Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот bubka » 09 юли 2020 17:08

Thsmith написа:
bubka написа:Абе, оня маниак Болсонаро в Бразилия и той като Борис Джонсън се е разболял от Ковид. Ще е голям смЕх да хвърли топа :lol: .

Забавното ще е ако (дано) се оправи след няколко дена и му няма абсолютно нищо. Тогава ще се развилнее :lol:

Не изключвам да е постановка - да се оправи за 3-4 дни, да излезе и да каже: "ето, видяхте ли, нищо ми няма, прекарах го много леко, няма вирОс" :lol: . Това ще е голям boost за водената от него политика, въпреки че май към момента Бразилия е страната с най-лоши показатели изобщо от всички.

Иначе сърбите нормално да протестират - там хептен ги взеха за мезе. Още от началото имаха Ухански тип мерки с тотално затваряне и тотална карантина. Аз лично съм против такива крайности.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2020 17:15

bubka написа:
Thsmith написа:
bubka написа:Абе, оня маниак Болсонаро в Бразилия и той като Борис Джонсън се е разболял от Ковид. Ще е голям смЕх да хвърли топа :lol: .

Забавното ще е ако (дано) се оправи след няколко дена и му няма абсолютно нищо. Тогава ще се развилнее :lol:

Не изключвам да е постановка - да се оправи за 3-4 дни, да излезе и да каже: "ето, видяхте ли, нищо ми няма, прекарах го много леко, няма вирОс" :lol: . Това ще е голям boost за водената от него политика, въпреки че май към момента Бразилия е страната с най-лоши показатели изобщо от всички.

Иначе сърбите нормално да протестират - там хептен ги взеха за мезе. Още от началото имаха Ухански тип мерки с тотално затваряне и тотална карантина. Аз лично съм против такива крайности.

Не изключваш постановка? Ами какво чудно има да се оправи без никакви проблеми, точно като 99 %? Смисъл... човека не е дебел, ако няма още 10 тежки заболявания, най-нормалното е да го "прекара" много леко. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юли 2020 17:46

Thsmith написа:Не изключваш постановка?

Ами да. Защо изобщо ще се тества тогава :lol: ? Той по всякакъв начин омаловажава и отрича този вирус. Самият акт дори да си направи тест е коренно противоположен на изповядваната от него политика. Защо ще си прави тест за нещо, в което не вярва и отрича? Което означава, или прави постановка, или не е в много леко състояние.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2020 18:12

bubka написа:
Thsmith написа:Не изключваш постановка?

Ами да. Защо изобщо ще се тества тогава :lol: ? Той по всякакъв начин омаловажава и отрича този вирус. Самият акт дори да си направи тест е коренно противоположен на изповядваната от него политика. Защо ще си прави тест за нещо, в което не вярва и отрича? Което означава, или прави постановка, или не е в много леко състояние.

Чакай сега! Вярно е, че не следя латино пресата, но не съм останал с впечатлението да е отричал съществуването на китайския вирус. Може да ме поправиш ако бъркам. Доколкото си спомням, пък и каквото съм гледал по ФоксНюз, той просто е от хората, които го определят като лек грип. Принципно като настинеш е нормално да пиеш нещо против настинка. Защо да не се тества? :lol:
Статистически не е много далеч от истината, нали?

И аз не се притеснявам изобщо, не съм носил маска изобщо, не спазвам каквито и да е "мерки". Ако обаче в един момент вдигна 40 градуса температура, най нормалното нещо е да се обадя в токуда и да се прегледам. Ако се окаже, че съм болен, естествено е да се отделиш до излекуване за да не разнасяш и толкова. Това не значи, че си притеснен. Просто е естествено да си практичен, но не е нужно да си паникьор.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 юли 2020 18:36

CSKA 78 написа:В света новозаразените за ден за вчера са били над 213 000 души! Има увеличение и на смъртните случаи, като вече са над 5500 за ден!
У нас също има голямо увеличение от новозаразени, като за днес са 240 души! Сигурно има нещо общо с това, че мерки не се спазват! Както и имаше 12 000 души на Националния стадион за КБ! От днес се връщат някои от мерките и се надявам новозаразените да намалеят, защото ако не стане, тогава може да се върнат доста от мерките отпреди 2 месеца!
ПП Мангъров може да си завре дипломата за детски лекар там, където слънце не огрява! :)

При над 5 милиона "активни" в момента имаме 5500 починали? През април, при има-няма милион и половина активни, имаме... над 8000 починали в някои дни. Та... това "вече" как да го разбирам, като "вече намаляват смъртните случаи"? Или като "пробваме да сеем паника сред тия, дето вече не мога да смятат от ужассс"?

