MORSKI написа:то май целият сериал не е кой знае какво.... Дърводелска актьорска игра, слаба режисура...
Не е така, все пак е БГсериал и актьорите се спрят добре, все пак е по-добре от турски сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:то май целият сериал не е кой знае какво.... Дърводелска актьорска игра, слаба режисура...
SkArY_9 написа:MORSKI написа:то май целият сериал не е кой знае какво.... Дърводелска актьорска игра, слаба режисура...
Не е така, все пак е БГсериал и актьорите се спрят добре, все пак е по-добре от турски сериали
Обясни какви са "такива като мен"? - роден съм в София, живял съм там, от повече от 15 години вече не гоправя, в момента София е едно отвратително голямо село, където избягвам да ходя, освен ако не ми се налага...... това не променя факта, че заглавието си е малко обидно...venomcho написа:stoyan_17 написа:Alex написа:Само на мен ли заглавието ми е обидно ???
Явно е такова ,точно за такива като теб!
Със сигурност има и други, ама само ти се издаде
smoothc написа:Мъчат се да бъдат по-оригинални от останалите с по-различни идеи...но...Факт е че като замисъл актьорски състав далеч превъзхожда "Стъклен дом" и "Забранена любов" но както се казва влиза в графа "на местна мочва"Т.е-в една категория са всички!
Незнам защо някои плюят турските сериали?!?-като продукция актьори и режисура-те далеч превъзхождат нашите сериали.Това всеки разбиращ поне малко от кино ще го потвърди! А тези които имат робско мислене и се гневят че били насаждали омраза и други дивотии ...ще кажа че заради такива псевдонационалисти сме на това дередже!
Дали са турски дали са мексикански -разликата е единствено в езика!Дори турските сериали са по-близки до нашия бит манталитет ..но разбира се никои не ви кара да ги гледате!
пс:Най-качественият бг сериал в последните 15 години за мен си остава "Дунав мост"-истинска класика и перфектни актьори!
[/center]Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:На мен ми прилича малко на "Велика България"-някакъв слаб опит да се направи комедиен сериал, но просто тези актьори са изчерпани от безкрайното повтаряне на еднотипни, "комедийни" роли в 15 предавания-комици, лудници и подобни. Колкото и като цяло да са забавни, на моменти омръзват. Разбира се Любо Нейков е голям, Лафазанов също е забавен, но дотам-те са покрити от общия фон на посредственост от останалите. Дори и готината мацка в главната роля не стига за нещо повече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта