bubka написа:Thsmith написа:Не изключваш постановка?
Ами да. Защо изобщо ще се тества тогава

? Той по всякакъв начин омаловажава и отрича този вирус. Самият акт дори да си направи тест е коренно противоположен на изповядваната от него политика. Защо ще си прави тест за нещо, в което не вярва и отрича? Което означава, или прави постановка, или не е в много леко състояние.
Чакай сега! Вярно е, че не следя латино пресата, но не съм останал с впечатлението да е отричал съществуването на китайския вирус. Може да ме поправиш ако бъркам. Доколкото си спомням, пък и каквото съм гледал по ФоксНюз, той просто е от хората, които го определят като лек грип. Принципно като настинеш е нормално да пиеш нещо против настинка. Защо да не се тества?
Статистически не е много далеч от истината, нали?
И аз не се притеснявам изобщо, не съм носил маска изобщо, не спазвам каквито и да е "мерки". Ако обаче в един момент вдигна 40 градуса температура, най нормалното нещо е да се обадя в токуда и да се прегледам. Ако се окаже, че съм болен, естествено е да се отделиш до излекуване за да не разнасяш и толкова. Това не значи, че си притеснен. Просто е естествено да си практичен, но не е нужно да си паникьор.