Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот turbogena » 09 юни 2011 12:00

Това правителство направи много грешки. Личи си ,че в някои сфери сме много зле. Станаха и доста скандали. Някои министри определено не са за поста си! НО в момента аз поне не виждам друга алтернатива освен ГЕРБ! ;) Така ,че аз съм раздвоен в отговора си. Не съм много доволен ,но за момента това е най-доброто ми се струва ;) Тези ,които ясно критикуват ГЕРБ ,нека да казват и по някакво предложение за ново управление на страната :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2011 12:06

Само Герб!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2011 12:13

turbogena написа:...Не съм много доволен ,но за момента това е най-доброто ми се струва ;) Тези ,които ясно критикуват ГЕРБ ,нека да казват и по някакво предложение за ново управление на страната :roll:

Не разбирам пасивната и примиренческа позиция. Не призовавам към протести, бунтове, глупости...
Това примирение и непукизъм у някои не го разбирам.Аз пък ще дам предложение да си казвате годините, щото и аз като колегата си мисля, че са доволни от Бойко ученици.
Какво предлагам ли? Има ли значение?!
Аз съм за радикална промяна на организацията на политическо управление на държавата. Някакъв радикален скок, какъвто е имало 1945, примерно. Но промяна положителна. Не както тогава: от трън на глог.
Едно признавам на това правителство - не организира народни съдилища и реваншистки простотии, дали нарочно или просто защото политическият елит има един цвят, не знам. Но агресията никога не е решение!
Само Герб!

:shock:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юни 2011 12:18

metodito написа:Eто заради това мислене, не гърците ми не знам кой няма да ни се смее. Определено чипа ни е много, ама много сбъркан и понякога си мисля, че максимата "Всеки народ заслужава съдбата си." е вярна.
Същото е и с футбола и националният ни отбор. Вижда се, че тези футболисти не са там по заслуги, а са уредкани. Треньорът ако не супер зле (вярно, че направи Партизан шампион и влязоха в ШЛ, ма там бързо ги разкриха. А и в първенство с два коня и слабата Звезда...) то поне не е добър. И пак: "с това разполагаме". Черна гора 700 000 души държава...
Яко сме сбъркани.

Aбсолютно съм съгласен с теб... МНОГО заблуден народ сме... вярваме на Б.Б., кланяме му се колко е велик и т.н., а положението става все по-зле... строим магистрали, а кризата в здравеопазването е страшна! Напълно съм съгласен и с друг колега, който каза, че кризата в другите държави отмина.... само да вметна, че кризата тепърва идва при нас ... :oops: Дано да греша, ама като гледам как се развиват нещата у нас, докато другите държави се хвалят с ръст на икономиките си :oops:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2011 12:29

Ами няма как да има ръст на икономиката ни, докато данъчното бреме е толкова високо ... при това има и голяма несъбираемост на данъци, такси и разните вноски ...

А нещата са навързани ...
Никой не иска да се радели с 37 % от заработеното ...
От това обаче страда хазната ... и от там спирачка за добра социална политика !

Финансовата политка на "герберите" е всичко друго, но не и гъвкава и ефективна.
А аз си мислих, че при Орешарски нещата бяха най консервативни ...
Обаче съм грешал !

Тия не направиха никакви реформи ... и май не се чува, че имат намерение да правят !?

П.п.

Вярно ли е, че от 1-ви другият месец минималната заплата става 270 лв. ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 юни 2011 12:48

Според мен никой от нас тук не знае конкретните параметри относно какво има в хазната,какво се събира и какво не.Ако трябва да разберем ни трябва поне шест месечен одит и то с екип от подготвени кадри за да разберем истинското положение на нещата.
Едните казват: Няма пари! Другите казват: Не е вярно! В този смисъл е безпредметно някой от тук пишещите да навлиза в цифри и конкретика.
Според мен е по-интересно,да видя дискусия относно това ( някои са се опитали да си кажат мнението) как принципно виждат че трябва да се правят нещата,на база- официалната версия за положението която правителството обявява.А официалната версия е : Няма пари за всичките главни сектори. Трябва да избираме от това което има ,като налични пари, къде да го сложим.Или с други думи : Всичко е много зле,ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?
Всички други ала-бала коментари са безпредметни и не за друго а защото не знаем истината.

