Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 21:15
Pro-European написа:AC Milan,
Кой стои зад нея в момента нямам представа.
Човек, който е печелил по 25 000 евро на месец като комисар и големи обезщетения при напускането си - напълно публично при приключване мандата на комисар, може да си позволи да е независим. дори и чисто финансово.
ако Меги е Madam Yes, то нека си припомним, че тя беше главен преговарящ с ЕС. Резултат - България влезе в ЕС, факт. и по тази причина мога да работя в европейска институция, което в момента и правя.
Членството в ЕС е многократно по-важно от два реактора, 95% ще го отречат, водени от свещен националистически гняв, но останалите 5% мислещи - сред които слагам теб

, би трябвало да се съгласят.
Румен Христов не е кандидат, който да заслужава вот - много слаб избор на СДС, за които иначе вероятно, вероятно ще гласувам на следв. избори (засега поне мисля така). Малинов наистина щеше да е много силен кандидат.
Кунева в кои правителства беше главен преговарящ,министър по европейските въпроси и еврокомисар?Достатъчно е само да видиш членовете на Инициативния й комитет.Иначе,предполагам осъзнаваш,чия е основната заслуга България да е в ЕС и в момента да имаш хубава работа и лицата са от друго управление

Разбира се,че членството е голям успех,но България е имала само едно правителство,което можеше да казва не на американци,руснаци,европейци и т.н. и това е същото,което има основна заслуга за присъединяването

За Румен съм съгласен,не е това човекът,който може да е лицето на дясното,но все пак той е кандидатът и ще го подкрепя.Малинов е перфектната кандидатура,но предварителните избори минаха главно по чисто партиен вот,в някои части на страната организиран,също така...Аз лично бях за Надя Михайлова(Нейнски),но НИС на СДС избра Христов...
Последна промяна от
acmilan на 19 юни 2011 21:23, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.