Ето какво се роди в интернет дебрите след днешното надупване на псевдонационалиста:
БОЛЕН СЪМ ДОВОЛЕН
Първо бях със СДС
после минах към ДС
После в Мултигруп клоака
Ето ме и във АТАКА
Първо бях със кака Капка
беше апетитна хапка
после хукнах след Деница
да побарам сочна цица
Рекоха ми Гей и Бей:
-Търсим нагъл,тъп злодей
ти пищова си развей
хубаво се налудей
с нас във трио ти запей
Във замяна брат Станишката
жадно ще ти смуче пишката
Лютви, като на наш човек
ще танцува с теб кючек
Първо важно се надух
да покажа малко дух
после гащите свалих
и охотно се навих
Атака подкрепи ДПС и БСП
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атака подкрепи ДПС и БСП
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Синьо сърце написа:Redevil, мани го да ни забавлява, тоя е форумния палячо! Кво му се обясняваш, тъп е като гъдулка-виж му правописа... Снощи се омаза в лайна и пробва да си промени пост, та да излезе пишман бабаит. Той глобалния хубаво му го каза, ама отбира ли ти свиня от кладенчова вода? Пълна мижитурка, с Тео и leski може да се говори даже, ама не и с такива.
[offtopic]Пиша с виртуална клавиатура и пак си далеч назад с правописа, което е доста срамно за теб

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- Keine Lust
- Контакти:
Синчец, моля те спри да се излагаш и да коментираш политика!
В. Сид. имаше 2 идеални възможности да се изяви като добър политик, но продаде и 2те! Първо беше в коалиция с ГЕРБ, но за 3 години не спря даже новините на турски(основна част от кампанията му за изори 2009)! След това 1 година преди изборите обърна плочата. Днес имаше идеална възможност да вземе мандат за съставяне на правителство (съмнява ме Плевнелиев да даде мандат на дпс и да компроментира ГЕРБ) и даже и да е с второстепенна роля в едно бъдещо правителство би имал възможност да оправдае това за което хората са гласували за него. Днес В. Сид. се превърна в политически труп. Мноооого богат политически труп.
В. Сид. имаше 2 идеални възможности да се изяви като добър политик, но продаде и 2те! Първо беше в коалиция с ГЕРБ, но за 3 години не спря даже новините на турски(основна част от кампанията му за изори 2009)! След това 1 година преди изборите обърна плочата. Днес имаше идеална възможност да вземе мандат за съставяне на правителство (съмнява ме Плевнелиев да даде мандат на дпс и да компроментира ГЕРБ) и даже и да е с второстепенна роля в едно бъдещо правителство би имал възможност да оправдае това за което хората са гласували за него. Днес В. Сид. се превърна в политически труп. Мноооого богат политически труп.
Eй, бях се затъжил за другаря Първаноff ,викам си вече няма да се покаже като избраха червеното правителство,но уви излъгал съм се, макар и с малко закъснение той отново е на пост да брани Партията и Вожда и да разсмива целия форум с писанията си.
- damageplan
- Контакти:
Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Сега заради предателството на Волен яко ще ги "кодошат" Атака,но ако има мъже там,трябва веднага да му поискат оставката!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:damageplan написа:Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Сега заради предателството на Волен яко ще ги "кодошат" Атака,но ако има мъже там,трябва веднага да му поискат оставката!
То ако имаше мъже нямаше да са там.

Keine Lust написа:Синчец, моля те спри да се излагаш и да коментираш политика!
Чак това нямаше да стане! Ясно беше, че правителство с мандат на БСП, ако не мине, никое друго нямаше да мине. Според мене никой друг освен ГЕРБ и БСП не е готов с правителство. Та дори и БСП се оказаха неподготвени, въпреки че Станишев разправяше преди 5-6 месеца, че бил готов с кабинет. Ако днес се беше случило логичното 120 за и 120 против, Плевнелиев щеше да назначи нови избори! Моето мнение е че това правителство ще го бъде до септември октомври и там някъде нови избори! Изключвам вариант за касиране от КС. Ще мотаят колкото си искат, ако никой не ги ръчка.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
grasiani написа:Eй, бях се затъжил за другаря Първаноff ,викам си вече няма да се покаже като избраха червеното правителство,но уви излъгал съм се, макар и с малко закъснение той отново е на пост да брани Партията и Вожда и да разсмива целия форум с писанията си.
[offtopic]Хубаво е, когато си се измъчил и написал нещо в този форум, да бе написал нещо смислено за потребителите тук. Едва ли за някого съм толкова важен, че да ме обсъждате през 2-3 поста, но очевидно няма какво друго да кажете по темата

само Левски и България
Честито правителство на всички. Ще се надяваме на едно качествено за хората управление...100 дни,след това велико народно събрание и промени в конституцията 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