Някои казват образование друг казва здравеопазване.Ок.Но пак трябва да се върнем към версията на правителството: Пари има за един или два сектора!
Според мен основните стълбове на една държава са: Образование,вътрешен ред,инфраструктура и здравеопазване.И ако някой каже: Ами икономиката къде я забрави? ......Силната икономика се изгражда от образовани,дисциплинирани,здрави хора който да имат подходящата среда ( инфраструктура ) за да се развиват.

И ако вземем за чиста монета приказките на правителството че за да се усети нещо по мащабно ,има пари само за едно от важните неща,ВЪПРОСА Е : ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 09 юни 2011 13:30

Аз не искам 37% от заплатата ми да отиват за "социална политика". Да издържа мангалите, да им плащам ток, вода, общински жилища и по 6 деца. Не искам с моите пари да се пълнят дупки от нечии кражби и неграмотност.

На първо място трябва да се развие производството (да сътворим конкурентни продукти). Ако трябва да инвестираме в промишлен шпионаж като едно време.
После да се осигурят външни пазари - на изгодна за нас цена
Като се завъртят парите ще има по-високи заплати, това ще вдигне потреблението и ще има повече бюджетни средства за всичко останало. И като има средства, те трябва да се разпределят така, че да има повече пари за обслужващите поризводството(бизнеса) сектори - образование, здравеопазване, социална политика КЪМ РАБОТЕЩИТЕ, пенсии, култура и т.н.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 09 юни 2011 14:42

всички на бесилото ... до един :evil:
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 юни 2011 15:01

varnafen написа:Аз не искам 37% от заплатата ми да отиват за "социална политика". Да издържа мангалите, да им плащам ток, вода, общински жилища и по 6 деца. Не искам с моите пари да се пълнят дупки от нечии кражби и неграмотност.

На първо място трябва да се развие производството (да сътворим конкурентни продукти). Ако трябва да инвестираме в промишлен шпионаж като едно време.
После да се осигурят външни пазари - на изгодна за нас цена
Като се завъртят парите ще има по-високи заплати, това ще вдигне потреблението и ще има повече бюджетни средства за всичко останало. И като има средства, те трябва да се разпределят така, че да има повече пари за обслужващите поризводството(бизнеса) сектори - образование, здравеопазване, социална политика КЪМ РАБОТЕЩИТЕ, пенсии, култура и т.н.

А производството не е ли част от инфраструктурата?
Нали до тия заводи трябва да има пътища.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 юни 2011 15:14

Доволен съм разбира се от ГЕРБ и пак ще гласувам за тях.Бойко Борисов не става за политик,не може да се изразява правилно,няма елементарна граматика,популист е,но е искрен,нахъсан и върши работа,заедно с другите си министри.Бих му дал оценка 4 от шестобалната система.Много често започвам да чета,как сме трябвало да бъдем като гърците,били ни се смели,дъра бъра..Искам много добре да запомните тези свои тези и след 3-4 год. когато гърците започнат да идват тук да берат домати и краставици и да работят за нас българите,пак ли ще им се кланяте толкова.Държавата им е в тотален фалит,дори помощите от ЕС не могат да я извадят от дъното,докато ние до 2-3 год. ще излезем от кризата на тях им предстои поне 7-8 год. докато се стабилизират.Иначе гърците са едни отвратително мързеливи и противни хора.Работят от 9 до 14,получават 13,14 заплата,все са недоволни и мрънкат,готови са да запалят парламента си,само защото олиото е поскъпнало с 0,1 ст.Те не го правят защото са много развито общество,те го правят защото са анархисти !

Върни се в “Свободна зона”