Blagoy написа:И Батков и боклуджиите са си пестели от закуските, завалийките...
Е да,де...Ама Батков,поне,не пробутва китайски боклуци.И не съм чул на Батков да му отвличат "Ангел Бончев",нали?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blagoy написа:И Батков и боклуджиите са си пестели от закуските, завалийките...
blue avalanche написа:Blagoy написа:И Батков и боклуджиите са си пестели от закуските, завалийките...
Е да,де...Ама Батков,поне,не пробутва китайски боклуци.И не съм чул на Батков да му отвличат "Ангел Бончев",нали?
Tommi написа:Levskar_90 написа:какъв ли е боклук колата
Аз съм виждал пикапа и не ми допаднаМоже би и с другите модели ще е така.
BLUE CHAMPIONS написа:За футболен бос- не става!
За бос с контрабандата на захар - не става!
А дано да случи най сетне с евтините пикапи и освободи от присъствието си футболна България
blue_lagoon написа:Колата е пародично недъгава. На Автосалона през юни я видях. Всичко по нея е китайско. 6800 евро е цената без ддс и без основни екстри,това е базова цена. На тази базова цена в този клас има много други коли. И Дачия е доста по добър автомобил. Те поне слагат прекрасните мотори на Рено. На картата на световното автомобилостроене няма такава кола. 13500 лева с ддс 15200 ,и със задължителните екстри ,като еърбеци,климатик,централно,металик и др. отива към 18500. На тази цена взимаш Клио,Туинго,Корса,Дачия,Лада,Фокус,Ц-2 , Пунто,дори Браво,Киа Пиканто,Хюндай И-2 и др. Няма място за сравнение. А като тръгнеш да я продаваш тая щайга? Защо не ползувате Пфоне/китайския аи фон,или Самсонг а не Самсунг? Не бъркайте китайска сглобка на световни марки с тяхна си изработка. Много фирми ползуват евтината китайска работна ръка ,но продукта си е техен. Ако пък искате от местен ловешки патриотизъм си я карайте. Аз съм чувал за Бмв,Мерцедес,Mazda, Renault,Toyota и т.н. Чувал съм и за Левски
blue avalanche написа:pomiqrat написа:
Като му извадят кирливите ризи нали сами ще си извадят собствените ризи, гейний. Като го гледам усмивката му никога не му пада от лицето и може да си позволява да се гаври и със съда.
Колко работни места си осигурил за гражданите на България, гъзи? С какво помогна на българския спорт, а? Ако не беше Гришата борбата щеше да е като щангите. Какво те бърка кой какви пари му е дал? Имаш ли доказателства, че изобщо някой нещо му е дал? Като не си ставал за нищо как да ти дадат на теб? Не всеки може да прави пари от парите. Не е важно от къд еимаш апри, а какво си направил с тях.
"Като му извадят кирливите ризи нали сами ще си извадят собствените ризи, гейний."
Искаш да кажеш,че той ИМА "кирливи ризи",просто не се е намерил някой,който да му ги извади.Правилно ли съм разбрал?В този ред на мисли,Кюлев си отиде от този свят ПРЕДИ да му извадят "кирливите ризи".Капиш?
" Ако не беше Гришата борбата щеше да е като щангите."
И Васил Илиев,и Илия Павлов,и Георги Илиев наливаха пари в спорт.Е,и?Това направи ли ги по-чисти?
"Какво те бърка кой какви пари му е дал? Имаш ли доказателства, че изобщо някой нещо му е дал?"
Не-е-е,моля ти се!Скромното борче Г.Ганчев е пестяло от закуски,а,когато това не стигнало,си заложило медалчето и те така...
Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта