marmi52 написа:8-)
Босът на "Лукойл - България" Валентин Златев е личен приятел на Бойко Борисов ...
"Лукойл" диктува цените на пазара на горива. Кой е виновен според вас тогава за тези високи цени ???
Нещо повече - убеден съм, че ЕРП-тата ни рекетират с надписване на сметки за ток, а мобилните оператори ни товарят в и без това скъпите цени на телефонните разговори, а част от заграбените от нас пари се дават като рушвети на властимащите, за да не ги закачат.
Ток и парно, мобилни телефони, цени на горивата. Това са три "пера", чрез които от населението се грабят милиони !
В най-бедната страна в ЕС се плащат най-високи сметки за ток, парно, телефонни разговори и горива !!!![]()
Кой е виновен щом не Бойко Борисов ?!? Да не би аз да управлявам България от две години насам ?!?![]()
Не, че преди е било кой знае колко по-добре, но сега тези надминаха и предишните !!!
Цената на горивата не се формира в България. Тренда на повишаване цените не зависи от Лукойл и от В.Златев и Б.Борисов. Тези тенденции се предизвикват извън страната от ционистки кръкове свързани с "великите сили", като се наливат много пари за нестабилност в определени райони на света и съответно това индиректно да влияе върху тези процеси на борсите.
По отношение на мобилните телефони си мисля, че имаме едни от най-евтините такива в Европа, като чрез конкуренцията между операторите (която липсва при горивата, партното, водата и т.н.), се постигат не съвсем лоши промоции и тарифи, особено във фирмени групи.
По отношение на тока, парното и водата обаче си прав, защото реално нямаме адекватна политика към ромите, на много от които плащаме сметките, под формата на "загуби по преноса". Но няма как - те са електорат, с който всички управляващи са се съобразявали и ги издържат, чрез сметките на коректните платци.