1palq4o1 написа:milen.hristov написа:1palq4o1 написа:milen.hristov написа:Тези които са против ЦСКА, Литекс, Локо сф да бъдат върнати в една Висша лига, да ги попитам какво щеше да им е мнението, ако се създаде такава лига без тези отбори.
Обръщате темата на клубни пристрастия, а не дали ще е полезно създаването на подобна лига.
Милене,
А на теб какво тие мнението за отбори, които не могат да покрият елементарните изисквания, а се бутат за ВЛ?
И мнението ми е, че нов бардак със стари кОВри не се прави!
Не виждам смисъл под каквато и да е форма да се опрощават дългове ( цдна ) или тотално погазване на правилниците ( Ловеч ) защотот това ще доведе до прецеденти с невъобразими за розовите мозъци последствия!
А на теб точно каква ти е идеята? Да се създаде ( преименува "А" група ) ВЛ, да се прегърнем всички, да се опрости всичкои...? Пак отново със същите номера? До кога така? До следващия или по-следващия път?
Ако това е цената която трябва да се плати - да.
На теб може да ти е интересна а група от ВИП отбори, но на много хора не е. За това е и толкова и са толкова ниски рейтингите на тази продукция по ТВ (освен небивалият абсурд, че е платена). Към момента А група е направена да участва само богоизбрани и се направи всичко възможно да се гледа само от такива.
Определено говориш странни неща!
Ако това било цената...на кое, бе Милене?
И не не ми е интересна "А" група-не я гледам, както и преди не съм я гледал!
Ходя на стадиона да подкрепям своя отбор-"Левски" София и не ме интересува дали някои губят от слаб зрителски интерес по ТВ!
И когато ми предлагаш да забравя как някакви тъпоъгълници са ме направили на маймуна, вадейки отбора си в края на първото полувреме и то след безобразия на негови играчи-няма как да се съглася!!!
Мястото и на тях и на "богопомазаните" от село Панчарево е в аматьорския футбол-когато си променят мисленето, тогава са добре дошли! При нас това се случи преди известно време и затова не сме при ТЯХ, но затов и правим "селекция" със свободни агенти и аймуни изгонени от "Пирин"!!!
Е на мен не мие интересно да гледам по незнам колко пъти Левски - Лудогорец нито по ТВ нито на стадиона, още повече срещу 5лв., да не говорим за Левски- Монтана пак не знам по колко пъти на сезон.