Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Атака подкрепи ДПС и БСП

Мнениеот Laetitia » 29 май 2013 23:22

Ето какво се роди в интернет дебрите след днешното надупване на псевдонационалиста:

БОЛЕН СЪМ ДОВОЛЕН

Първо бях със СДС
после минах към ДС
После в Мултигруп клоака
Ето ме и във АТАКА

Първо бях със кака Капка
беше апетитна хапка
после хукнах след Деница
да побарам сочна цица

Рекоха ми Гей и Бей:
-Търсим нагъл,тъп злодей
ти пищова си развей
хубаво се налудей
с нас във трио ти запей

Във замяна брат Станишката
жадно ще ти смуче пишката
Лютви, като на наш човек
ще танцува с теб кючек

Първо важно се надух
да покажа малко дух
после гащите свалих
и охотно се навих
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 май 2013 23:29

Синьо сърце написа:Redevil, мани го да ни забавлява, тоя е форумния палячо! Кво му се обясняваш, тъп е като гъдулка-виж му правописа... Снощи се омаза в лайна и пробва да си промени пост, та да излезе пишман бабаит. Той глобалния хубаво му го каза, ама отбира ли ти свиня от кладенчова вода? Пълна мижитурка, с Тео и leski може да се говори даже, ама не и с такива. :)

[offtopic]Пиша с виртуална клавиатура и пак си далеч назад с правописа, което е доста срамно за теб :lol: Намирам се на прекрасно място, за да се нервирам от хора, които с нищо не могат да ме учудят, защото не са нищо особено и освен да обиждат като кифладжии едно смислено нещо не могат да кажат! Такива с лопата да ги ринеш! ;) Ти му говориш, а то ти мучи насреща :lol:[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 29 май 2013 23:43

Синчец, моля те спри да се излагаш и да коментираш политика!
В. Сид. имаше 2 идеални възможности да се изяви като добър политик, но продаде и 2те! Първо беше в коалиция с ГЕРБ, но за 3 години не спря даже новините на турски(основна част от кампанията му за изори 2009)! След това 1 година преди изборите обърна плочата. Днес имаше идеална възможност да вземе мандат за съставяне на правителство (съмнява ме Плевнелиев да даде мандат на дпс и да компроментира ГЕРБ) и даже и да е с второстепенна роля в едно бъдещо правителство би имал възможност да оправдае това за което хората са гласували за него. Днес В. Сид. се превърна в политически труп. Мноооого богат политически труп.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 май 2013 23:48

Eй, бях се затъжил за другаря Първаноff ,викам си вече няма да се покаже като избраха червеното правителство,но уви излъгал съм се, макар и с малко закъснение той отново е на пост да брани Партията и Вожда и да разсмива целия форум с писанията си.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 29 май 2013 23:49

Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 май 2013 23:54

damageplan написа:Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?

Сега заради предателството на Волен яко ще ги "кодошат" Атака,но ако има мъже там,трябва веднага да му поискат оставката!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 май 2013 23:58

GOLEADOR написа:
damageplan написа:Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?

Сега заради предателството на Волен яко ще ги "кодошат" Атака,но ако има мъже там,трябва веднага да му поискат оставката!

То ако имаше мъже нямаше да са там. ;)

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 29 май 2013 23:58

Keine Lust написа:Синчец, моля те спри да се излагаш и да коментираш политика!
В. Сид. имаше 2 идеални възможности да се изяви като добър политик, но продаде и 2те! Първо беше в коалиция с ГЕРБ, но за 3 години не спря даже новините на турски(основна част от кампанията му за изори 2009)! След това 1 година преди изборите обърна плочата. Днес имаше идеална възможност да вземе мандат за съставяне на правителство (съмнява ме Плевнелиев да даде мандат на дпс и да компроментира ГЕРБ) и даже и да е с второстепенна роля в едно бъдещо правителство би имал възможност да оправдае това за което хората са гласували за него. Днес В. Сид. се превърна в политически труп. Мноооого богат политически труп.

Чак това нямаше да стане! Ясно беше, че правителство с мандат на БСП, ако не мине, никое друго нямаше да мине. Според мене никой друг освен ГЕРБ и БСП не е готов с правителство. Та дори и БСП се оказаха неподготвени, въпреки че Станишев разправяше преди 5-6 месеца, че бил готов с кабинет. Ако днес се беше случило логичното 120 за и 120 против, Плевнелиев щеше да назначи нови избори! Моето мнение е че това правителство ще го бъде до септември октомври и там някъде нови избори! Изключвам вариант за касиране от КС. Ще мотаят колкото си искат, ако никой не ги ръчка.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 май 2013 00:04

grasiani написа:Eй, бях се затъжил за другаря Първаноff ,викам си вече няма да се покаже като избраха червеното правителство,но уви излъгал съм се, макар и с малко закъснение той отново е на пост да брани Партията и Вожда и да разсмива целия форум с писанията си.

[offtopic]Хубаво е, когато си се измъчил и написал нещо в този форум, да бе написал нещо смислено за потребителите тук. Едва ли за някого съм толкова важен, че да ме обсъждате през 2-3 поста, но очевидно няма какво друго да кажете по темата :lol: Все пак отново ще призова, пък дано разберете-аз не съм важен, така че имайте уважение към хората, които четат тук и кажете нещо по темата, стига сте занимавали хората с моята особа, която не интересува никого тук-уважавайте хората около вас! ;) Пък и да ми казва другар човек, който няма нищо против коалиция с участието на бс/к/п е меко казано странно :lol:[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 май 2013 00:12

Честито правителство на всички. Ще се надяваме на едно качествено за хората управление...100 дни,след това велико народно събрание и промени в конституцията :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Свободна зона”