Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

garfield22
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот garfield22 » 09 ное 2018 10:39

SilentKiller написа:Това е истина - тъпака Асад не беше отказал газопровода от Катар за Турция, който да минава транзитно и през Сирия, вероятно нямаше да има и война. Ама нали трябваше да обслужим интересите на Русия, как тъй ще позволяваме алтернативни маршрути. :lol: :roll:

Защо Сирия трябва да се съобразява с исканията на чужди сили? А оправданието с Русия е просто дипломатичен начин да бъдат отрязани.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 ное 2018 13:42

fcb_bg написа:Я покажи в картинки как беше Сирия преди да искате да й опъвате тръби за свой кеф през територията

Грам не ме интересува как е изглеждала, как изглежда и как ще изглежда. Интересува ме тръбата, а там чалмарите да се оправят както могат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2018 14:13

Thsmith написа:
fcb_bg написа:Я покажи в картинки как беше Сирия преди да искате да й опъвате тръби за свой кеф през територията

Грам не ме интересува как е изглеждала, как изглежда и как ще изглежда. Интересува ме тръбата, а там чалмарите да се оправят както могат.

Смити не, че ще защитавам чалмарите, ама това каква лична изгода ще ни донесе на нас гражданите, щото нали не си мислиш, че като има алтернатива на руският гЪз, цената му ще падне драстично :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 ное 2018 14:29

Цената няма как да не е по ниска при конкуренция и като цяло това ще намали силно руското влияние.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 ное 2018 23:58

Thsmith написа:

И тая тръба, кво - ще ти се опъне в задника и ще потече газ на тънко ли? Сериозно? Колко по-евтино стана на бензиностанцията след спада на петрола?
Ми утре от Хан Аспарух ако излезе адския залеж, как ще ти е, ако друг мисли така като теб? И довтаса да ти нацепи самодоволната муцуна, както си я клатиш курвентията?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2018 00:01

Thsmith написа:Цената няма как да не е по ниска при конкуренция и като цяло това ще намали силно руското влияние.

Руско влияние... България колко газ употребява годишно, че е такъв газов фактор?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 ное 2018 00:06

fcb_bg написа:
Thsmith написа:

И тая тръба, кво - ще ти се опъне в задника и ще потече газ на тънко ли? Сериозно? Колко по-евтино стана на бензиностанцията след спада на петрола?
Ми утре от Хан Аспарух ако излезе адския залеж, как ще ти е, ако друг мисли така като теб? И довтаса да ти нацепи самодоволната муцуна, както си я клатиш курвентията?

Нямам нищо против да има американска база и експлоатация на петрол. Като цяло винаги съм бил голям противник на схващането, че държавата е собственик на дадено находище, а не собственика на земята. Макар тук да не става дума точно за земя де : )

fcb_bg написа:
Thsmith написа:Цената няма как да не е по ниска при конкуренция и като цяло това ще намали силно руското влияние.

Руско влияние... България колко газ употребява годишно, че е такъв газов фактор?

Не е от значение колко газ употребява, а дали има друг източник.
Аз не използвам парно, но има огромна цифра, която го прави и се отоплява на същото. Всичко това е огромен инструмент за рекет, който кремъл не се свени да използва през годините. Ако имаш алтернатива... оставяш ги да духат и грам не те интересува какво се опитват да те изнудват. Тогава вече клиентът има право, а не даден търговец.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 ное 2018 00:16

Thsmith написа:Съмнявам се, че 1 седмица ще стигне на Абе за да прекрати пацифистката конституция и на Янките да се разгърнат. Все пак това не е едно парче земя... :lol:

===
В рамките на относително сериозния диалог, РК отдавна няма намерение да води активни действия в континенталната част. Всички чакат естествения край на всяка диктатура и следващите ги събития.

М-да, и Хонг Конг дочака естествения край на диктатурата! :lol:
Англосаксончета мили, краят на еврейско-саксонската диктатура над света дойде! Китайският тигър вече не може да бъде спрян. Тръмпи съзнава това и се мъчи да спаси каквото може, но либералните глобалистки "магарета" са решили да закопаят Америка. Основната част от щатски флот е базиран в Тихия океан. Две трети от руските дивизии са в Сибир, на границата с Китай. Комунизмът настъпва, господа, даже и боксерките на гъза ви са китайски. :mrgreen:
Спасението на човечеството е в ръцете на националистите начело с Тръмп, Путин, Орбан, Льо Пен, Салвини и др. За съжаление в България и националистическият сектор е окупиран от мошеници и тунеядци...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2018 00:21

Thsmith написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:

Нямам нищо против да има американска база и експлоатация на петрол. Като цяло винаги съм бил голям противник на схващането, че държавата е собственик на дадено находище, а не собственика на земята. Макар тук да не става дума точно за земя де : )

fcb_bg написа:

Не е от значение колко газ употребява, а дали има друг източник.
Аз не използвам парно, но има огромна цифра, която го прави и се отоплява на същото. Всичко това е огромен инструмент за рекет, който кремъл не се свени да използва през годините. Ако имаш алтернатива... оставяш ги да духат и грам не те интересува какво се опитват да те изнудват. Тогава вече клиентът има право, а не даден търговец.

От всичките ти дуднения разбирам, че управляващата клика е чукана от Кремъл, а ако друг я поиска на поза Г, тая клика ще дигне гордо глава и ще каже твърдо национално-мислещо НЕ?
Така ли?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 ное 2018 00:27

Управляващата клика обича Кремъл защото от там идват далаверите, които дават възможност да свиеш млн на гърба на държавата.
Кремъл пък се възползва максимално от позицията си на монополист и го прави с цел постигане на политически цели.

--
Кога точно сме показвали национално мислене? Освен когато Костов отказа да приеме бежанци де? Друг случай?

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”