Лондон и Израел готвят удар по Иран

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Лондон и Израел готвят удар по Иран

Мнениеот petrof » 04 ное 2011 19:57

Дано не се стига до конфликт. Ако се стигне обаче съм твърдо на страната на Иран. Няма по гнусни нации от американци и евреи. Англичаните пък са пълни п*утки и подлоги на американците.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 04 ное 2011 20:15

Глупости говорите ! Иран не били Авганистан и Ирак.
Те точно Ирак ги помляха във двуособната война помежду им. Ако САЩ реши, ще ги изтрият от лицето на земята точно за 48 часа.
Да не говорим в коалиция с Великобритания и Израел.
Удари няма да има, защото Русия и Китай ще се противопоставят ! А те вече, наистина са друга бира.
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 ное 2011 20:15

8-)

Лелеее ... ! Аз си мислех, че поне тук във форума на Гонг пишат само прогледнали хора, но очевидно не е така. :(
Как може още някои от вас да се съмняват, че 11.09 си беше вътрешна работа на американските служби ? :shock:
Ами, самите американци извадиха не един и два факта и доказателства за това. Да не говорим, че голяма част от доказателствата бяха научно обосновани.
Повтарям - самите американци го направиха, за да не ме обвини веднага някой, че съм против американците.
Не филмчетата, а действителността и събитията от последните 10-15 години доказват, че се налага така наречения Нов Световен Ред. Събитията в Либия, Египет и другите арабски държави също са част от това. Агресията срещу суверенни държави като Ирак и Афганистан преди това също са част от него.
Има шепа хора, които управляват света. Едни ги наричат масони, други илюминати, трети ционисти, а самите те са се самообявили за "Световен елит".
Стига сте си заривали главите в пясъка като щрауси и стига сте се правили, че такова нещо не съществува ! Много лесно е да си на страната на силните ... Въпросът е дали тези "силните" не те слагат и тебе в списъка на излишните ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 20:26

RAYAN написа:Ако САЩ реши, ще ги изтрият от лицето на земята точно за 48 часа.

Прекалил си с "Рамбо" и CNN. ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 ное 2011 20:52

petrof написа:Дано не се стига до конфликт. Ако се стигне обаче съм твърдо на страната на Иран. Няма по гнусни нации от американци и евреи. Англичаните пък са пълни п*утки и подлоги на американците.

Друго си е братския Съветски съюз и техните приятелчета арабите, нали :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 04 ное 2011 21:01

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 04 ное 2011 21:18

Viktor4o_Rs написа:
petrof написа:Дано не се стига до конфликт. Ако се стигне обаче съм твърдо на страната на Иран. Няма по гнусни нации от американци и евреи. Англичаните пък са пълни п*утки и подлоги на американците.

Друго си е братския Съветски съюз и техните приятелчета арабите, нали :lol: :lol: :lol:

Съветският съюз отдавна не съществува. Няма защо да го намесваме. Отговори ми честно обаче коя е страната проляла най-много невинна човешка кръв по целия свят през последните 20 години? Отговора не е труден. Има си статистики. Айде аз ще ти отговоря за да не се мъчиш. USA. Ще ме опровергаеш ли?
Последна промяна от petrof на 04 ное 2011 21:22, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 04 ное 2011 21:21

гражданин от село написа:
RAYAN написа:Ако САЩ реши, ще ги изтрият от лицето на земята точно за 48 часа.

Прекалил си с "Рамбо" и CNN. ;)

Да се сръвняват военно Иран и САЩ е като да се сръвняват Миньор Раднево и Барселона.
Не е нужно човек да гледа Рамбо, за да е наясно, че Щатите са водещата супер сила в света.
Независимо дали на на някой му харесва това, или не. ;)
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 ное 2011 21:36

RAYAN написа:
Да се сръвняват военно Иран и САЩ е като да се сръвняват Миньор Раднево и Барселона.
Не е нужно човек да гледа Рамбо, за да е наясно, че Щатите са водещата супер сила в света.
Независимо дали на на някой му харесва това, или не. ;)

САЩ са медиен герой и С.Корея им го показаха(не намесвай политически строй,симпатии и антипатии,става дума за военно противопоставяне).Когато се издървиха на САЩ им се дръпна л..ното,а когато една държава притежава и ядрено оръжие,което може да достигне територията им,може да е спокойна за суверинитета си.И не ми казвай за ядрено оръжие в еди какви си ръце,единствената държава,която го е изсползвала и то с/у мирно население(Хирошима,Нагасаки) е САЩ.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 ное 2011 21:54

е Америка не е абсолютното зло на света! Но е факт, че нещо много почнаха да се заиграват :? Мисля, че Свинския залив и Виятнам им държат влага и ще проявят признаци на поумняване. С каква армия разполага Иран и с какво е въоръжена си знаят те! САЩ със сигурност не са най-добрите воюващи и доста им се подиграват за различните им военни операции, но в съвременния глобален свят те разполагат с най-мобилната армия в целия свят, защото имат бази на всякъде! Това е голямото преимущество на САЩ ! Ако трябва да се водят по-дълги сражения обаче може да гризнат дървото! Да не говорим, че персите имат съвсем друго самочувствие и култура от талибаните ;)

ПП Мда иранците са персите !
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”