Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Proteccao
Контакти:

Re: Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!

Мнениеот Proteccao » 12 авг 2011 22:55

Proponents of sungazing claim increased energy levels and decreased appetite; as with other forms of inedia, this claim is not considered credible due to the lack of scientific studies confirming it.

Sungazers claim their eyes are capable of converting sunlight into energy for their bodies. They claim the methodology is similar to photosynthesis.

Явно никой не е доказал, че това е възможно... а практикуващите си мислят, че това е нещо като фотосинтеза. Може и да са полезни, трябва да проверим дали издишват чист кислород. Също трябва някой биолог да обясни за какво им е на растенията хлорофил, при положение че някакви индийци си създават захари и без него. (Не гледайте прекалено дълго в слънцето, може да развиете диабет)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 авг 2011 23:00

Спокойно,Цецо Василев не пести сили и средства и след парите вложени за селекция и НОВИЯ рейс,сега ще прави нов стадион :lol: :lol: То май това за слънцето е по-достоверно,или поне на много правилно място задаваш въпроса си :lol:[/quote]
Има пари човека ще дава.Дават и вашите мачове по неговата телевизия и получавате доста пари от това.Излиза че и вас спонсорира:lol: Не е като Коко да няма пари и да кара юношите да играят в уговорени тото мачове :oops:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 23:00

Proteccao написа:Proponents of sungazing claim increased energy levels and decreased appetite; as with other forms of inedia, this claim is not considered credible due to the lack of scientific studies confirming it.

Sungazers claim their eyes are capable of converting sunlight into energy for their bodies. They claim the methodology is similar to photosynthesis.

Явно никой не е доказал, че това е възможно... а практикуващите си мислят, че това е нещо като фотосинтеза. Може и да са полезни, трябва да проверим дали издишват чист кислород. Също трябва някой биолог да обясни за какво им е на растенията хлорофил, при положение че някакви индийци си създават захари и без него. (Не гледайте прекалено дълго в слънцето, може да развиете диабет)

Как може да не вярваш на учените от НАСА :o Ами те са от НАСА, всичко казано от тях трябва да е постулат в науката, а ти търсиш причини за фотосинтезата.Аз фотосинтезирам, когато ме поливат с бира... и такава листна маса съм развил....Стогодишен дъб може да ми завиди на короната 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 23:02

костенурк написа:Спокойно,Цецо Василев не пести сили и средства и след парите вложени за селекция и НОВИЯ рейс,сега ще прави нов стадион :lol: :lol: То май това за слънцето е по-достоверно,или поне на много правилно място задаваш въпроса си :lol:

Има пари човека ще дава.Дават и вашите мачове по неговата телевизия и получавате доста пари от това.Излиза че и вас спонсорира:lol: Не е като Коко да няма пари и да кара юношите да играят в уговорени тото мачове :oops:[/quote]

Има ли шанс да не окъкате тази тема?
Как не усещате поне малко иронията бре?Що за хора сте?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 12 авг 2011 23:03

Кашчей написа:
Proteccao написа:Proponents of sungazing claim increased energy levels and decreased appetite; as with other forms of inedia, this claim is not considered credible due to the lack of scientific studies confirming it.

Как може да не вярваш на учените от НАСА :o Ами те са от НАСА, всичко казано от тях трябва да е постулат в науката, а ти търсиш причини за фотосинтезата.Аз фотосинтезирам, когато ме поливат с бира... и такава листна маса съм развил....Стогодишен дъб може да ми завиди на короната 8-)

Интересното е, че тоя индиец дето живее 8 години така и вода не пие :D Във вените му сигурно има поток от фотони, вместо кръвни телца

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 23:04

Proteccao написа:
Кои са тези учени? Намери ми публикация на някой учен, доказваща че може да се живее само на светлина, в някое авторитетно научно списание и ще ти повярвам... даже ще премина на тази диета. Иначе и аз мога да си направя един сайт и да напиша, че според "учените" средната продължителност на живота ще се увеличи с 30 години ако хората ядат кисело мляко точно в 9:47 всяка сутрин.

Като толкова те вълнува тази тема, достатъчно съм насочил какво да се търси в гугъл, дай сега специално за теб да ти го търся, да ти го цитирам...е няма как да стане :) ако не вярваш в това, аз абсолютно по никакъв начин не се опитвам да убеждавам някого в противното. влязох тук просто да напиша,че това нещо е известно отдавна и двама ,трима с камъни ще ме убиете защото просто ми е попадала тази информация и не ми е непозната :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 авг 2011 23:10

Proteccao написа:
Интересното е, че тоя индиец дето живее 8 години така и вода не пие :D Във вените му сигурно има поток от фотони, вместо кръвни телца

Ми то на него и сърце не му трябва тогава.. и черен дроб, нито стомах, нито бели дробове....Като няма кръв, какво ще обогатява с кислород сърцето.Като не му трябва на него кислород, белите дробове само място заемат.Като няма кръв и черният дроб е излишен, защото няма какво да пречиства.пъ и що ли му е стомах, като приема енергията през кожата си и няма нужда от праработване.. най-много някой алтернатор да има там.. да прави правата енергия в променлива, та поне да може да върви човекът, не само направо, а и със завои.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 12 авг 2011 23:11

BLUE CHAMPIONS написа:
Proteccao написа:
Кои са тези учени? Намери ми публикация на някой учен, доказваща че може да се живее само на светлина, в някое авторитетно научно списание и ще ти повярвам... даже ще премина на тази диета. Иначе и аз мога да си направя един сайт и да напиша, че според "учените" средната продължителност на живота ще се увеличи с 30 години ако хората ядат кисело мляко точно в 9:47 всяка сутрин.

Като толкова те вълнува тази тема, достатъчно съм насочил какво да се търси в гугъл, дай сега специално за теб да ти го търся, да ти го цитирам...е няма как да стане :) ако не вярваш в това, аз абсолютно по никакъв начин не се опитвам да убеждавам някого в противното. влязох тук просто да напиша,че това нещо е известно отдавна и двама ,трима с камъни ще ме убиете защото просто ми е попадала тази информация и не ми е непозната :)

Известно е отдавна, че има наивници които вярват във всякакви прикази (за справки виж в Библията). В гугъл (а и никъде другаде) няма да намериш НАУЧНА статия за този измислен феномен и ако твърдиш, че можеш с удоволствие ще я прочета. А ако не можеш, значи вярваш на всичко което прочетеш, независимо какъв е източника и дори не се опитваш да намериш доказателства... а това не говори много за интелекта ти. Бог да те благослови.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 авг 2011 23:26

Proteccao написа:
Известно е отдавна, че има наивници които вярват във всякакви прикази (за справки виж в Библията). В гугъл (а и никъде другаде) няма да намериш НАУЧНА статия за този измислен феномен и ако твърдиш, че можеш с удоволствие ще я прочета. А ако не можеш, значи вярваш на всичко което прочетеш, независимо какъв е източника и дори не се опитваш да намериш доказателства... а това не говори много за интелекта ти. Бог да те благослови.

Ваааай, чак и интелекта ми намеси :o АБЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ??? не те знам и не ме интересува къв си и кой си, но може да прочетеш нещо написано от доц. д-р Добромир Иванов Йорданов http://dobromirj.wordpress.com/2011/03/30/sun-gazing/
същия е и преподавател в университет. аз не твъдя това,което той твърди!,представям си какво ще кажеш за неговия интелект :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 авг 2011 23:32

Аз пък съм гладувал 15 дена ( не съм похарчил и 1 стотинка за тея дни) , само на вода и хляб и без никакъв комп , ставам , разхождам се и лягам , много ми беше яко :lol: и така се пречиства организма
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”