ЕМИЛ написа:не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така
Гледах точно едно издание на това "шоу" и се чудя защо се губих времето с тази глупост...
Реалити "шоутата" на дългуча стават от тъпо по-тъпо!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така
megan fox написа:ЕМИЛ написа:не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така
Гледах точно едно издание на това "шоу" и се чудя защо се губих времето с тази глупост...
Реалити "шоутата" на дългуча стават от тъпо по-тъпо!
Enravota написа:Пичове, какво се занимавате с глупавите предавания на Слави-офшорката. Четете книги, а не гледайте малоумни, затъпяващи предавания.
Alex написа:аз пък преди доста време четох, че Барса щели да спечелят ШЛ......
megan fox написа:Франки, бъркаш се. Конкретно за последният Сървайвър меец и половина преди края му "Уикенд" казаха, че победител ще е онова момченце с поглед на психопат убиец (не му помня името), не изреждаха десетки имена, както твърдиш ти.
И доста странно е да се абонираш за вестник, след като смяташ, че всичко в него е само лъжа и измама...
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
megan fox написа:Frankie Lampard написа:Това са глупости ... Нормално като всички жълти парцали налучкат по един участник и после ако случайно им върже, гръмват '' Както каза вестник Уикенд еди кой си печели еди какво си '' ... Пълни глупости... Не, че не е невъзможно, ама всеки като налучка по един, нормално е някой да познае ... В случая е чиста случайност ... Когато имаше брадъри и глупости жълтурковците всяка седмица сменаяха плочата и накрая се биха в гърдите, че са познали ... Така че ...
Интересно как все "Уикенд" "налучкват" победителите във всичките таквиа реалити глупости...?![]()
И за Сървайварите, и за Брадърите, и за това готварското и за разните пей/танцувай с мен..., как винаги месец по-рано "налучкват" точно победителя?
Да беше един-два пъти, че да каже човек, че е случайност ок, ама вече станаха доста поредни случаи все да познават на "шано". А и си е публична тайна, че над 80% от този тип предавания са нагласени
BultraStyle написа:Няма такава селска пръчка като тая Сидония ! Сидония ,Виталия ,ай в дивия ! Кой извратеняк може да си кръсти дъщерите така
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта