Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Alexx » 05 яну 2014 10:45

Безкомпромисен написа:Най-добрата алтернатива на съветско - комунистическото робство е парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт , така както е било преди най-черният и кървав ден в българската история 09.091944г. и България е била на първо место на Балканите и на шесто место в Европа!Това е ясната и точна алтернатива!
Иначе социализъм, комунизъм, болшевизъм и т.н. са все изродски и античовешки идеи!

Говоря за икономическа алтернатива?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 яну 2014 11:10

Alexx написа:
Безкомпромисен написа:Най-добрата алтернатива на съветско - комунистическото робство е парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт , така както е било преди най-черният и кървав ден в българската история 09.091944г. и България е била на първо место на Балканите и на шесто место в Европа!Това е ясната и точна алтернатива!
Иначе социализъм, комунизъм, болшевизъм и т.н. са все изродски и античовешки идеи!

Говоря за икономическа алтернатива?

Той и политическа няма, не само икономическа. България била с двукамарен парламент преди 9-и септември 1944-а :roll: . Коя е била втората камара-царят ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2014 11:14

Жеков явно иска някой да е над него и да му казва какво да прави. За това иска монархия. Двукамарен парламент звучи още по-абсурдно, защото той е типичен за федерални държави. Като изключим Румъния, които незнайно защо имат двукамарен парламент.

haha

Мнениеот haha » 05 яну 2014 11:56

Безкомпромисен написа:
haha написа:Жеков, аз съм комунистичеки престъпник и бивш член на Държавна Сигурност, нищо че съм роден след 89-а. Идоли са ми Маркс и Енгелс, Ленин, Тодор Живков и Станишев. Обичам червения цвят и мисля да започна да си пришивам по една петолъчка на всяка дрешка.
Дано БАП не дойде на власт, че тогава всички комунистически престъпници от тоя гнусен болшевишки форум ще бъдат пратени по затворите. Георги Жеков ще изгрее над простосмъртните като един полубог, истински спасител на човечеството.

Значи открито и без капка срам си признавате , че сте комунистически отпадък! Ето че излизам прав , като казвам, че на комунистическите престъпници бетонните им комунистически тикви са пълни само с петолъчки , сърпове и чукове!
Иначе ако БАП дойде на власт , наистина няма да има милост за нито един комунистически престъпник!

Я не дрънкай глупости, а се поклони пред символите, които всички ние в този комунистически форум почитаме!!!
Изображение
Изображение
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 яну 2014 12:03

Вие сериозно ли ?!?!? В 2часа през нощта тоя разправя как ще идва на власт.... :lol: :lol: :lol: :lol: Ни'моа.
Изображение[/center]

haha

Мнениеот haha » 05 яну 2014 12:36

На мен ми е много интересно като дойде на власт как точно ще вкара някой по затворите? Полицията толкова години работи с комунистическите престъпници, значи по логиката на Жеков и те са комунисти и би трябвало да пазят нас, обикновените комунисти.Хората по съдилищата са се идигнали покрай комунистическите престъпници, значи те пък няма как да ни осъдят. :lol: Да не говорим, че според Безкомпромисния почти всички в държавата имат някаква връзка с комунистите, следователно той и хората му ще са много малка част от обществото и няма как да арестуват 90% от народа. :lol: Жеков има една логика, ум да ти зайде.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 яну 2014 12:58

haha написа:На мен ми е много интересно като дойде на власт как точно ще вкара някой по затворите? Полицията толкова години работи с комунистическите престъпници, значи по логиката на Жеков и те са комунисти и би трябвало да пазят нас, обикновените комунисти.Хората по съдилищата са се идигнали покрай комунистическите престъпници, значи те пък няма как да ни осъдят. :lol: Да не говорим, че според Безкомпромисния почти всички в държавата имат някаква връзка с комунистите, следователно той и хората му ще са много малка част от обществото и няма как да арестуват 90% от народа. :lol: Жеков има една логика, ум да ти зайде.

