Levski 1914 написа:Thsmith написа:Тони Шумахер написа:Интересно преди 10.11.1989г. как пазарувахме ? С платнените торби и мрежите! Еееее , оцеляхме , значи не е страшно

Интересно преди 1789 как са ходили хората с галоши... и са оцелели. Дай тогава и ние да ходим с галоши, а?
И с това сравнение с галошите искаш да кажеш, че всичко модерно е хубаво, така ли? ...по-нагоре си написах мнението "Трябва да се научим да си пазим природата!".
[offtopic]Не искам да се заяждам с теб, защото си един от интелигентните форумци, но това сравнение ме уби, честно![/offtopic]
Искам да кажа, че света се развива... и пътят е към по-голямо удобство за човека, а не обратното...
Аз разбриам пазенето на природата в изхвърлянето на боклука в кофата.. Не си хвърлям боклуците на улицата или през балкона... Така и смятам, че трябва да прави човек... но съм твърдо против опитите чрез данъци да ни накарат да правим нещо което не искаме... Преди един месец слушах една г-жа не и помня името която разправяше, че правилтеството се бори срещу тютюнопушенето като въвежда налози

Значи караш някой да си плаща повече за това, че си вреди на здравето... ебати борабата с извинение. Просто го изнудваш и ограбваш. Тук вървим пак по същата логика... ще плащате повече за ваше добро"
И като сте тръгнали да защитавате тази теза ... колко от вас си носят торби и етк неща в магазина? Аз в интересна истинатан е си спомням да съм виждал някой в супермаркета да си изкарва своя торбичка и да си слага там нещата... Ако защитавате една теза го правете нагледно, а не с удобрително кимане за допълнителни налози...
Няма такова нещо като "
Ще плащаш повече за твое добро"