Thsmith написа:CSKA 78 написа:К`во викаш за Мангъровеца?! Разбирал повече от детски болести от мен ли?!
Сигурно е така! Но и аз мога да предпиша на детето на някой богаташ да използва специален крем, за да не се подсича! Както и да предпиша витамин Ц!
Абе вярно, че държавата ни не е кой знае колко нормална, но сигурно трябва да има закон, който да НЕ ти позволява да предписваш каквото и да е на когото и да е. Най-малкото без кочан за рецепти и печат, нещо което идва в следствие на дадено образование. Поне така смятам аз де.
Нищо не разбираш! Децата се лекуват само с витамин С и крем срещу подсичане. И рецепта с печат няма да му е достатъчна, за да си предпише нещо
Отделен е въпросът, че Атанас Мангъров е специалист по инфекциозни болести с втора специалност детски болести и не се изявява като педиатър. Момчето просто обича да се излага често, не му се сърди.
MuFc1878 написа:330 за вчера, 140 само в столицата. Като казвам на Смит да носи маска

Всъщност случаите в София са повече. Отчитането на новозаразените от РЗИ става по постонянен адрес.
Пример: постоянно местожителство Велико Търново, но ти правят тест в София (положителен) - влизаш в регистрите на РЗИ-ВТ и те обявяват като нов случай за областта, а не те броят към софийските.