Европейския съюз - новият Съветски съюз?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Re: Европейския съюз - новият Съветски съюз?

Мнениеот chepishev73 » 22 юли 2011 13:07

Къде бихте предпочели да живеете ( говоря за стандарт на живот)- Норвегия (не е член на ЕС) или Гърция (член на ЕС).
Стандарта на живот не се определя от членството или нечленството в ЕС, а от самите хора в една държава.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 13:11

chepishev73 написа:
dunavfc написа:
chepishev73 написа:Пълни глупости, ама от където и да го погледнеш, си е баш така. Русия, като не е в ЕС, да не са зле? Иди да видиш там криза има ли???? :lol: ЕС та ЕС - голяма работа като сме в ЕС. И защо трябва да сме в някакъв "С"??

Ти си болен мозък бе :shock: Как може да сравняваш Русия с ЕС бе ненормалник ? Нямало криза в Русия,ей богу толкова си прост,че незнам има ли смисъл да ти обяснявам такива елементарни неща.Руснаците могат само да си мечтаят да имат стандарта Франция,Германия,Великобритания,Испания...Ти чул ли си някой нормален европеец да емигрира в Русия ? Знаеш ли,че там хората изобщо не живеят по-добре дори и от нас българите,дето сме последната дупка на кавала ?

Това, че ме наричаш и "болен мозък", и "ненормалник", и "прост", показва, че наистина точно ТИ няма смисъл да ми обясняваш "такивата елементарни неща". Сигурен съм, че не знаеш какъв е стандарта на живот на руснаците. Само не ми говори за бедните( от тях си има достатъчно и в ЕС). Мнението ти говори много за теб като личност и за начина ти на мислене (т.е. никакво мислене). Отиди и виж стандарта на живот в Русия (и не в Москва или Питер, както каза Великия Капитан преди теб) http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=93655&page=1

Искам точно и ясно да ми отговориш на два елементарни въпроси...

- Кои хора живеят по-добре,по-заможни са и имат по-висок стандарт на живот,образование,здравеопазване и т.н - Русия или Франция,Германия,Великобритания ?
- Руснаците ли имигрират в тези споменати държави или е обратното ?

Искаш ли аз да ти дам едни снимки от Казан ? Какво си ми подбрал центъра на Казан..Искаш ли да ти постна снимки от центъра на Варна,Русе или Пловдив ?

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 22 юли 2011 13:17

Дунавфк, ми те от Великобритания си купуват къщи в България на село. Значи ли това, че при нас се живее по-хубаво и здравеопазването ни е по-добро от това на GB? А снимки от центъра на Пловдив, София или Варна можеш и да ми постнеш - но нищо няма да ми покажеш :lol:

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 22 юли 2011 13:18

Странджата написа: И затова питам - защо от държави с висок стандарт в Европа не са членове на Евросъюза - Швейцария, Швеция, Монако, Монте Карло.

Швеция е член на ЕС, Норвегия не е! Монте карло е град в Монако!
Иначе страни като България на този етап от човешката история, много трудно биха могли да съществуват самосиндикално!
Отностно Русия (не СССР), страна към която може да изпитваме само респект и уважение...
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 13:22

chepishev73 написа:Дунавфк, ми те от Великобритания си купуват къщи в България на село. Значи ли това, че при нас се живее по-хубаво и здравеопазването ни е по-добро от това на GB? А снимки от центъра на Пловдив, София или Варна можеш и да ми постнеш - но нищо няма да ми покажеш :lol:

Не ми отговори на нито един от въпроси.Великобританците си купуват имоти в България по две прични.Първата причина е имоти за почивка,където да прекарват ваканциите си,другата причина поради която хората от Великобритания си купуват имоти тука е,че тук живота е много по-спокоен и особено хората които са се пенсионирали вече,тук си живеят като царе.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 13:24

Норвегия е въпрос на години да стане член на ЕС,постояно се правят референдуми там,така че въпрос на време е.Мисля си същото и за Щвейцария,въпреки че е супер неутрална държава,но тя и сега по-някакъв начин е в ЕС,защото спазва наредбите на Шенген,извършва търговия с страните от ЕС,така че е въпрос на официално подписване.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 22 юли 2011 13:32

Швейцария НИКОГА няма да влезе в ЕС.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2011 13:39

pumpo написа:Швейцария НИКОГА няма да влезе в ЕС.

Швейцария е един от първите членове на ЕС(може даже и да е един от основателите),но не е в еврозоната :!: Или с други думи си е запазила валутата,а не е приела еврото ;) Същото се отнася и за Англия.Правете разлика между Евросъюз и Еврозона :!:
Последна промяна от CTAHKO на 22 юли 2011 13:43, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юли 2011 13:43

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:
Човек,Русия е най-голямата страна в света ! С огромни ,невъобразими ресурси и въпреки това,Русия може да се сравнява с страни като Румъния,България,Естония,Чехия и т.н. Могът да се мечтаят,за стандарта на страните от топ 10 в ЕС. И кво като идват в България ? Ние не ходим ли на почивка в Гърци и Турция ?

Оле майко :lol:

Не ми казвай,оле майко,ами кажи кое не е вярно ?

Че кое е вярно :roll: Че в Гърция и Турция само българите ходят на почивка,а руснаците не могат да си го позволят :) :?: Ще сравняваш Русия с тези държави :lol: Ей тези всичките дето си ги изброил,преди една или две години им бяха спрели кранчето за газта :) Познай от кой :roll: Е не си мисли че от ЕС :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 юли 2011 13:46

За Англия е така, но Швейцария не е в ЕС.

Върни се в “Свободна зона”