Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Да се премахне настоящата здравна с-ма и да се премине на индивидуална застрахователна с-ма и всеки сам да си плаща. Без солидарна с-ма!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
NOMER14 написа:Thsmith написа:Казах ти го ясно и на български. Твоите доходи нямат НИКАКВА връзка със световните цени на петрола.
Много се е влошило образованието в България....или се правят на мотики.
Апропо: заради сушата житото почти не е поникнало у нас. Казвам го, за да ви предпазя от излишен дебат за поскъпването на хляба.
По-скоро, заради дъждовете през юли не са го ожънали правилно.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!
Thsmith написа:Да се премахне настоящата здравна с-ма и да се премине на индивидуална застрахователна с-ма и всеки сам да си плаща. Без солидарна с-ма!
Жална ни майка, ако ти си едноличен цар в България!
pomiqr272 написа:fcb_bg написа:Убиха се хората да зареждат нафта и бензин в Турция... Пуша Боро тъч. Турското е неколко левъла над нашето. и 2 лева по-евтино. По-точно - два лева и двадесет стотинки.
Ти еба и евросъюза....
Не стига, че се тровиш. Не стига, че тровиш околните, но си купуваш цигари без бандерол, като по този начин храниш мафията и на всичкото отгоре моите данъци ще платят лечението, защото не си плащаш акциза. Социалистическа наглост в действие.
Като си плати акциза и няма да го лекуват от нашите здравни вноски ли? Пушачите трябва да плащат поне 2% отгоре. Собствениците на кръчми, които не спазват забраната, да плащат 10% допълнително върху оборота, не върху чистата печалба.
metodito написа:fcb_bg написа:Убиха се хората да зареждат нафта и бензин в Турция... Пуша Боро тъч. Турското е неколко левъла над нашето. и 2 лева по-евтино. По-точно - два лева и двадесет стотинки.
Ти еба и евросъюза....
И за всичко това е виновен ЕС? А не бок Боко, Шиши Свинята, свитата им от 240 безродника и Валентин Златев?
Акциза в ЕС върху цигарите е виновен. След горивата, той май е най-големият данък който плащаме. Но нито се пафка по-малко в Ес, нито и се карат коли и камиони по-малко. Само дето акцизът си влиза в бюджета.
Инак ше легализираме леката дрога.
И да - Ес е доста виновен, че не ни напъва здраво със сопата да сме барем малко като тях.
Ти как очакваш да върви заедно един съюз, в който има прогнили от корупция страни?
Що не ни нашокаха здраво канчето, ами си ни галят с едните им препоръки?
Отговорът е лесен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Nabucco написа:pomiqr272 написа:fcb_bg написа:Убиха се хората да зареждат нафта и бензин в Турция... Пуша Боро тъч. Турското е неколко левъла над нашето. и 2 лева по-евтино. По-точно - два лева и двадесет стотинки.
Ти еба и евросъюза....
Не стига, че се тровиш. Не стига, че тровиш околните, но си купуваш цигари без бандерол, като по този начин храниш мафията и на всичкото отгоре моите данъци ще платят лечението, защото не си плащаш акциза. Социалистическа наглост в действие.
Като си плати акциза и няма да го лекуват от нашите здравни вноски ли? Пушачите трябва да плащат поне 2% отгоре. Собствениците на кръчми, които не спазват забраната, да плащат 10% допълнително върху оборота, не върху чистата печалба.
Първо минете през мангалите, после ме викнете да пална една цигара и ще лафим.
Цар... хах ; 0 Мда... жална майка на мързеливците разчитащи на преразпределение и някой друг да им плаща масрафа.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
pomiqr272 написа:fcb_bg написа:Убиха се хората да зареждат нафта и бензин в Турция... Пуша Боро тъч. Турското е неколко левъла над нашето. и 2 лева по-евтино. По-точно - два лева и двадесет стотинки.
Ти еба и евросъюза....
Аз какво ще правя, не ти е работа. Теб не съм те отровил. нито детето си, нито тъщата, която не пуши. Не пуша на закрити места, дори и с АЙКОС-а ми, ела покажи кого съм отровил!
Казвам, че тук тровят с цигари здраво хората - Пълни Лайна са, дори и високият клас. И искат 5 лева за кутия. Педали ненаядени!
Кои твои данъци ми плащат лечението? Кое точно лечение си ми платил, я разкажи сега на аудиторията? Ходя 1-2 пъти в годината до личната, какво си ми платил лично ти бе, помияр номер пореден?
Кви са тези цигари висок клас от 5 лв ; 0 То 5 лв са най евтините цигари изобщо : )
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
garfield22
- Контакти:
fcb_bg написа:И да - Ес е доста виновен, че не ни напъва здраво със сопата да сме барем малко като тях.
Да не би в останалите европейски държави да няма корупция, да не би да няма огромен лобизъм от техните корпорации? Точно те ли ще ни държат сметка?