Бойко и ТВ7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Бойко и ТВ7
Шоуто по ТВ7 тази вечер го направи чичо Митко. Бойко си го знаем. Неприятно впечатление ми направи, че са взели името "Пред банята". Предаването, което феновете го направиха толкова популярно първо по радио Гонг, а после и по Дарик. Не знам защо Томислав Русев го спря, заради някакви си лумпени дето го гонили, но знам, че преди слушах Дарик радио по 2 часа дневно, а сега го слушам по 1 час. Рекламодателите да си правят сметката.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
BadBoy написа:hrclspr12 имам усещането, че с идването на герб на власт ти е пресъхнал изворът и от там си здраво афектиран.
Няма идеални политици, такива просто несъществуват.
Да се плюе е модерно, но пък да се пише само пошлото, а хубавото да не се споменава е тъпо.
Не зная каква е твоята политическа ориентация, но е хубаво да гледаш трезво на нещата.
преди да ме нападнеш, че съм от герб, не, не съм и политически не съм обвързан с никоя партия
Много несвързано изказване. Светът върви към трета световна война, ти ми говориш, че ГЕРБ били бъдещето на страната. Алоу, в кой свят живееш? Хубаво, че си аполитичен, но и да си апатичен също не е хубаво. Това да имаш някаква политическа ориентация, но в същото време да не си заблуден партиец, а честен спрямо себе си и събитията, е прекрасно. Означава, че имаш право на собствено мнение. А ти явно нямаш. Друг е въпросът, че за да се каже, че някой има мнение, то наистина трябва да е защитено, обосновано, а не да се стреля напосоки.
Не те знам дали си гласувал, но ако не си, ето това вече е сериозен проблем. Демокрацията дотам докара хората, че се обезвериха, на никого не смеят да вярват, не искат да гласуват.
Демокрацията разкрепости, развърза границите на поведението на българина до безкрай. Това се нарича слободия, анархия.
Последна промяна от hrclspr12 на 25 дек 2011 23:46, променено общо 2 пъти.
Бекъма написа:BadBoy написа:hrclspr12 имам усещането, че с идването на герб на власт ти е пресъхнал изворът и от там си здраво афектиран.
Да се плюе е модерно, но пък да се пише само пошлото, а хубавото да не се споменава е тъпо.
Не зная каква е твоята политическа ориентация, но е хубаво да гледаш трезво на нещата.
преди да ме нападнеш, че съм от герб, не, не съм и политически не съм обвързан с никоя партия
И политическата и сексуалната му ориентация са леви
За разлика от много други, не се срамувам да кажа, че съм ляв. В последните двадесет и две години е модерно всички да се пишат демократи, а който не е такъв, веднага бива сриван.
hrclspr12 написа:BadBoy написа:hrclspr12 имам усещането, че с идването на герб на власт ти е пресъхнал изворът и от там си здраво афектиран.
Много несвързано изказване. Светът върви към трета световна война, ти ми говориш, че ГЕРБ били бъдещето на страната. Алоу, в кой свят живееш?
Желязна логика.
Сега остава да ни кажеш какво зависи от България на световната икономическа сцена и с какво управлението на герб ще доведе до трета световна война?
С какво управлението на ГЕРБ накара хиляди руснаци да протестират против Путин?
За разлика от теб мога да отсея положителното и отрицателното във всяко едно управление, но на теб това ти е мисия невъзможна.
Колко външни дългосрочни инвестиции имаше през управлението на Станишев?
Red Warrior, щом Александров участва в предаването, то вероятно е съвместна продукция на ТВ7 и Гонг.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Red Warrior написа:Шоуто по ТВ7 тази вечер го направи чичо Митко. Бойко си го знаем. Неприятно впечатление ми направи, че са взели името "Пред банята". Предаването, което феновете го направиха толкова популярно първо по радио Гонг, а после и по Дарик. Не знам защо Томислав Русев го спря, заради някакви си лумпени дето го гонили, но знам, че преди слушах Дарик радио по 2 часа дневно, а сега го слушам по 1 час. Рекламодателите да си правят сметката.
Тази вечер ,шоуто пред банята запозна младото поколение с годините на комунизма и също така какво ги очаква в следващите 30 години ,защото ББ се очертавава като слеедващия дерибей и търтей в тази държава,който с с активното съдействие на агенти доносници като Емил Кошлуков и журналистите прислужници от медията в чийто форум в момента пишем, смята да ни управлява , а медията е ДАРИК/ГОНГ/ и е собственост на агент-доносник на ДС.
