Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Lord of the chefs Съвършено НАГЛАСЕНО !

Мнениеот megan fox » 27 май 2011 00:16

ЕМИЛ написа:не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така

Гледах точно едно издание на това "шоу" и се чудя защо се губих времето с тази глупост...
Реалити "шоутата" на дългуча стават от тъпо по-тъпо!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 00:20

megan fox написа:
ЕМИЛ написа:не съм го гледал и когато ви четя коментарите се радвам ,че е така

Гледах точно едно издание на това "шоу" и се чудя защо се губих времето с тази глупост...
Реалити "шоутата" на дългуча стават от тъпо по-тъпо!

од риалитата гледам само биг брадър заради простотията вътре и се смея като идиот на това което се случва там

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 27 май 2011 00:45

Enravota написа:Пичове, какво се занимавате с глупавите предавания на Слави-офшорката. Четете книги, а не гледайте малоумни, затъпяващи предавания. :-)

+1111111
Някой забелязал ли е, когато на наш Славчо му гостуват музиканти как се натиска да прави дуети с певци (певици) или да му правят песни известни композитори? Да еба и селтака му мръсен. А пък особено, когато му гостува някой успял българин в чужбина се пръска от злоба. Толкова явно му личи, че не знам самия гост как неловко се чувства. Не може обаче да се отрече, че има може би най-талантливите сценаристи в бг ефира. Добре, че са тези риалити формати да го държат още в ефир.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 май 2011 00:47

Хех, имам абонамент за вестник Уикеинд и мога да ви кажа, че почти всяка седмица пишат за различен победител ... Е как после да не познаят ... Та те сигурно пишат, че всеки един е победител и така няма как да не ''познаят'' ... На последният Сървайвър като спечели оня клошар Жоро ли какъв беше ... Първо беше оная мацка, после беше Ива Пранджева, после беше Крика ... Абе, цирк ... Поне едно 40 % от участницте ги бяха изредили като победители в различни броеве ... Сигурен съм, че това е стратегия и го правят нарочно. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 май 2011 01:07

Франки, бъркаш се. Конкретно за последният Сървайвър меец и половина преди края му "Уикенд" казаха, че победител ще е онова момченце с поглед на психопат убиец (не му помня името), не изреждаха десетки имена, както твърдиш ти.
И доста странно е да се абонираш за вестник, след като смяташ, че всичко в него е само лъжа и измама...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 май 2011 04:42

аз пък преди доста време четох, че Барса щели да спечелят ШЛ......
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 27 май 2011 07:13

Alex написа:аз пък преди доста време четох, че Барса щели да спечелят ШЛ......

Ам чиии,не!Бъркаш са! :)
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 май 2011 08:16

megan fox написа:Франки, бъркаш се. Конкретно за последният Сървайвър меец и половина преди края му "Уикенд" казаха, че победител ще е онова момченце с поглед на психопат убиец (не му помня името), не изреждаха десетки имена, както твърдиш ти.
И доста странно е да се абонираш за вестник, след като смяташ, че всичко в него е само лъжа и измама...

Адаша Георги... :lol: Те преди бяха "случайно познали" и победителя от първия сезон... :mrgreen: А за втория, когато спечели Силвия, бяха писали, че Спас ще спечели... Но все пак си е нагласена работата... :mrgreen: :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 27 май 2011 08:22

megan fox написа:
Frankie Lampard написа:Това са глупости ... Нормално като всички жълти парцали налучкат по един участник и после ако случайно им върже, гръмват '' Както каза вестник Уикенд еди кой си печели еди какво си '' ... Пълни глупости... Не, че не е невъзможно, ама всеки като налучка по един, нормално е някой да познае ... В случая е чиста случайност ... Когато имаше брадъри и глупости жълтурковците всяка седмица сменаяха плочата и накрая се биха в гърдите, че са познали ... Така че ...

Интересно как все "Уикенд" "налучкват" победителите във всичките таквиа реалити глупости...? :? :? И за Сървайварите, и за Брадърите, и за това готварското и за разните пей/танцувай с мен..., как винаги месец по-рано "налучкват" точно победителя? ;) Да беше един-два пъти, че да каже човек, че е случайност ок, ама вече станаха доста поредни случаи все да познават на "шано". А и си е публична тайна, че над 80% от този тип предавания са нагласени

Ами не е трудно да го "налучкат" ако сериите на състезанието без последната са били записани преди започването му в ефира.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 27 май 2011 08:29

BultraStyle написа:Няма такава селска пръчка като тая Сидония ! Сидония ,Виталия ,ай в дивия ! Кой извратеняк може да си кръсти дъщерите така :shock:

+1912

И аз много се смях на тези имена

Върни се в “Свободна зона”