П.П. На доц.Мангъров си му доста далеч от интелекта и квалификацията, за да обясняваш какво къде да си завре. Ако толкова държиш някакви неща да се завират нейде - пробвай с фуражката, в която от телесните ти кухини ще ти е най-драго. :mrgreen:
Последна промяна от Real на 09 юли 2020 18:44, променено общо 1 път.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 юли 2020 18:42

bubka написа: Зад този човек също стоят други хора и интереси.

Прав си. Аз, ти и всички около нас също сме хора. И също имаме интереси. Понякога те може и да са различни от тези на Гейтс, Рокафела, СЗО или Коминтерна... Затова е хубаво разни хора да вдигат шум, може някои шумове да са в наш интерес... :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юли 2020 19:07

Real написа:
CSKA 78 написа:В света новозаразените за ден за вчера са били над 213 000 души! Има увеличение и на смъртните случаи, като вече са над 5500 за ден!
У нас също има голямо увеличение от новозаразени, като за днес са 240 души! Сигурно има нещо общо с това, че мерки не се спазват! Както и имаше 12 000 души на Националния стадион за КБ! От днес се връщат някои от мерките и се надявам новозаразените да намалеят, защото ако не стане, тогава може да се върнат доста от мерките отпреди 2 месеца!
ПП Мангъров може да си завре дипломата за детски лекар там, където слънце не огрява! :)

При над 5 милиона "активни" в момента имаме 5500 починали? През април, при има-няма милион и половина активни, имаме... над 8000 починали в някои дни. Та... това "вече" как да го разбирам, като "вече намаляват смъртните случаи"? Или като "пробваме да сеем паника сред тия, дето вече не мога да смятат от ужассс"?

П.П. На доц.Мангъров си му доста далеч от интелекта и квалификацията, за да обясняваш какво къде да си завре. Ако толкова държиш някакви неща да се завират нейде - пробвай с фуражката, в която от телесните ти кухини ще ти е най-драго. :mrgreen:

Халката му е огромна ! Да се си завре две фуражки !!! :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юли 2020 19:09

bubka написа:
favaca8888 написа:Мангъров ми спаси детето !!! Да е жив и здрав !
А НОЩ, коремния хирург и другите болшевико-капиталистически,извратени, алчни, изчадия ми съсипаха живота :twisted:

ВЕЧНА СМЪРТ ЗА ТЯХ ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ !

:lol: :lol: :lol:

Ей го и тоя разви множествена олигофрения.
Кво се смееш ,бе?! Много ясно,че зад всеки човек стоят хора и интереси.Аз заставам твърдо зад Мангърчето.Уникален ! Да е жив и здрав!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юли 2020 19:11

favaca8888 написа:
bubka написа:
favaca8888 написа:Мангъров ми спаси детето !!! Да е жив и здрав !
А НОЩ, коремния хирург и другите болшевико-капиталистически,извратени, алчни, изчадия ми съсипаха живота :twisted:

ВЕЧНА СМЪРТ ЗА ТЯХ ! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ !

Ей го и тоя разви множествена олигофрения.
Кво се смееш ,бе?! Много ясно,че зад всеки човек стоят хора и интереси.Аз заставам твърдо зад Мангърчето.Уникален ! Да е жив и здрав!

Да беше учил за повече от сервитьор, та сега да нямаш проблеми :lol: .

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юли 2020 19:16

Real написа:
bubka написа: Зад този човек също стоят други хора и интереси.

Прав си. Аз, ти и всички около нас също сме хора. И също имаме интереси. Понякога те може и да са различни от тези на Гейтс, Рокафела, СЗО или Коминтерна... Затова е хубаво разни хора да вдигат шум, може някои шумове да са в наш интерес... :)

Тоя човек обиколи стотици студия, сайтове, медии от началото на кризата. Той повече време прекарва по медийни изяви, отколкото да е в отделението, в което работи. Нали не си прекалено наивен да вярваш, че в България действително можещи и знаещи хора се допускат по медиите. Сори, ама това е мега наивно. Най-малко такива хора биха предпочели да са по работните си места, отколкото да станат медийни курви. Той шеф на отделение ли е, или какво? Аз всеки ден му гледам мутрата по десетки сайтове и предавания. Тоя човек кога изобщо е в болницата? Плюс това теориите му се доказаха тотално грешни. Още март беше обявил, че има стотици хиляди, потенциални милиони заразени, които са прекарали вируса безсимптомно и че едва ли не до месец-два всички ще го прекараме и ще изчезне. Беше казал, че до юни вече ще е изчезнал. Че ще се развива като обикновените грипни инфекции, които с топлото време по естествен път затихват. Изобщо някой, ако може да ми цитира по-долу някоя от теориите на Мангъра, която доказано да е излязла вярна, обещавам повече да не го споменавам.

Върни се в “Свободна зона”