Дискусии: Столичани в повече

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой трябва да спечели изборите в Извор?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Дискусии: Столичани в повече

Мнениеот SkArY_9 » 31 мар 2011 22:36

MORSKI написа:то май целият сериал не е кой знае какво.... Дърводелска актьорска игра, слаба режисура...

Не е така, все пак е БГсериал и актьорите се спрят добре, все пак е по-добре от турски сериали ;)

would
Контакти:

Мнениеот would » 31 мар 2011 23:58

На мен лично не ми харесва сериала, но дано поне се наложи на пазара като Стъклен дом и Мисия Лондон.Радващото е, че отново почнаха да се правят български сериали и игрални филми.

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 01 апр 2011 19:58

SkArY_9 написа:
MORSKI написа:то май целият сериал не е кой знае какво.... Дърводелска актьорска игра, слаба режисура...

Не е така, все пак е БГсериал и актьорите се спрят добре, все пак е по-добре от турски сериали ;)

Къде са ВЕЛИКИТЕ турски сериали, къде са българските бози. Даже и Клонинг е по - интересно от това чудо (щото тея продукции не са сериали/филми).

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 апр 2011 00:22

Не си прав, но все пак всеки си има мнение ;)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 02 апр 2011 11:43

venomcho написа:
stoyan_17 написа:
Alex написа:Само на мен ли заглавието ми е обидно ??? :roll:

Явно е такова ,точно за такива като теб!

Със сигурност има и други, ама само ти се издаде :twisted:
Обясни какви са "такива като мен"? - роден съм в София, живял съм там, от повече от 15 години вече не гоправя, в момента София е едно отвратително голямо село, където избягвам да ходя, освен ако не ми се налага...... това не променя факта, че заглавието си е малко обидно...

smoothc написа:Мъчат се да бъдат по-оригинални от останалите с по-различни идеи...но...Факт е че като замисъл актьорски състав далеч превъзхожда "Стъклен дом" и "Забранена любов" но както се казва влиза в графа "на местна мочва"Т.е-в една категория са всички!
Незнам защо някои плюят турските сериали?!?-като продукция актьори и режисура-те далеч превъзхождат нашите сериали.Това всеки разбиращ поне малко от кино ще го потвърди! А тези които имат робско мислене и се гневят че били насаждали омраза и други дивотии ...ще кажа че заради такива псевдонационалисти сме на това дередже!
Дали са турски дали са мексикански -разликата е единствено в езика!Дори турските сериали са по-близки до нашия бит манталитет ..но разбира се никои не ви кара да ги гледате!

пс:Най-качественият бг сериал в последните 15 години за мен си остава "Дунав мост"-истинска класика и перфектни актьори!

Като рарзбиращ "поне малко" от кино ще ти кажа, че като продукция и особено като режисура, турските сериали са много зле, но за разлика от наш'те са истински и са стъпили на страхотни сценарии, поради което хората не могат да се отлепят от тях - просто има история и не е проблем, че режисурата куца.
всеки си има мнение, ама Дунав Мост е такава смешка, че.....

Иначе за "столичаните в повече" - става. Едно сериалче на средно ниво. На някой места си проличава, че малко им издишат смешки и сценарии и т.н. Някой от актьорите като Марковска са много зле, други въобще не им е дадено да покажат кво могат, а те могат много. За сметка на това отразява доста добре българите и мисленето им - жалко, че си изглежда малко елементарен като цяло. Все пак е по-добре да гледаме български сериали на средно ниво от чужди такива (пък гледам, че си има и фенове даже).
[center]Изображение[/center]

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 02 апр 2011 21:37

Лично на мен ми харесва сериала.

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 05 апр 2011 09:32

Гледах и 2-та епизода, не целите, щото то избива на скука, но нека видим какво имаме и в този сериал.

Виждаме познати артисти - от Комиците. Дотук всичко добре - за комедия, впредвид това че киното ни е зле, супер.

И...

Започва се с презентация на минералната вода в селцето, след това има ПТП с колело и пешеходец, от където пламва любов. Дотук - екстра.
След това всички се събират в къща и тук идва първото неприятно нещо - ШУРОБАДЖАНАЩИНА!! Очилатото момиче, с извинение, ама няма никакви заложби и все едно не играе във филм, а си е вкъщи. Ненчо е свещенник, който се удивява от гръдната обиколка на жената на онзи.... та така... Радулов умира от локум, а сватбата и погребението са в 1 ден, Ненчо решава да провери там.. ахъм и булката хвърля букета баш в ръцете на мъртвия. На детето-шуробаджаначка и се дават думите, които трябва да накарат човек да се смее. И... FAIL. Никакъв успех с тая сцена. Роднина на починалия решава да си отмъсти, пък човекът дето ще се жени решава да търси съкровище..

Сега, честно не разбрах намери ли го или не, ама после следва романтична ЗИМНА нощ в която щурците... ПЕЯТ!! После идват данъчните да вземат някакъв етаж, а онзи решава да стане кмет, та да не ги тормозят.

Общо взето, това по никакъв начин не е комедия, а по-скоро някакъв романтичен филм, щото баш романтичните сцени имат най - голям успех, макар и осрани от природните обстоятелства.

Във сериалът липсват познатите ни от Стъклен Дом герои, което е +.

Оценка: 3
Къде може филмът да се подобри: Премахване на шуробаджанащината, повече хумор(трябва да е комедия, в момента - не е.)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2011 10:11

На мен ми прилича малко на "Велика България"-някакъв слаб опит да се направи комедиен сериал, но просто тези актьори са изчерпани от безкрайното повтаряне на еднотипни, "комедийни" роли в 15 предавания-комици, лудници и подобни. Колкото и като цяло да са забавни, на моменти омръзват. Разбира се Любо Нейков е голям, Лафазанов също е забавен, но дотам-те са покрити от общия фон на посредственост от останалите. Дори и готината мацка в главната роля не стига за нещо повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2011 19:01

rhaegar написа:На мен ми прилича малко на "Велика България"-някакъв слаб опит да се направи комедиен сериал, но просто тези актьори са изчерпани от безкрайното повтаряне на еднотипни, "комедийни" роли в 15 предавания-комици, лудници и подобни. Колкото и като цяло да са забавни, на моменти омръзват. Разбира се Любо Нейков е голям, Лафазанов също е забавен, но дотам-те са покрити от общия фон на посредственост от останалите. Дори и готината мацка в главната роля не стига за нещо повече.

+++ .........
Обобщено - не са се получили нещата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 апр 2011 21:04

На мен лично заглавието не ме кефи!
:|
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!