Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 21:10

ROB HALFORD написа:И малко пояснения - Георги Първанов не е бил доносник (агент към 6-то управление), а научен работник свързан с македонската кауза (1-во управление). Той е работил за интересите на България, подобно на друг голям българин - Божидар Димитров.

ако е така, защо доносник Гоце не го обяви много преди това официално да бъде оповестено?
след като няма от какво да се срамува, да го беше сложил в биографията си.
агент Гоце е доносник от най-долен тип. Приключването на мандата му ще е като национален празник за Бг.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2011 21:13

acmilan написа:Аз гласувам от 2007 г.,но винаги съм се интересувал и съм бил на тези позиции.Колкото до гласуването,балотажът,може би,ще го пропусна...И аз съм на мнение,че е хубаво да се гласува,но няма как да подкрепя Кунева,кандидат на БСП или на ГЕРБ...Евентуално ако е Плевнелиев срещу комуняга или втората им непартийна кандидатура М.К.,може и да гласувам за него,но не съм решил. За кмет на Стара Загора,ще гласувам за синия кандидат,но тук е почти ясно,че ГЕРБ ще спечели без особен проблем.

Поздравявам те за позицията! Понякога трябва да се гласува въпреки всичко.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 юни 2011 21:14

Най-добрия министър който е имала България.Ако е кандидат за президент ще гласувам за него.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 21:15

Pro-European написа:AC Milan,
Кой стои зад нея в момента нямам представа.
Човек, който е печелил по 25 000 евро на месец като комисар и големи обезщетения при напускането си - напълно публично при приключване мандата на комисар, може да си позволи да е независим. дори и чисто финансово.

ако Меги е Madam Yes, то нека си припомним, че тя беше главен преговарящ с ЕС. Резултат - България влезе в ЕС, факт. и по тази причина мога да работя в европейска институция, което в момента и правя.
Членството в ЕС е многократно по-важно от два реактора, 95% ще го отречат, водени от свещен националистически гняв, но останалите 5% мислещи - сред които слагам теб ;), би трябвало да се съгласят.
Румен Христов не е кандидат, който да заслужава вот - много слаб избор на СДС, за които иначе вероятно, вероятно ще гласувам на следв. избори (засега поне мисля така). Малинов наистина щеше да е много силен кандидат.

Кунева в кои правителства беше главен преговарящ,министър по европейските въпроси и еврокомисар?Достатъчно е само да видиш членовете на Инициативния й комитет.Иначе,предполагам осъзнаваш,чия е основната заслуга България да е в ЕС и в момента да имаш хубава работа и лицата са от друго управление ;) Разбира се,че членството е голям успех,но България е имала само едно правителство,което можеше да казва не на американци,руснаци,европейци и т.н. и това е същото,което има основна заслуга за присъединяването :) За Румен съм съгласен,не е това човекът,който може да е лицето на дясното,но все пак той е кандидатът и ще го подкрепя.Малинов е перфектната кандидатура,но предварителните избори минаха главно по чисто партиен вот,в някои части на страната организиран,също така...Аз лично бях за Надя Михайлова(Нейнски),но НИС на СДС избра Христов...
Последна промяна от acmilan на 19 юни 2011 21:23, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2011 21:18

Между другото, вече е ясен и кандидатът на РЗС - Атанас Семов. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 21:21

acmilan написа:
Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:Не знам за теб,но аз винаги съм бил син избирател,не съм конкретно в момента за една от двете партии повече от другата,СДС или ДСБ,твърдо ги подкрепям заедно,но не може да се отрече,че на тези избори,ДСБ изкара доста по-качествени кандидати,които имат и сериозен мажоритарен вот,извън синия електорат.Дано Прошко стане кмет на София,защото в момента градът няма кмет,има наместник,кукла на конци.Прошко не е и част от модела Софиянски със заменките,Софийски имоти и т.н.,а и явно се е доказал като районен кмет.Колкото до Боко Тиквата(прякорът му от годините като бригадир в СИК),какво да ти кажа,мнозинството от хората харесват подобен типаж и си мислят,че той е алтернативата на комунистите и турците...

На мен това ще са ми първи избори, защото съм на 19, но винаги съм се интересувал и съм следял нещата, кога повече, кога по-малко. Имам си общо-взето изградено мнение и си държа на него. Явно то съвпада с твоето ;)
най-мразя не-гласувалите, тия са най-големите мишоци, само знаят да мрънкат и да плюят, като дойдат турците или Гей Станишеф и неговата скапана орда от комунистически отрепки! :!:

Аз гласувам от 2007 г.,но винаги съм се интересувал и съм бил на тези позиции.Колкото до гласуването,балотажът,може би,ще го пропусна...И аз съм на мнение,че е хубаво да се гласува,но няма как да подкрепя Кунева,кандидат на БСП или на ГЕРБ...Евентуално ако е Плевнелиев срещу комуняга или втората им непартийна кандидатура М.К.,може и да гласувам за него,но не съм решил.За кмет на Стара Загора,ще гласувам за синия кандидат,но тук е почти ясно,че ГЕРБ ще спечели без особен проблем.

Аз не бих гласувал за 3 Партии никога и при никакви обстоятелства-БСП, ДПС и може би изненадващо за мнозина-"Зелените"(партията на еколозите). Тия последните са такива боклуци, че няма накъде. За тях е по-важно ято бухали и стадо бръмбари, отколкото българските граждани или парите, които ще влезнат в държавата! айде, у лЕво, тъпаци!
За Кунева също не бих гласувал по няколко причини. Първата е, че според мен жена не става за президент на републиката. Втората е че съм чувал недотам добри неща за нея, на които съм склонен да вярвам.
Относно Плевнелиев съм на твоето мнение, бих го подкрепил на балотаж срещу някой от "опозицията" :roll: За президент нямам представа за кого ще пусна... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 19 юни 2011 21:29

Одобряваме Меглена Кунева за президент. Тя трябва да стане новият БГ президент. :idea:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 юни 2011 21:30

Не все повече наглее като началника си ,но то с какъвто се събереш...

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 19 юни 2011 21:41

Ще глацувам за единственната партия която има история/лоша,добра имат/ и това е БСП . Първанов се доказа като президент на Българите а не на БСП.
Небих гласувал само за Станишев.Човек които е работил единственно през живота си като министър прецедател нестава .А ако хората бяха гласували повече за една или друга партия троина коалиция нямаше да има!!!!!!!!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 19 юни 2011 21:44

orlando написа:Ще глацувам за единственната партия която има история/лоша,добра имат/ и това е БСП . Първанов се доказа като президент на Българите а не на БСП.
Небих гласувал само за Станишев.Човек които е работил единственно през живота си като министър прецедател нестава .А ако хората бяха гласували повече за една или друга партия троина коалиция нямаше да има!!!!!!!!

Абе, осъзнайте се малко. Трябва да изберете личност, а не да гласувате за дадена партия. Какво значи "ще гласувам за БСП", "ще гласувам за ГЕРБ"...

tarikat написа:Независим, издигнат от ГЕРБ.

Няма такава логика просто. :lol:

Върни се в “Свободна зона”