Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

natopor4en

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот natopor4en » 22 яну 2014 22:29

gong/viewtopic.php?f=53&t=170991&p=5584073#p5584073

от Soulen на 21 Яну 2014 13:20

Само можем да си мечтаем да се организираме като украинците и да ги изметем комунягите и вскички политици на прехода като цяло. Така и така са производни на БКП всичките боклуци ;)

==============================================================================================

Настоявам за незабавен бан на този потребител. Който открито призовава за насилие. Баннете го.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 яну 2014 13:06

Andrew Eldritch написа:
fiesta написа:В този мач Рея излъга другия треньор. А играчите на Ювентус бяха определено по-добрите. Затова е и абсолютно закономерен крайният резултат.

Плюс това Лацио си имат следните проблеми до 20. Февруари:
- Раду (титулярен бек) е контузен до мача с Лудогорец. А ако все пак успее да играе ще е супер зле. Титулярната централна двойка бранители (Диас и Биава) са на по 34 и 36 години. И даже феновете на Лацио пишат, че са дърводелци. Последният титулярен бранител (Конко) е толкова чуплив, колкото и Раду;
- в средата Гонзалез не е в кой знае каква форма. Ледесма и той. Остават Онази, който е твърде млад. И Лулич, който го ползват да запушва дупки в отбраната. Плюс Биглиа, който е най-стабилния;
- отпред Хернанес иска да се маха, а Клозе е добър, като за 35-годишен. Освен ако ПАК не се контузи до мача с Лудогорец. Така че остава Кандрева, защото Кейта е без техника. Освен че е млад. И евентуално Переа е в сметките;
- при Фелипе Андерсон, Флокари и Маркети стават странни неща. Които правят така, че да не играят въобще в последно време.

Така че ЛУДОГОРЕЦ в Рим ще го чакат Кандрева, Лулич, Биглиа и Хернанес.
Плюс евентуално Бериша, Фелипе Андерсон, Онази и Переа.

Това е много далече от цял отбор. Точно с 3 трима души. И дупката е точно в защитата. А атаката на Лудогорец има страшен потенциал.

Затова ако Стойчо Стоев и Дерменджиев успеят да надхитрят Реа, при положение, че двата отбора в момента са приблизително еднакво силни, Лудогорец ще победи. А доколкото знам Еди Рея не е кой знае какъв треньор.

Затова аз съм оптимист за мача в Рим. Лудогорец само може да спечели от него.

Неправилното използване на безплатните учебни помагала (лепилото) от ппредставители на малцинствените групи може да доведе до сериозни увреждания.

Лацио вчера направиха много здрав мач на Ювентус и дори изпуснаха победата.

gong/viewtopic.php?f=83&t=168989&start=370
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 яну 2014 21:14

ralka_levskarka написа:
Кировец написа:
ralka_levskarka написа:Без значение дали се е представил добре или не,ОМГ! Пишете, колкото да не заспите ли? Ти видя ли го вчера как се представи? Всичките атаки на Черноморец минаха през неговата зона, оставаше и да го оставим..

Да. Много съм си добре. Не ми се спи. И да беше направил нещо пак щяхте да го разкарате. 1 контрола нищо не може да определи, но въпреки това го разкарвате. Следователно се потвърждава мнението ми. Нормално е всички атаки да минат през неговата зона - Херо не е прост - така е инструктирал футболистите си.
Не ми трябва да съм гледал мача. То нищо не се разбираше. Линковете насичаха.

Насичала ти е главата, от другата страна беше Стивън Петков, който дори не е бек, а в средата Белаид и Диян Иванов, да,Херо не е прост.

Главата ми не насича, но някой здраво спича...
viewtopic.php?f=1&t=168967&start=2000

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 яну 2014 21:42

gong/viewtopic.php?f=53&t=171339

Обърнете внимание на тази тема и на потребителят със зелен цвят на буквите
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 яну 2014 18:37

В момента съм доста яростен, но ще запазя добрия тон. Бих искал да обжалвам и да попитам най-официално защо акаунта ми badboy95 беше баннат? Не смятам, че съм нарушил правилата кой знае колко тежко, като се има предвид какви неща се пишат във форума. А ако сте се обидили от това, че поставих на съмнение вас и вашите морални ценности, нека погледнем този коментар на колегата Чапаев от тази тема: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=171387
Чапаев написа:Поредната жертва на капиталистическата пропаганда! До кога ще стоим със скръстени ръце и ще търпим, питам аз! На оръжие, другари! Да избием всички пушачи и да ги избавим от мъките им!

Смятам, че коментарът му е в много по-голям разрез с правилата на форума и все пак той си стои, а мен направо ме баннахте за това:
badboy95 написа:Не разбирам, изтриха се другите обидни мнения, но това, в което се подклажда масово убийство на определен тип хора все още си стои... Защо?? И тука ли има протекции като в държавата ни?? Админи/модератори, нямате ли малко срам?? :evil: :evil: :evil:

Мисля, че отношението ви по случая е доста нечестно към мен. Ако смятате да приемате всичко твърде лично и да превръщате форума в диктатура, оставяйки само нещата, които ви харесват, то по-добре ми махнете акаунта напълно, защото така или иначе някой път пак ще бъда баннат за това, че съм искрен и изказвам мнението си. Бих желал поне да получа отговор, ако решите, че няма да промените решението си, с вашата аргументация.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 27 яну 2014 23:28

http://forum.gong.bg/juventus/viewtopic.php?f=2&t=171405&p=5609455#p5609455
шивача написа:
Кашчей написа:
Venko123 написа:шивача пак ги шие :lol:

И ти се радваш на простотията му?!
Сигурно си умираш от желание и за твоята майка някой простак да говори така- да, или не?!?

Магаренце, теб само простак може да те ощастливи, да ти забие един просташки в дъртия, увиснал и пръдлив гъз :mrgreen:
Ей тва е просташко, пенсионер късоглед :idea:
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 27 яну 2014 23:29

http://forum.gong.bg/juventus/viewtopic.php?f=2&t=171405&p=5609407#p5609407
шивача написа:
Син до гроб_ написа:
шивача написа:
Andrew Eldritch написа:
шивача написа:Мда, бракосъчетавам педеруги :lol:
Дано си булка, ще ти дам да ми надзърнеш под расото :lol:

Келеш, пробвай да намериш някое моме с ниско самочувствие. Стига си се предлагал на мъже.

Селяк, на мен моме не ми требе, просто си ви серкам в устите,....аз съм омомен отдавна :lol:

Омомен бил :lol: :lol: сульо. Сигурен съм ,че си си купил преди години гей-календара на Цска за да блудстваш върху него.

Малък сульо, блудствах с майка ти, като и там чакаш на опашка, за да я набарам на задна прашка, да роди пепеляшка, но изсра теб, педал кьопек :lol:
I'd buy another if I had
Back
What I paid

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 яну 2014 13:58

Гнусна пропаганда, на фона на една човешка трагедия :arrow: viewtopic.php?f=53&t=171533
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 29 яну 2014 14:45

Avanti_Ragazzi написа:
изчезни свиня!

Абе тука модератори нема ли? Кво правите та ги търпите тия поркита тука?

gong/viewtopic.php?f=1&t=168967&st=0&sk=t&sd=a&start=2190

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 яну 2014 15:23

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=34&t=171539&p=5615695#p5615695
black sea написа:Уефскарите какви оптимисти само, не е истина...и то без Гари, Вутов и евентуално Гаджев :!: :?: :roll: :oops: Едно е ясно - 4ерно море е седми, заради умниците от ТИМ. Оба4е ще се накефя максимално, ако Гонзо перне говедата поне на Ти4а...
1.Лудогорец - с голяма преднина
2.Литекс или Ботев
3.Ботев или Литекс
4.ЦСКА
5.Уефски
6.Локо
7.4ерно море
I'd buy another if I had
Back
What I paid