История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот Drunken_Master » 13 яну 2024 18:27

Ъхъ... ся се оказа, че "За буквите" било фалшификат... :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе, това дето ти го поствах за славяните като източници, то не е ли от хронисти? :lol: :lol: :lol: :lol:

Брато, толкова ниска топка си ми, че няма накъде...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 яну 2024 18:39

Drunken_Master написа:просто защото вече няма разграничение между славяни и прабългари, както в предните векове. Т.е. вече толкова са се омешали, че се говори за тях като за едно цяло.
В това не споря. Дет' се вика, разгеле, имаме допирна точка. :lol:
Само дето в започналото формиране на Българската Нация, участват и както споменах стотици хиляди души, различни от местните-заварени / "траки", "славяни" и "ромеи" ) ... Е, айде, що не си толерантен към тях, ами искаш да сме единствено "славяни" ? :roll:

Нали се сещаш, че ако днес бяха оцелели някакви хора с наименования "авари", "печенеги", "узи", "кумани" и т.н. и те щяха да имат претенции ?
И тук идва момента, понеже е ясно, че не сме като исландците на около 95 % с еднакво ДНК, че ние трябва да решим, какви сме, защо сме и накъде сме се запътили.
"Славянството", е вредно за нас !
В наш интерес е да се представяме като Уникални, и Различни.
Каквито и всъщност сме, с нашите традиции в културата, фолклора ( защо другите "славяни" нямат родопски, странджански, тракийски и т.н. напеви ?? ) ... Архитектурата и Държавността.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 яну 2024 20:15

Drunken_Master написа:Ъхъ... ся се оказа, че "За буквите" било фалшификат... :lol:

Иначе, това дето ти го поствах за славяните като източници, то не е ли от хронисти? :lol:
Брато, толкова ниска топка си ми, че няма накъде...
Ако в "оригиналът" действително се изписва слА, вместо слО, да, фалшификат е.
Просто защото целият свят е наясно, че "слАвяни", идва от римското slAv's, което е ясно, какво означава.
Ти представяш ли си Симеон "Велики", да каже, че вземаме буквите на роби-боклуци, измет, плебс !?? :roll: :lol: :lol:
Аз не си го представям, и не е било.

Никога не съм отричал, че има сведения за "славяните"-боклуците.
Казвам единствено, че хората, определяни с този термин, са лайна. Точно това са имали на предвид и хронистите.
Докато за бългАРИИТЕ', се говори със страх... Омраза, а знаем, че омраза предизвикват единствено - СИЛНИТЕ и МОГЪЩИТЕ. 8-)
Нещо, което "славяните" никога не са били, не са към момента, и никога няма да бъдат за в бъдеще. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 16 яну 2024 21:27

Slav идва от Рим или Византия? Я пак
6-ти век Западна Римска Империя няма.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 яну 2024 02:03

JustChelsea написа:Slav идва от Рим или Византия? Я пак

Много неща можеш да научиш от него... Предимно глупости.
Той между другото не е патриот, за какъвто се представя. Много повече мрази Русия, отколкото да обича България. Човек, който обича България няма да твърди, че за Междусъюзническата война ни били виновни руснаците... Просто защото ще бъде обективен. Или, че САЩ ни спасили от турското владичество. Доста прозрения има... Жалкото е, че не усеща, колко много се излага, ама...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 яну 2024 18:30

Drunken_Master написа:

Той между другото не е патриот, за какъвто се представя. Много повече мрази Русия, отколкото да обича България. Човек, който обича България няма да твърди, че за Междусъюзническата война ни били виновни руснаците... Просто защото ще бъде обективен. Или, че САЩ ни спасили от турското владичество. Доста прозрения има... Жалкото е, че не усеща, колко много се излага, ама...

Нормален човек не би твърдял за други хора, че били твърдяли еди какво си, а всъщност никога да не са го твърдяли.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 яну 2024 18:31

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Нормален човек не би твърдял за други хора, че били твърдяли еди какво си, а всъщност никога да не са го твърдяли.

Помияр, казал съм ти, че по сериозни теми, желая дискусия с по-умни хора...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 яну 2024 20:01

Така и неразбрахме кои могат да ти пишат "по сериозни" теми :lol: Направи си още три профила и се окуражавай, че имаш съмишленици :lol:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 яну 2024 20:20

pomiqrat написа:Така и неразбрахме кои могат да ти пишат "по сериозни" теми :lol: Направи си още три профила и се окуражавай, че имаш съмишленици :lol:

Ми при всички положения, ти не влизаш в това число. Дай да прочета разликата между "славяни" и "склавини", като си толкова умен и можеш да дискутираш с мен по сериозни теми... : )))
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 яну 2024 08:43

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Така и неразбрахме кои могат да ти пишат "по сериозни" теми :lol: Направи си още три профила и се окуражавай, че имаш съмишленици :lol:

Ми при всички положения, ти не влизаш в това число. Дай да прочета разликата между "славяни" и "склавини", като си толкова умен и можеш да дискутираш с мен по сериозни теми... : )))

Това вече е ясно, че аз и още 10 не могат да дискутират нищо с теб. Не, че някой дискутира с теб. Просто се гаврим с човек от уязвима група, което не е добре. Не е ясно с кои искаш да си пишеш освен с гласовете в главата ти.

Върни се в “Свободна зона”