Че то и избирателите са комунистически престъпници, та в този ред на мисли-кой ще гласува за Жеков, след като знае, че след това ще бъде пратен в затвор или концлагер :roll: :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 яну 2014 13:16

haha написа:
Безкомпромисен написа:
haha написа:Жеков, аз съм комунистичеки престъпник и бивш член на Държавна Сигурност, нищо че съм роден след 89-а. Идоли са ми Маркс и Енгелс, Ленин, Тодор Живков и Станишев. Обичам червения цвят и мисля да започна да си пришивам по една петолъчка на всяка дрешка.
Дано БАП не дойде на власт, че тогава всички комунистически престъпници от тоя гнусен болшевишки форум ще бъдат пратени по затворите. Георги Жеков ще изгрее над простосмъртните като един полубог, истински спасител на човечеството.

Значи открито и без капка срам си признавате , че сте комунистически отпадък! Ето че излизам прав , като казвам, че на комунистическите престъпници бетонните им комунистически тикви са пълни само с петолъчки , сърпове и чукове!
Иначе ако БАП дойде на власт , наистина няма да има милост за нито един комунистически престъпник!

Я не дрънкай глупости, а се поклони пред символите, които всички ние в този комунистически форум почитаме!!!
Изображение
Изображение

Фактът , че ми пращате тези гнусни, антибългарски и отвратиотелни символи сърпа, чука и петолъчката говори ясно и точно що за комунунистически изрод сте и че и че във вас няма нищо човешко, защото това са символи на убийствата,престъпността, терора и антибългарщината! Иначе ако БАП дойде на власт тогава ще има не съветска милиция като сегашната , а полиция , каквато е била преди най-черния и кървав ден 09.09.1944г.!Ще сменим всички комунистически съдии с нормални хора ,както и цялата държава ще се разчисти от комунистически престъпници - това е първата и най-важна задача на БАП като дойде на власт - радикална и безкомпромисна декомунизация!Това е най-важното за да стръгне една държава напред!
А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомомпромисно"!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 05 яну 2014 13:32

Безкомпромисен написа:
haha написа:
Безкомпромисен написа:

Изображение
Изображение

Фактът , че ми пращате тези гнусни, антибългарски и отвратиотелни символи сърпа, чука и петолъчката говори ясно и точно що за комунунистически изрод сте и че и че във вас няма нищо човешко, защото това са символи на убийствата,престъпността, терора и антибългарщината! Иначе ако БАП дойде на власт тогава ще има не съветска милиция като сегашната , а полиция , каквато е била преди най-черния и кървав ден 09.09.1944г.!Ще сменим всички комунистически съдии с нормални хора ,както и цялата държава ще се разчисти от комунистически престъпници - това е първата и най-важна задача на БАП като дойде на власт - радикална и безкомпромисна декомунизация!Това е най-важното за да стръгне една държава напред!
А който иска да се образова да гледа предаването "Безкомомпромисно"!

Хайде дай хипотетично да видим кой ще гласува за теб, то едно 90% от населението е имало някой роднина свързан с БКП, тогава как ще събереш гласувете необходими за самостоятелно управление от останалите 10%. А да приемем че бъдеш избран, то трябва да така наречените "комунисти" гласуват за теб, тогава по твоята логика и ти ще бъдеш опетнен от бъцилите които са гласували за теб. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2014 14:01

Кой какъв е бил преди да се настани в ГЕРБ!?

Кой какъв е бил преди да се настани в ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“:

Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново.
Цветан Цветанов – син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.
Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен.
Николай Младенов – министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).
Сергей Игнатов – министър на образованието, син на секретар на ОК Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП.
Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.
Ивайло Московски – първа щатна работа в Мултигруп.
Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Дончо Барбалов, зам-кмет на София – син на генерала от ДС Петър Барбалов.
Томислав Дончев – министър за еврофондовете – от 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб „Отворено общество“- Габрово, програмен директор на фондация „Отворено общество“ (2004 -2007).

Върни се в “Свободна зона”