stn написа:Кой от модераторите стои зад ника shumkar_44?



Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stn написа:Кой от модераторите стои зад ника shumkar_44?
ЕМИЛ написа:stn написа:Кой от модераторите стои зад ника shumkar_44?
![]()
![]()
При всички случаи се чака 8 дни, тъй като очевидно бисквита трябва да бъде изяден именно на 8-ия ден. Ако не бъде изяден тогава, то той се превръща в бисквит, приготвян 9, 10 или произволен брой дни, което автоматично го прави всичко друго, но не и бисквит, приготвян 8 дни, както е акуратно да бъде!
Дано не съм объркал някой с разсъжденията си...
MuFc1878 написа:При всички случаи се чака 8 дни, тъй като очевидно бисквита трябва да бъде изяден именно на 8-ия ден. Ако не бъде изяден тогава, то той се превръща в бисквит, приготвян 9, 10 или произволен брой дни, което автоматично го прави всичко друго, но не и бисквит, приготвян 8 дни, както е акуратно да бъде!
Дано не съм объркал някой с разсъжденията си...
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Rofles написа:Логика ако бисквита е на 8 дни значи не е на 9, а ако случайно е на 10 то няма как да бъде на 8 нито на 9.Разсъждения браааат..
Какво ядат младите днес: Пържени картофи, Шкембе чорба, Магдоналс, Престояла цяла зима цаца, пр.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Супата вече е готова за сервиране, като стайната температура на същата носи най-добри вкусови резултати.
Има се в предвид, че началото на седмицата си закупил солиден толстолоб, който да ти стигне за седем консумации. В такъв случай, дебелината на филето не е толкова голяма, спрямо цялостното туловище на съществото.
Обикновен пшеничен бисквит, намазан с много тънък слой хумус и оставен да се суши на стайна температура за осем денонощия. Типични габарити - 8 x 4 x 1 см, като са стандартна стока във всяка адекватно снабдена бакалия.
Ако някои хора бяха спазвали хранителен режим, сега нямаше да живеят с акъла на съсухрена пирожка.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
shumkar_44 написа:Groucho написа:shumkar_44 написа:На този етап, в средата на филето се поставя по един морковен цилиндър, след което филето се завива около него.
Морковьето не растат ли у формата на конус или требе допълнително да се шлайфат, докато се получи цилиндър
Точно така.
shumkar_44 написа:ivan56 написа:Другарю Шумкар,а може ли да заменим тостолоба с някоя по качествена риба примерно леферче или калканче
Режимът не е за всеки, така че преценете, дали да се захващате. Днес ще подмените толстолоба с лефер, утре ще консумирате посредствена пирожка, вместо хряновите яйчица и т.н.Така до два дни навярно ще сте си провалили режима. Нужна е дисциплина, устрем и духовна хигиена. Указаната риба е толстолоб, ако няма - сом.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
ASENOVSKI VOYN написа:След днешният ден колелото се завъртя и вече:
ГРОБ ( ГЕРБ ) = комунизам
а
БСП = демокрация
на 12 май ние решаваме нали
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта