Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rocknrolla
- Контакти:
Re: Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !
Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- rosen_ganchev
- Контакти:
Напълно подкрепям автора на темата все едно бяхме на предизборна кампания на ГЕРБ,да залата е супер нека да ни е честита но такова чудо не бях виждал от времето на Бай Тошо строени чинно и на всеки беше казано да се изкажат хвалебственни слова за бат Бойко как еди що си еди какво си

rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....
Така е,абсолютно неуважение към феновете във Варна.Да не говорим как другаря Борисов беше казал,че няма да стъпи на волейболен мач,докато е във Варна...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....
Да то понеже всички от София през всичките тези години се бяха втурнали до Варна да гледат волейболистите

Ами най-нормалното нещо е да се радваме на такава зала
На който не му харесва да не ходи там и да не я гледа по телевизията
Аз съм изключително щастлив , че си имаме нова и супер модерна зала и да ще я възхваляваме защото шибаните политици за 10г. един пирон не забиха , а сега вече си имаме цяла спортна арена 

Последна промяна от kokic1986 на 30 юли 2011 18:45, променено общо 1 път.
acmilan написа:rocknrolla написа:Фандъкова дръпна много смешна реч-софиянци ,радвайте се че повече няма да ви се налага да ходите до Варна и т.н....
Така е,абсолютно неуважение към феновете във Варна.Да не говорим как другаря Борисов беше казал,че няма да стъпи на волейболен мач,докато е във Варна...
Той май го беше казал заради Първанов, защото той не пропускаше мач за разлика от всички други управници ...
Не съм гледал и минута от откриването, нито ще гледам мача. Без да знам, че такава тема ще излезе, бях сигурен, че откриването на залата ще е част от кампанията на ГЕРБ. Нищо повече. Сега сигурно ще ги слушаме по новините за магистрали и какво ли още не. Лошото е, че тези хора, които си играят с търпението на всички, нямат алтернатива.
Всъщност това, което беше навремето, е вярно донякъде, но не трябва да се забравя, че почти нямаше бедни хора. Къщите бяха широко отворени и нямаше нищо откраднато.
Всъщност това, което беше навремето, е вярно донякъде, но не трябва да се забравя, че почти нямаше бедни хора. Къщите бяха широко отворени и нямаше нищо откраднато.
Последна промяна от hrclspr12 на 30 юли 2011 18:47, променено общо 1 път.
rosen_ganchev написа:Напълно подкрепям автора на темата все едно бяхме на предизборна кампания на ГЕРБ,да залата е супер нека да ни е честита но такова чудо не бях виждал от времето на Бай Тошо строени чинно и на всеки беше казано да се изкажат хвалебственни слова за бат Бойко как еди що си еди какво си![]()
![]()
А Свилен Нейков почти се разплака като каза името на ББ
А иначе - Залата наистана е добра,дано да е функционална и ДАНО ОТ ТУК НАТАТЪК СЕ ПЪЛНИ С ФЕНОВЕ НА СПОРТА, А НЕ НА ПОЛИТИКАТА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:rosen_ganchev написа:Напълно подкрепям автора на темата все едно бяхме на предизборна кампания на ГЕРБ,да залата е супер нека да ни е честита но такова чудо не бях виждал от времето на Бай Тошо строени чинно и на всеки беше казано да се изкажат хвалебственни слова за бат Бойко как еди що си еди какво си![]()
![]()
А Свилен Нейков почти се разплака като каза името на ББ
А иначе - Залата наистана е добра,дано да е функционална и ДАНО ОТ ТУК НАТАТЪК СЕ ПЪЛНИ С ФЕНОВЕ НА СПОРТА, А НЕ НА ПОЛИТИКАТА.
Свилен Нейков беше доста трогателен

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- david_villa
- Контакти:
Такува целуване на **** на Бойко не бях виждал. Много сладникава и тъпа програма по ТВ като цяло.