЦСКА! Толкова велико и славно е това ЦСКА, че цяла Европа трепери от него и само пъклените заговори на разните капиталисти и империялисти, и парите на световната буржоазия не му позволяват да се добере до някоя от Европейските турнирни купи!
И там някакви валшиви сини комунисти са ръководели и Политбюра на БКП ки с помоща на вездесъщата яркосиня Държавна сигурност е преследвала истинските червени комунисти. Белене, Скравена и цвета на избитата българска интелигенция са жертва именно на този син терор. Армейският генерал Добри Джуров всъшност е бил левскар, както твърди тук едно лице на име Кирил а.д., а пък Милко Балев е бил в нелегалност до 1990 година като се е укривал в кабинета на другаря Тодор Живков. Комсомолските и партийните секретари макар с партийни книжки също са били от ония яркосини комунисти, а това че е имало някакви си превiлегии за така наречените "активни борци срещу фашизма и капитализма" си е чиста измислица на сините.
В българския футбол е царяла пълна хармония. Първоначално не е имало и никакви боричкания за титлата, защото е имало един велик и славен отбор които ЦЕЛИ 9 пъти подред е бил шампион на България. И верен на девиzа си ВСИЧКО ОБЩО Е НАШЕ, армейският клуб на истинските червени комунисти е прибирал в клуба си всеки кадърен футболист.
Но да спра дотук. А ти любезни продължавай да разбиваш митовете. Така както ги разбива известният на всички Георги Атанасов (агент Ставрий), или оня хубавец Коритаров, или Т. Дончева.
Не знам само дали е мит, че комунистите не са си отишли и до днес и че на мястото на дядовците и татковците, днес децата и внуците им гордо носят отново знамената им и това което преди минаваше за народно им стана бащиния!
Що се отнася до знамената, днес разбообразието е доста по-голямо - покрай червените се веят и сини и зелени и .....

Така. Аз не отричам, че сме партиен отбор. ЦСКА е създаден, като много други отбори - след обединения! И не се класира за новосъздадената "А" група, след като вашия свещен, "праведен", вечно репресиран, който не е създаден "изкуствено" и е "най-доброто" нещо случвало се в българския футбол, УРЕЖДА ПЪРВИЯ МАЧ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ С АКАДЕМИК СОФИЯ, само и само да не се класира ЦСКА. Дразня се, че вие обвинявате нас за всичко и всичко ни е фалшиво и подарено. Къде ти се намира отбора преди 44-та година ? Партията ви създаде подуенския отбор, който сте сега. 1944-1989г. е най-успешния период на отбора от подуене, за цялото ви столетие. ЦСКА и Левски са еднакво подкрепяни по време на този режим. Ако нашите титли са подарени, то и вашите са. Само, че вие си оставате подкрепяни от властимащите и след 1989г та до ден днешен.

Върни се в “Свободна зона”