Отново измират птици през януари?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отново измират птици през януари?!
В Бурса атмосферното налягане също е доста високо 
- liverpool96
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Бижутера написа:Не виждам от какво биха могли да умрат толкова много птици, освен от отровен въздух...?
Направени са замервания и сега, както и миналата година- въздухът е чист!
Е щом е чист какво може да предизвиква това, ако не е мръсният въздух? Не мога нещо да си го обясня.
И много хора измират през януари. Някой има ли обяснение? Щото и през декември доста измряха , обаче екоабдалите не дадоха обяснение.
slavia_forever написа:pomiqrat написа:Психиатърът как ще ми отговори защо две кучета са умрели в един ден? Искам смислено обяснение за смъртта на кучето ми и сестра и
Предполагам, че първо ще те пита как се чувстваш и после ще се опита да ти отговори как се е стигнало до въпроса ти.
Психиатрите нямат право да ти отговарят на въпросите, а само да те изведат до правилния отговор
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
zuekaa написа:pomiqrat написа:Кучето ми и сестра и умряха в един ден. Някой тук има ли теории,предположения или каквито и да е обяснения за този феномен
Когато господата от Правителството започнат да лъжат ,че ще сме добре и всичко е ОК добре ,че си ти с твойте хабни писаници да знам, че никога няма да се оправим. АМА ХИЧ БЕЛЯ
Кучето ми наистина почина и се оказа, че в същия ден и сестра и е умряла. Вместо малко съчувствие студенокръвните ви драконовски сърца само се заяждат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кучето ми наистина почина и се оказа, че в същия ден и сестра и е умряла. Вместо малко съчувствие студенокръвните ви драконовски сърца само се заяждат.
Явно са имали някаква много силна връзка?!... Нещо като "ефектът на близнака",който се наблюдава при хората,но тук става въпрос за смърт,така че наистина е доста странно.
Toва е знак, че капиталистическия терорист САЩ ще се разпадне!
Абе форумци случайно да сте чували за птичи грип? какви конспирации и новогодишни зари и въздух, атмосферно налягане??? заразени води!!!
апелирам за малко повече интелигентност моля!
Последна промяна от anro на 03 яну 2012 00:24, променено общо 1 път.
2011 - 2012 ... поличби...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- BLUE CHAMPIONS
anro написа:Абе форумци случайно да сте чували за птичи грип? какви конспирации и новогодишни зари и въздух, атмосферно налягане??? заразени води!!!
Ами скъпи съфорумнико, направи ме иключително щастлив, че дойде и прозря истината...,обаче ако си беше направил труда да прочетеш мненията и приложените линкове, можеше и да си спестиш проникновението. На науката ни понятието птичи грип е отдавна известно и е установено, че не то е причината за смъртта!
...та апела ти май се явява доста неуместен в случая
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]