В момента съм доста яростен, но ще запазя добрия тон. Бих искал да обжалвам и да попитам най-официално защо акаунта ми badboy95 беше баннат? Не смятам, че съм нарушил правилата кой знае колко тежко, като се има предвид какви неща се пишат във форума. А ако сте се обидили от това, че поставих на съмнение вас и вашите морални ценности, нека погледнем този коментар на колегата Чапаев от тази тема:
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=171387Чапаев написа:Поредната жертва на капиталистическата пропаганда! До кога ще стоим със скръстени ръце и ще търпим, питам аз! На оръжие, другари! Да избием всички пушачи и да ги избавим от мъките им!
Смятам, че коментарът му е в много по-голям разрез с правилата на форума и все пак той си стои, а мен направо ме баннахте за това:
Мисля, че отношението ви по случая е доста нечестно към мен. Ако смятате да приемате всичко твърде лично и да превръщате форума в диктатура, оставяйки само нещата, които ви харесват, то по-добре ми махнете акаунта напълно, защото така или иначе някой път пак ще бъда баннат за това, че съм искрен и изказвам мнението си. Бих желал поне да получа отговор, ако решите, че няма да промените решението си, с вашата аргументация.