Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Гриша Ганчев ще продава най-евтината кола в Европа

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2011 23:08

Blagoy написа:И Батков и боклуджиите са си пестели от закуските, завалийките...

Е да,де...Ама Батков,поне,не пробутва китайски боклуци.И не съм чул на Батков да му отвличат "Ангел Бончев",нали?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 сеп 2011 00:03

blue avalanche написа:
Blagoy написа:И Батков и боклуджиите са си пестели от закуските, завалийките...

Е да,де...Ама Батков,поне,не пробутва китайски боклуци.И не съм чул на Батков да му отвличат "Ангел Бончев",нали?

Кой е президентът на Левски, та Батков да има Ангел Бончев?

Отвличат се хора, от които може да се "изцеди" нещо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 25 сеп 2011 09:21

Tommi написа:
Levskar_90 написа:какъв ли е боклук колата :lol:

Аз съм виждал пикапа и не ми допадна :lol: Може би и с другите модели ще е така. :mrgreen:

Не ти харесва защото Ганчев ще ги прави. Ех много го мразите този човек.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 25 сеп 2011 09:22

BLUE CHAMPIONS написа:За футболен бос- не става!
За бос с контрабандата на захар - не става!
А дано да случи най сетне с евтините пикапи и освободи от присъствието си футболна България ;)

И вие дано освободите българския футбол от вашето синьо отборче.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 25 сеп 2011 09:26

blue_lagoon написа:Колата е пародично недъгава. На Автосалона през юни я видях. Всичко по нея е китайско. 6800 евро е цената без ддс и без основни екстри,това е базова цена. На тази базова цена в този клас има много други коли. И Дачия е доста по добър автомобил. Те поне слагат прекрасните мотори на Рено. На картата на световното автомобилостроене няма такава кола. 13500 лева с ддс 15200 ,и със задължителните екстри ,като еърбеци,климатик,централно,металик и др. отива към 18500. На тази цена взимаш Клио,Туинго,Корса,Дачия,Лада,Фокус,Ц-2 , Пунто,дори Браво,Киа Пиканто,Хюндай И-2 и др. Няма място за сравнение. А като тръгнеш да я продаваш тая щайга? Защо не ползувате Пфоне/китайския аи фон,или Самсонг а не Самсунг? Не бъркайте китайска сглобка на световни марки с тяхна си изработка. Много фирми ползуват евтината китайска работна ръка ,но продукта си е техен. Ако пък искате от местен ловешки патриотизъм си я карайте. Аз съм чувал за Бмв,Мерцедес,Mazda, Renault,Toyota и т.н. Чувал съм и за Левски ;)

Не ти харесва защото ще се прави в завод на Ганчев. Вие говедата сте много злобни човечета.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 25 сеп 2011 09:29

blue avalanche написа:
pomiqrat написа:
Като му извадят кирливите ризи нали сами ще си извадят собствените ризи, гейний. Като го гледам усмивката му никога не му пада от лицето и може да си позволява да се гаври и със съда.

Колко работни места си осигурил за гражданите на България, гъзи? С какво помогна на българския спорт, а? Ако не беше Гришата борбата щеше да е като щангите. Какво те бърка кой какви пари му е дал? Имаш ли доказателства, че изобщо някой нещо му е дал? Като не си ставал за нищо как да ти дадат на теб? Не всеки може да прави пари от парите. Не е важно от къд еимаш апри, а какво си направил с тях.

"Като му извадят кирливите ризи нали сами ще си извадят собствените ризи, гейний."
Искаш да кажеш,че той ИМА "кирливи ризи",просто не се е намерил някой,който да му ги извади.Правилно ли съм разбрал?В този ред на мисли,Кюлев си отиде от този свят ПРЕДИ да му извадят "кирливите ризи".Капиш?
" Ако не беше Гришата борбата щеше да е като щангите."
И Васил Илиев,и Илия Павлов,и Георги Илиев наливаха пари в спорт.Е,и?Това направи ли ги по-чисти?
"Какво те бърка кой какви пари му е дал? Имаш ли доказателства, че изобщо някой нещо му е дал?"
Не-е-е,моля ти се!Скромното борче Г.Ганчев е пестяло от закуски,а,когато това не стигнало,си заложило медалчето и те така... ;)

Писна ми от злобни говеда. Е Ганчев не съм чул да бъде в ДКМС като вашия Борат.

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Мнениеот tendulkar » 29 сеп 2011 20:08

Първите модели коли, които ще се произвеждат в България, станаха сензацията на Автомобилен салон Пловдив, съобщиха от панаира. На Международния технически панаир дадохме старт на продажбите, а само за два дни имаме над 50 заявки, заяви Кирил Георгиев, мениджър в „Литекс моторс“.
Компанията ще прави автомобили на китайската марка „Great Wall” в завода си край село Баховица. Очаква се до края на годината да започне пробното производство. Още отсега обаче интересът е много голям, твърди Георгиев. По време на изложението в Пловдив, което ще продължи да 1 октомври, фирмата дава безплатни бонуси на клиентите си. Те могат да избират между фабрична газова бутилка или застраховка - „Автокаско“ и „Гражданска отговорност“.
Първите родни коли ще слязат от конвейера на цени, съобразени с местния пазар. Масовият градски модел „Voolex“ ще струва 15 990 лева с всички екстри, най-евтините джипове „Hover“ ще са по 28 699 лв. с ДДС и екстри, а цените на пикапите започват от 24 000 лева.
Огромен е интересът към новия джип „Range Rover Evoquel Si4“, заявиха от фирмата изложител „Мото Пфое“. Елегантният автомобил в ярко червен цвят привлича вниманието и 5-6 посетители са пожелали да го вземат веднага. Над 10 вече са заявките за покупки. За новия „Jaguar XF” също има клиенти, тъй като цената му е под 100 000 лева, а лимузината от същата марка, която предлагаме, е най-дългата в своя клас, казаха от „Мото Пфое“.
Новите модели на „Ситроен“ - DS4, C4 и C3, също не оставят безразлични автолюбителите. За два дни са продадени 11 броя, казаха от фирмата. На нейния щанд има и лекотоварни автомобили, които са най-продаваните през последните 3 години.
Различни бонуси и отстъпки между 10% и 30% предлагат участниците в Автомобилен салон Пловдив по време на изложението. На 1 октомври в 13 часа ще стане ясно името на късметлията, който ще получи награда от томболата с анкетни карти. Той може да избира между 9 модела леки коли и едно АТВ.

http://www.spekulanti.com/industrii-avt ... iia_panair

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Re: Автомобилите на Литекс Моторс - хит на Пловдивския панаир

Мнениеот tendulkar » 29 сеп 2011 20:12

Едно нещо, което не може да му се отрече на Гришата е, че има нюх за бизнес. Един от първите, които успя да вкара прословутите китайски инвестиции. Сега остава и да вървят тия пущини. Хоувъра знам, че е популярен в Италия, но тука не знам как ще се погледне китайска кола от тоя клас.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 29 сеп 2011 20:17

видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочини ;) по добре да си взема една лада 1500 и да си я карам :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 29 сеп 2011 20:25

Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочини ;) по добре да си взема една лада 1500 и да си я карам :lol:

Не ми се вярва много много :lol: Каквото и да е новата кола си е нова ;)

Върни се в “Свободна зона”