Взривиха колата на журналиста Сашо Диков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Взривиха колата на журналиста Сашо Диков
Плюйте си плюйте си аз съм с ГЕРБ до край.След снощи съм вече съм решил,гласувам за Росен Пневнелиев

Спомнете си как убиха Мишо Бирата месеци след като името му злепостави Бойко Борисов и Георги Първанов.
Няма какво да ни учудва в България. Тук няма истинска демокрация. Има милиционер-капитализъм.
Сашо Диков критикува управляващите. Явно искат да го сплашат и да му запушат устата.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Спомнете си как убиха Мишо Бирата месеци след като името му злепостави Бойко Борисов и Георги Първанов.
Няма какво да ни учудва в България. Тук няма истинска демокрация. Има милиционер-капитализъм.
Сашо Диков критикува управляващите. Явно искат да го сплашат и да му запушат устата.
Да ама самият той,казва,че не е властта виновна защотоцелта е била същата власт да бъде злпоставена.
- rocknrolla
- Контакти:
"Взривното вещество било към 1 кг тротилов еквивалент, разказа тази сутрин самият Сашо Диков по телевизиите. Той не го свързвал с нищо, нямало готвена сензация в медията, в която работел, освен призива да призове всички да гласуват, защото изборите са важни. "В България решат ли да приключат с теб, приключват", констатира той и каза, че няма да поиска охрана. И бил доволен от работата на полицията досега. Но напомни, че идентичния случай с взрива пред в. "Галерия" не бил разкрит. Две цели очерта и Диков по НТВ - сплашване и съвпадение с посещенията на Барозу и Бузек. Той чакал 9 месеца да бъдат хванати бомбаджиите и други престъпници. Диков побърза да каже, че колата му е застрахована в Лев Инс, дружество на Ал. Петров и затова очаквал да почнат съответните приказки. Диков се пазел с честно и коректно вършене на занаята".
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Край нямат комунистическите номера. Когато в Бг бяха еврокомисари за Шенген взривиха "Галерия'...сега ЕНП има изнесено заседание в Сф и се чака холандски представител за Шенген..и оп изненада колата на Сашо Диков. Не мислете хората за толкова прости....
Бомбата която е избухнала е не поставена от хора свързани с власта,а това е дело на хора които целят да компроментират ГЕРБ и колкото и да плюят по тях победителя ще бъде един и това е БОЙКО И НЕГОВАТА ПАРТИЯ.НАКА САШО ДИКОВ ПРОДЪЛЖИ ДА ВЪРШИ РАБОТАТА СИ КАКТО ДО СЕГА.
koccceee написа:Бомбата която е избухнала е не поставена от хора свързани с власта,а това е дело на хора които целят да компроментират ГЕРБ и колкото и да плюят по тях победителя ще бъде един и това е БОЙКО И НЕГОВАТА ПАРТИЯ.НАКА САШО ДИКОВ ПРОДЪЛЖИ ДА ВЪРШИ РАБОТАТА СИ КАКТО ДО СЕГА.
оффф пак световна конспирация, и Мишо Бирата се самоуби да злепостави ББ
- rocknrolla
- Контакти:
Не харесвам Бареков,нищо особено като журналист,но тази сутрин само той каза неща,за които другите говорят с недомлъвки.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7cVx2gbLQ-s&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Това, което се случва е недопустимо и цинично. Грозна политическа атака с цел да се злепостави управляващата партия! Защо са се прицелили в Сашо Диков? Защото е известен журналист, казва нещата такива какви то са, критикува властта, отразява всякакви събития съпроводени с коментар, който би засегнал нечии интереси. Ето затова той е много удобен, защото се знае, че след инцидента ще се вдигне шум и той ще започне да повтаря как живеем в "милиционерска държава" и че "Цветанов е едно недоразумение". Колко удобно да се компрометира предизборно управляващата партия. Много жалко, че подобни действия могат да отнемат човешки животи! 

milen.hristov написа:Плюйте си плюйте си аз съм с ГЕРБ до край.След снощи съм вече съм решил,гласувам за Росен Пневнелиев
Ти явно не си в час
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder