lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите?![]()
Хаха Форевъра бил профан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не? Всеки има право на мнение! Жалкото, че в случая е необосновано, от човека.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

slavia_forever написа:lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не? Всеки има право на мнение! Жалкото, че в случая е необосновано, от човека.

lauta hools написа:slavia_forever написа:lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не знам,за какво с квалификации,тука изброяваме,не е нужно да оиждаме,тъпо е според мен!
Е ИДЕАЛНИ ХОРА НЯМА,ТЪЙ ЧЕ НЕ СЕ КОСИ ОТИ ЧЕ ТИ МИНЕ ,КАКТО КАЗВАТ ШОПИТЕ!!!!slavia_forever написа:LordVOODOO написа:По ми е лесно да кажа кои са тия, които са ми направили лошо впечатление: slavia_forever - тоя е пълен профан! dancho70 - трябва ли да го коментирам изобщо? sin_teror - много е просто момчето, редовно се самозабравя и ръси дивотии, които постоянно си противоречат. Ту призовава към толерантност, ту е пръв от лаещите и плюещите!
Това са най-дразнещите за мен.
Иначе искам да отлича Morski - пича радва, има знания, но гледа на футбола прекалено много през белите очила на Реал Мадрид. Водил съм и все още водя спорове с него на тема Барса - Реал - мога да кажа, че се забавлявам доста с него, но на моменти не мога да повярвам, че е толкова наивен. Как да е, най-вероятно той ще каже същото за мен.
Другият, който искам да отлича е greenway - евала му правя! Той е точно толкова фен на Черно Море, колкото съм аз на Барселона и просто ме кефи как е готов да влезе във всеки спор, да се разправя с най-големият кретен само и само да не остави да падне прашинка върху моряците! Браво пич само така! Ако някой ден се навиеш да се видим във Варна имаш поне една бира от мен.
П.П. Трябва да призная, че съм ужасен от нивото на правописа във форума. И аз понякога допускам грешки - все пак не съм робот, но някои хора или сега са в първи клас, или са безобразно зле с правописа. Няма да изброявам никове то се вижда всеки ден. За хамалите, каруцарите, т.е. вечно псуващите нищо няма да кажа, все пак доста са хората, на които им липсват първите 7 години, но все си мисля, че вината не е у тях.
П.П.2. Абе прочетох, че Дарина била сладурана, някой разполага ли с нейна снимка да я видим?![]()
А ти кой беше? Гледам, имаш "повече" и "по-аргументирани теми и постове" от мен, където отново - по същия начин ("аргументирано") обиждаш.
Все пак темата е да изброиш, а не да квалифицираш. А като си решил така (ако не си прочел добре), поне се обоснови.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта