Интересна тема.Аз лично запалих цигара в 9 клас, след това бях 5 години абсолютно заклет пушач, не съм ги спирал никога и си пушех по половин кутия на ден. А ако пия вечерта алкохол си правех кутия. Аз лично не можех да си представя да пия твърд алкохол без цигара. За кафе не мога да кажа,защото чисто кафе съм пил два пъти през живота ми,по простата причина,че не ми хареса,а аз съм такъв човек,че когато нещо не ми хареса е доживот(така е примерно и с динята). Пуших си цигари до 2 курс в университета,но изведнъж реших да ги откажа,да започна да ходя на фитнес и т.н.В началото ми беше най-трудно вечер като излизах с приятели на кръчма или дискотека-хем страшно задимено,хем и пия алкохол,но си купувах по едно пакетче дъвки и ставах като Сър Алекс в устата.

Шегата настрана,но ми помогна. От втори курс насам, паля по една цигара най-много на Нова Година или Рожденния ден и дори не мога да я изпуша цялата. Да не говорим,че вече съм забравил как се държи цигарата. На последната сбирка на форума се бях изнервил доста след мача на Реал с/у Алмерия, опитах да запаля,но Мидълзброто ще ви каже,колко зле държах цигарата и не можах да я изпуша цялата,а беше и от леките(Карелия). Относно болестите за цигарите,не съм лекар,но съдя от себе си. Преди като пушех,хем бях по-малък не можех да изкача стълбите до 4 етаж, а след като ги отказах, лятото си правя една обиколка на Гребната(5 км) без абсолютно никакъв проблем.