Бижутера написа:Pro-European написа:споровете ни са принципни, а не лични, в което няма нищо лошо.
наистина ти стискам палци - защото младите хора трябва да постигат мечтите си!
разкажи сега, каква теза защити и кои са 3-те основни аргумента в защитата?
ще ти го обясня по-кратко, защото наистина писах много, което не значи, че съм се справил разбира се...
реших да го пресъздам в стъпаловиден вид - ние и те в България - на политическа, футболна, религиозна и сексуална основа - аз с моята гледна точка и другите с тяхната. след това същите неща ги погледнах през призмата на по-глобалния свят - европа и света, защото там нещата се разбират и случват по различен начин.
след това плавно обърнах темата на мондиал - къде сме ние и къде са тези от нашата черга, нашия регион и хвърлих бърз поглед към бъдещето с някои примери...
накрая завърших с ние като под ние сложих цялото човечество, а те бяха - извънземните....всичко което мислех за по-лесно смилаемо от хората по въпроса го споделих, все пак това ми е силната част....
те тва е в най-общ план, само дано не ми анулират работата, защото на няколко места драсках и мацах...
Ицко, не че нещо, ама доколкото си знам преподавателите- частта с извънземните ще ти гарантира или 2 или 3
Иначе ти желая успех