Ще почивате ли това лято?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Артилериста
- Контакти:
Re: Ще почивате ли това лято?
Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Артилериста написа:Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите
Е кажи как бяха цените там, нали това обсъждаме къде е по-евтино: по родното черноморие или в Турция/Гърция?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Артилериста
- Контакти:
megan fox написа:Артилериста написа:Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите
Е кажи как бяха цените там, нали това обсъждаме къде е по-евтино: по родното черноморие или в Турция/Гърция?
Ами чесно да ти кажа преди 2 години бях в Гърция и ми се видя доста евтино.Не мога да преценя къде е по евтино,но горе долу излиза едно и също.Според мен е по-добре почивка в чужбина,защото все пак си в друга държава и малко или много ти е по-интересно.За дискотеките в Турция няма да говора-25 лири бирата.

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- ZinedineZidane
- Контакти:
Артилериста написа:megan fox написа:Артилериста написа:Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите
Ами чесно да ти кажа преди 2 години бях в Гърция и ми се видя доста евтино.Не мога да преценя къде е по евтино,но горе долу излиза едно и също.Според мен е по-добре почивка в чужбина,защото все пак си в друга държава и малко или много ти е по-интересно.За дискотеките в Турция няма да говора-25 лири бирата.Иначе по барове,кафета и магазини цените са приемливи
Е, Турция се свързва с приемлива цена, когато говорим за почивка в някой комплекс на "all". Иначе е нормално да е по-скъпо.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Артилериста написа:megan fox написа:Артилериста написа:Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите
Ами чесно да ти кажа преди 2 години бях в Гърция и ми се видя доста евтино.Не мога да преценя къде е по евтино,но горе долу излиза едно и също.Според мен е по-добре почивка в чужбина,защото все пак си в друга държава и малко или много ти е по-интересно.За дискотеките в Турция няма да говора-25 лири бирата.Иначе по барове,кафета и магазини цените са приемливи
25 лири бирата? Че по фиксинга на БНБ 10 турски лири са 8 лева! Т.е. една бира е 20 лева в дискотеките им?! Е това ако е евтино не знам... Аз ако отида някъде на почивка определено няма да искам да вися само в хотела, ще искам да се забавлявам по заведенията, дискотеките и тн... Знам как са цените в Гърция, бил съм там, та определено мога да кажа, че почивка на родното черноморие излиза далеч по-евтино!

Иначе прав си, друго си е в чужбина, най-малкото за разнообразие, но ако си притеснен финансово това определено не е най-удачният вариант!
ZinedineZidane написа:Артилериста написа:megan fox написа:Е кажи как бяха цените там, нали това обсъждаме къде е по-евтино: по родното черноморие или в Турция/Гърция?
Е, Турция се свързва с приемлива цена, когато говорим за почивка в някой комплекс на "all". Иначе е нормално да е по-скъпо.
Ок, ще си на all и какво? Няма да си излизаш от хотела, защото в него всичко ти е платено?! Баси скуката... - за мен това не е почивка!
- B__A__N__DA__TA
Какво разбирате под ПОЧИВКА
..ядене,спане,ядене ,пиене,спане..тва почивка ли е
Аз като тръгна,си вземам камерата,фотоапарат с поне две карти памет и апарата за подводни снимки, на летището се снабдявам с актуална туристическа информация и сам си определям маршрутите за всеки отделен ден и заниманията разбира се, а те яденето и пиенето са си част от ежедневието..но винаги в последната третина от деня

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
B__A__N__DA__TA написа:Какво разбирате под ПОЧИВКА..ядене,спане,ядене ,пиене,спане..тва почивка ли е
Аз като тръгна,си вземам камерата,фотоапарат с поне две карти памет и апарата за подводни снимки, на летището се снабдявам с актуална туристическа информация и сам си определям маршрутите за всеки отделен ден и заниманията разбира се, а те яденето и пиенето са си част от ежедневието..но винаги в последната третина от деня
Именно! Хотела е само за отдих, да се наспиш в него, а през останалото време си навън и тогава вече цените имат значение!!! А тези в Гърция, а явно и в Турция са доста по-дебели от нашите!
megan fox написа:THE G.A.M.E написа:Не съм много съгласен ...
Миналия месец попаднах на една оферта за о. Тасос ... 5 дни в 4-ри звезден хотел за 280 евро !
Е офертата беше в рамките на месец Юни, ама все пак ...
Смятам, че си е направо ларж !
И ти тия 5 дни ще ги изкараш без да си изкараш носа извън хотела, така ли?! Имаш ли представа колко ще ти одерат кожата, когато решиш да излезеш някъде, да хапнеш на ресторант, да посетиш някое местно заведение, да не говорим за дискотека?! Или пък разходка с корабче около острова?! Свят ще ти се завие от цените!
Миналото лято на златните като си подадох носа и цитирам по памет
Пица (студена) - 1 бр. 18 лв
Риба (мисля ципура) - 1 бр. 24лв
Салата - 2 бр по 8 лв
Водки (не знам какви:)) 2.бр 24 лв
Безалкохолни + вода - 4 бр 8 лв
Бира 2 бр 10
Мерси в Гърция е по-евтино!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Каква е тази водка - 12 лв. голямата 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]