Последна промяна от комуна на 26 дек 2011 01:01, променено общо 1 път.
За тези които са пропуснали предаването http://tv7.bg/news/3397842.html
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
- White Snake
- Контакти:
Ботев Пловдив написа:e]
Ние поне не крадем историите на другите клубове и нямаме изкуствено създадена година.

Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
Цялата държавна репресивна и медийна пропагандна машина работи.
[center]
[/center]

Явно има два типа хора.Такива които харесват хора като СерГЕЙ Станишев,и такива като Бойко Борисов.Няма лошо.Аз лично предпочитам министър председател да е човек като Бойко Борисов,дето да ходи да си разправя вицове в разни предавания,да се държи като нормален човек,а в същото време да прави толкова колко не е направено за 20 години.За да не ви изброявам,той го прави всеки ден.
За ония дето подмятат че Б.Б е равно на БСП,с лекия намек че са много осведомени относно конспиративните теории,мога да им кажа, че си личи не са толкова осведомени,освен това да вземат да разчитат на собствения си усет за това кое какво е а не като папагали да повтарят ,нещо което са прочели ,и то извадено от контекста.
В момента според мен Б.Б няма връзка с БСП,взел се е на сериозно като иска да остане в историята като оня държавник който в най-трудния период от 70-80 години насам,е построил толкова колкото предшествениците му не са направили за 20 и то в много по благоприятни периоди.Дай боже повече такива дето се взимат на сериозно за това да построят нещо,а не такива които се взимат на сериозно че са големите политици просто ей така заради политиката а не в услуга на хората.
Отделен е въпроса че въпреки привидно добрите намерения които има,не се знае дали МОЖЕ и прави НАЙ-ПРАВИЛНИТЕ неща.Но според мен това ще си проличи след 5-6 години.Сега си личи онова което се е правило преди 5-10 години.
Явно си има хора които обичат държавници които се държат като гейове,говорят абстрактно,уклончиво,никога пряко по въпроса.Такива които са сухари,скучни и сиви,които държанието им е плод на специално обучение ( с цел манипулация) а не естествено човешко държание.Мен хора като въпросните ме отвращават и вбесяват и мисля че всички които харесват такъв тип хора са с извратен вкус.
И те (тези които харесват по-горе описаните) естествено имат право да си мислят за моя вкус същото.Няма проблеми.
За ония дето подмятат че Б.Б е равно на БСП,с лекия намек че са много осведомени относно конспиративните теории,мога да им кажа, че си личи не са толкова осведомени,освен това да вземат да разчитат на собствения си усет за това кое какво е а не като папагали да повтарят ,нещо което са прочели ,и то извадено от контекста.
В момента според мен Б.Б няма връзка с БСП,взел се е на сериозно като иска да остане в историята като оня държавник който в най-трудния период от 70-80 години насам,е построил толкова колкото предшествениците му не са направили за 20 и то в много по благоприятни периоди.Дай боже повече такива дето се взимат на сериозно за това да построят нещо,а не такива които се взимат на сериозно че са големите политици просто ей така заради политиката а не в услуга на хората.
Отделен е въпроса че въпреки привидно добрите намерения които има,не се знае дали МОЖЕ и прави НАЙ-ПРАВИЛНИТЕ неща.Но според мен това ще си проличи след 5-6 години.Сега си личи онова което се е правило преди 5-10 години.
Явно си има хора които обичат държавници които се държат като гейове,говорят абстрактно,уклончиво,никога пряко по въпроса.Такива които са сухари,скучни и сиви,които държанието им е плод на специално обучение ( с цел манипулация) а не естествено човешко държание.Мен хора като въпросните ме отвращават и вбесяват и мисля че всички които харесват такъв тип хора са с извратен вкус.
И те (тези които харесват по-горе описаните) естествено имат право да си мислят за моя вкус същото.Няма проблеми.
Blagoy написа:Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
В случая за залата той е извадил парите които са събрали хората и в случая отиват за хората.Нали уж за това се борим.Не като се съберат парите на хората да отиват в лични сметки,а да се разпределят за хората.В зависимост от приоритетите които подреди оня който сме избрали да ги определя там отиват парите.В случая отиват за ............... той Б.Б изрежда всеки ден за какво.След това като хората не са доволни за това как е преразпределил парите ще си изберат друг,и така.
Тук за мен положителното е че поне се вижда че някакви пари отиват за неща които са нужни на хората и се използват.Пред това аз не видях НИЩО да се направи 20 години.Ако ти си видял подсети ме.Аз виждах само как се руши всичко.