Мнения за Алекси Сокачев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Мнения за Алекси Сокачев

Мнениеот sMotLiO » 29 сеп 2011 03:15

haha написа:
dxl написа:
ПС: Преди няколко години даваха Бундеслигата по Евроком Пловдив - там имаше едни образи - Влади... някакъв си и Стойчо... някакъв си. Тия бяха уникални.
Много мразеха Байерн и всячески го показваха - например ако свирят очевидна и реална засада за друг отбор, играещ срещу Байерн - те редовно си казваха: "Еми не виждам какво свири тука съдията, няма засада!"
Имаха и други: "В момента около Бордон не се стой просто! Така мята ръцете си, като е с топката..." , а другия: "Да, като вятърна мелница е."
"За тоя удар на село дават дамаджана вино"
Един път на Томас Шааф му казаха Чаршааф. Даже не знам дали се усетиха. Явно често си се бъзикат така извън ефир и се изпуснаха.

Редовното им беше единия да си спре микрофона и да се изкашля мощно, без да се съобразява, че оня до него е с пуснат микрофон и си коментира...

Във форума на Байерн имаше 20-30 страници с техни изцепки...

Ооооо,помня ги тези двамата бяха уникални образи.Относно отношението им към Байерн,спомням си,че в един мач на "Баварците" дадоха дузпа на Лука Тони и единия от коментаторите каза:"В България това се нарича дузпа Велизарка" :lol: :lol: :lol:

За първи път ги чувам,но ми изглеждат като големи пичове :mrgreen: :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 29 сеп 2011 07:27

Как може да има хора, които да го харесват тоя истерик?!?
Така дразни, че не се трае, аз също бих изключил звука, ама то мач без звук може ли? Отделно, че той е свръх неподготвен. Не разбира играта, ама грам. Как може да каже, че Адриано нямал място в състава на Барса, тоя повече и от Гуардиола ли взе да разбира?
И да крещи при всяко слизане към вратата, центриране или случаен удар. Жена ми най-редовно ми прави забележка, че много викал тоя, да съм намалял звука. А аз го държа почти на минимум. Но както писа някой преди мен, всичко живо е връзкар в тия медии. Или комплексар.
Благодаря на този, който отвори темата, най-накрая да мога публично да изкажа недоволството си.
Иначе според мен, единствените професионални коментатори са в Диема. Уникални са, пълен професионализъм. Тези, дето ги сравняват със Скай спортс пък не мога да ги разбера. Ама така е - българина все е недоволен, мрънка или завижда.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 сеп 2011 07:48

Не мога да го понасям...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 29 сеп 2011 09:03

dxl написа:
ПС: Преди няколко години даваха Бундеслигата по Евроком Пловдив - там имаше едни образи - Влади... някакъв си и Стойчо... някакъв си. Тия бяха уникални.
Много мразеха Байерн и всячески го показваха - например ако свирят очевидна и реална засада за друг отбор, играещ срещу Байерн - те редовно си казваха: "Еми не виждам какво свири тука съдията, няма засада!"
Имаха и други: "В момента около Бордон не се стой просто! Така мята ръцете си, като е с топката..." , а другия: "Да, като вятърна мелница е."
Един път на Томас Шааф му казаха Чаршааф. Даже не знам дали се усетиха. Явно често си се бъзикат така извън ефир и се изпуснаха.

Редовното им беше единия да си спре микрофона и да се изкашля мощно, без да се съобразява, че оня до него е с пуснат микрофон и си коментира...

Единият от коментаторите се казва Владо Григоров, колега ми е в момента в една медия. В голяма грешка си! Болен фен на Байерн Мюнхен е! И на Локо Пловдив де.....

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 29 сеп 2011 09:29

Изключителен непрофесионалист. Дразнещ глас, особено когато се развика. Ниска компетентност относно играта. Снощи превключвах и на другите два мача и веднага се усещаше разликата в коментаторите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2011 09:39

Към Ливърпул е много пристрастен иначе не ме дразни ..........

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 29 сеп 2011 10:45

Как може ви дразнят, най-яките шпикери... Алекси е адският пич и по цял свят коментаторите са гръмогласни и истерични. Не може всички да са скучни статисти като тия от Диема... Да ми говори, тва беше 1-ва победа на Норич от 56-та година... Кво ме интересува, или кви рекорди чупи Ман Ютд. Като не можеш да коментираш мача и не знаеш кво да кажеш за него, просто се откажи...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2011 11:05

Винаги изпада е делириум, когато Юнайтед губи :lol: Повече даже, от колкото неговия любим Ливърпул печели....

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 сеп 2011 12:03

Адски много ме дразнят и двамата. Заради тях почти се отказах да гледам ШЛ по Босфор ТВ и търся в нета линкове с лайв-стрийминг. Имам чувството, че през повече от половината мач мълчат. По време на мълчанието им се чува сумтене и подсмърчане на микрофоните, от време на време някое покашляне и потропване с предмет (вероятно химикалка) върху стъклената повърхност на бюрата им. Това ако не е дразнещо... Алекси Смукачев врещи като заклан. А да не говорим, че няма и правилна дикция и казва "у" вместо "о". Пример- Кристияну Руналду, вместо Кристияно Роналдо. Отделно се превзема адски много. Васил Делов е по-малко дразнещ, но предполагам подсмърчането и покашлянето са негово дело :lol: Двамата нямат и усет към ситуациите. Например, съдията е дал нарушение в атака, те твъдят, че имало засада...

Иначе не се сещам за добри коментатори по българските телевизии. Тия от БНТ няма и да ги коментарирам, те са истинска пародия. Илиян Енев, който коментира българските мачове (преди по БТВ Екшън, сега се премести в ТВ7) е що-годе добър коментатор- има ясна дикция и недразнещ глас, добър стил на коментиране- без резки избухвания като Смукачев. Коментира самите мачове с ентусиазъм през цялото време, а при интересни ситуации повишава децибелите, но не чак толкова осезаемо, че да е дразнещо. Но пък изключително много му личат левскарските пристрастия.

В началото БТВ като почнаха да дават ШЛ коментираха Томислав Русев и Николай Александров. И тогава беше като че ли най-добре- кометираха си добре, пускаха и по някой свеж лаф от време на време.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 сеп 2011 14:00

Muscarin написа:
dxl написа:

Единият от коментаторите се казва Владо Григоров, колега ми е в момента в една медия. В голяма грешка си! Болен фен на Байерн Мюнхен е! И на Локо Пловдив де.....

В радио Пловдив,може би...Тия двамата ги слушах с голям кеф.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Свободна зона”