Подкрепа за Димитър Димитров - Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1878
Контакти:

Re: Какво става с Херо?

Мнениеот 1878 » 07 окт 2011 15:13

Другата седмица всички на стадион "Лазур" трябва да покажат подкрепа и уважение към големия Херо , защото той е дал много и на "Черноморец" и на "Левски".
Той ще е на стадиона , за да затвори устите на всички жалки мишоци , които го набедиха , че бяга нарочно от мача , че щял да ляга на "Левски" и т.н.
Сигурен съм в интелекта на синята общност и в Бургас и в цялата страна - ДА ПОДКРЕПИМ ЕДИН ГОЛЯМ ТРЕНЬОР В ТРУДЕН МОМЕНТ.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 окт 2011 15:22

Длъжни сме. Резултата от мача не ме интересува вече. Отивам на мача заради Херо... и все пак - нека изчакаме завръщането му от Австрия. Нека и официоза на отбора ни осветли след това. Това е лична трагедия, но аз знам какви сили и надежди вдъхва една голяма подкрепа от всички нас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 окт 2011 17:57

hristo1306 написа:Споко бре хора ! Бъдете позитивно настроени ! Не може едно малко "раченце" и то добронамерено, да победи акула като Херо !

+1919

Херо, с теб сме!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 окт 2011 18:00

Oще не е потвърдено нищо така че може да не е толкова тежко.Херо е мъжкар и няма да се даде на каквото и да е заоляване.Момчетата трябва да играят за него срещу Левски!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 окт 2011 19:35

Не, не мога или не искам да повярвам, че е болен от най-коварната болест ...
Дано се окаже нещо не толкова сериозно ... Успех Херо, с теб сме !
П.С: Нека някой от фенклуба да направи някакъв транспарант в негова подкрепа. :)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 окт 2011 19:59

Към феновете на Нефтохимик:Имам съвсем сериозно питане! Помислете добре преди да отговорите с "НЕ!"...Искате ли да се организираме и да отидем на мача ПСФК Черноморец-Левски? Мисля че сега е момента феновете на Нефтохимик да покажат на града че не са хулигани и лумпени.Херо може да е всякакъв,може и да има грехове спрямо нашия отбор,но все пак той ни вкара в А група през 1994,той спечели среброто и купите на ПФЛ,той ни изведе в Европа,той разнебити Левски с 5:1 и 4:1........Ще останем ли безучастни към една човешка(не треньорска) съдба???
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 окт 2011 20:10

Не смятах да пиша в темата ... тъпо ми е , че това може да се окаже истина . Още повече , че се познавам лично с Херо . НО ... искам да призова тези които ще ходят на стадиона . Нека да изчакат официално изявление от клуба , или от Херо . И тогава да се опъват плакати . Аз все още се надявам , да е някакво недоразумение .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 окт 2011 23:00

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Към феновете на Нефтохимик:Имам съвсем сериозно питане! Помислете добре преди да отговорите с "НЕ!"...Искате ли да се организираме и да отидем на мача ПСФК Черноморец-Левски? Мисля че сега е момента феновете на Нефтохимик да покажат на града че не са хулигани и лумпени.Херо може да е всякакъв,може и да има грехове спрямо нашия отбор,но все пак той ни вкара в А група през 1994,той спечели среброто и купите на ПФЛ,той ни изведе в Европа,той разнебити Левски с 5:1 и 4:1........Ще останем ли безучастни към една човешка(не треньорска) съдба???

Браво,човече !!!! И без това сме си близки двата отбора за да се мразим,а и човека Херо и треньора Херо са различни неща!!!Благодаря ти!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 07 окт 2011 23:54

Ще е хубаво да се отвори нова тема. В нея да се информират феновете на Нефтохимик и Черноморец по въпроса за създадената организация. Ще е трогателно и със сигурност един пълен стадион и обединени фенове ще стопли сърцето на БУРГАЗЛИЯТА ДИМИТЪР ДИМИТРОВ- ХЕРО. Твърдо зад тази идея съм. Надявам се феновете на футбола да се обединят в тази кауза.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 окт 2011 14:02

Отдавна говоря и МИЛЕЯ за това. Забравяме за президента Събев, забравяме за клубните пристрастия и омраза ( аз никога съм ги имал) и нека бъдем единни в моралната подкрепа за Херо. Човека Димитър Димитров. Ние бургаските фенове му го дължим.
ПС: Тази нощ летя за Англия, връщам се в петък преди мача. Ще се опитам да бъда в течение на нещата...Ако има някаква организация съм готов да съдействам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Свободна зона”