Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Thsmith » 10 юли 2020 01:06

CSKA 78 написа:К`во викаш за Мангъровеца?! Разбирал повече от детски болести от мен ли?!
Сигурно е така! Но и аз мога да предпиша на детето на някой богаташ да използва специален крем, за да не се подсича! Както и да предпиша витамин Ц! :shock: :lol:

Абе вярно, че държавата ни не е кой знае колко нормална, но сигурно трябва да има закон, който да НЕ ти позволява да предписваш каквото и да е на когото и да е. Най-малкото без кочан за рецепти и печат, нещо което идва в следствие на дадено образование. Поне така смятам аз де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юли 2020 07:10

330 за вчера, 140 само в столицата. Като казвам на Смит да носи маска :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юли 2020 10:30

MuFc1878 написа:330 за вчера, 140 само в столицата. Като казвам на Смит да носи маска :lol:

Защо да нося маска? Да не съм престъпник за да се крия? Или да трябва да обирам нещо? :lol:

330, уоу!?! Невероятно. Каква драма, каква "пандемия"! Между другото, от тези 330 има ли такива, които знаят, че са болни и нещо не им е добре, виждат светлина и тн или всичките са "болни" ама са разбрали само на документи. Без да им има нищо, просто имат някакви следи от този вирус? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юли 2020 11:11

Положението у нас е следното, 525 на болнично лечение, от тях 28 интензивни, трима починали.
Всички други цифри са ала бала ница.
Утре ще са 500, вдругиден 700, все пак преди няколко дни увеличиха клиничната пътека и още тогава споделих, че очаквам до няколко дни сериозно да бъде увеличен броя на положителните.

Сега видях това https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... fuzno.html кратко, точно и ясно
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юли 2020 13:28

Напоследък спря да се говори за разновидността "ковид19", просто се казва - заразен от коронавирус.
Според мен тия тестове хващат де-що има грипна молекула, без значение активна или не. :?
Нещо като дрегерите, могат да покажат дори и 20 грама алкохол, че си пил, само че, това не означава, че си мъртво пиян. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 юли 2020 14:00

THE G.A.M.E написа:Напоследък спря да се говори за разновидността "ковид19", просто се казва - заразен от коронавирус.
Според мен тия тестове хващат де-що има грипна молекула, без значение активна или не. :?
Нещо като дрегерите, могат да покажат дори и 20 грама алкохол, че си пил, само че, това не означава, че си мъртво пиян. :lol:

Това отдавна се говори. Това е проблема на PCR теста и неслучайно един лабораторен лекар каза, че ако ги нямаше тия тестове нямаше да знаем, че има пандемия :)
Тия дни очаквам още по-голям "бум" на заразените и за това ще бъде отговорен Радев естествено. Дори очаквам да се затвори превантивно столицата да не идват протестиращи да се заразяват там. Само хора за антипротеста ще бъдат допускани, но те ще бъдат пазени от аурата на ББ :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 юли 2020 14:11

Преди малко видях една умряла муха до един пепелник. Няма случайни неща. Яко се мре вече. А преди мникой не умираше.
#badetezdravi
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2020 14:31

Thsmith написа:
CSKA 78 написа:К`во викаш за Мангъровеца?! Разбирал повече от детски болести от мен ли?!
Сигурно е така! Но и аз мога да предпиша на детето на някой богаташ да използва специален крем, за да не се подсича! Както и да предпиша витамин Ц! :shock: :lol:

Абе вярно, че държавата ни не е кой знае колко нормална, но сигурно трябва да има закон, който да НЕ ти позволява да предписваш каквото и да е на когото и да е. Най-малкото без кочан за рецепти и печат, нещо което идва в следствие на дадено образование. Поне така смятам аз де.

Нищо не разбираш! Децата се лекуват само с витамин С и крем срещу подсичане. И рецепта с печат няма да му е достатъчна, за да си предпише нещо :lol:

Отделен е въпросът, че Атанас Мангъров е специалист по инфекциозни болести с втора специалност детски болести и не се изявява като педиатър. Момчето просто обича да се излага често, не му се сърди. :lol:

MuFc1878 написа:330 за вчера, 140 само в столицата. Като казвам на Смит да носи маска :lol:

Всъщност случаите в София са повече. Отчитането на новозаразените от РЗИ става по постонянен адрес.
Пример: постоянно местожителство Велико Търново, но ти правят тест в София (положителен) - влизаш в регистрите на РЗИ-ВТ и те обявяват като нов случай за областта, а не те броят към софийските.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2020 15:45

THE G.A.M.E написа:Напоследък спря да се говори за разновидността "ковид19", просто се казва - заразен от коронавирус.

++ Не ти показват също така водка ли, уиски ли си пил.
Аз също съм си го мислил.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 юли 2020 15:54

TodorT написа:Нищо не разбираш! Децата се лекуват само с витамин С и крем срещу подсичане. И рецепта с печат няма да му е достатъчна, за да си предпише нещо :lol:

Отделен е въпросът, че Атанас Мангъров е специалист по инфекциозни болести с втора специалност детски болести и не се изявява като педиатър. Момчето просто обича да се излага често, не му се сърди. :lol:

ВЕрно ли не се занимава?! Я виж това! ;)

доц. Атанас Христов Мангъров, дм
Инфекциозни болести
Педиатрия - Частен кабинет

Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД - София.

Защитена дисертация на тема “Съвременна рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческата и ранната детска възраст”- април 1986 - придобита научна степен “кандидат на медицинските науки (дм) ”; Специалности: 1988 – инфекциозни болести; 1993 – детски болести;

Май ти се опитваш да се излагаш, а и ти се получава отлично! :lol: :lol:

ПП Иначе, да, и аз бих могъл да лекувам децата на някой богаташ с прескъпо витамин Ц и "специален" крем против подсичане! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Свободна зона”